Aký psík sa hodí do bytu?
Poradte mi prosim - stvorizbovy byt, dve deti. Ci čivava alebo čosi iné. Láska je za mna labrador..............ale to je stvorené do domu
Za mňa jednoznačne plemeno , ktoré neplzne . Konkrétne Čivava plzne brutálne , to by som ja doma nezniesla .
Mali sme v byte dlhé roky maltezáčika a nepĺzol vôbec. Podľa mňa ideálne plemeno. Je to taký mojkáč a asi ani nepoznám nikoho, kto by tohto psíka mal vonku. 🙂
Pudlik. Inteligentny, ucenlivy, pritulny. A neplzne.
Ziaden, chudak pes a chudaci susedia.
@ivinkapink nepreháňaj, keď si kúpia nejaké spoločenské plemeno a budú sa mu venovať, tak prečo chudáci susedia?? Skôr chudáci susedia, keď má niekto psa na dvore, ktorý vyštekuje na všetko možné a na prechádzku sa dostane raz za rok.
@ivinkapink mame psa v byte dlhé roky a nie je žiadny chudák. Náš pes zažil toľko výletov a krásnych chvíľ, viac ako mnohé deti na Slovensku.
moja čivavka papá granulky na srsť , a veruže nepĺzne . no sem tam nejaký chĺpoček , ale ja si vždy robím srandu že to sú flitre jednorožca 😂
okrem tejto čivavky máme aj belgického ovčiaka a všetci sú spokojní . susedia pod nami majú dva veľké psy a tiež sú v pohode .
Máme maltezáka. Výhoda je, že nepĺzne a keď je zlé počasie a nejdeme na prechádzku tak mu to nevadí.
Nechápem tie komentáre že pes ktorý je v byte je chudák. Skôr pes ktorý je na dvore a to je jeho celý svet je chudák.
Bývame v dome a aj tak máme psa vnútri. Mali sme aj na dvore a doteraz ľutujem že sme ho nemali vnútri. Utekal nám, stále bol vonku sám a nakoniec nám ho náš debilný sused otrávil. On bol chúďatko oproti tomu ktorého máme teraz vnútri.
My mame yorka,neplzne, je to gaucak a skvely spolocnik
Ja tiež hlasujem za yorshíra - je to super pes a má vlasy a nie chlpy, takže vôbec nepĺzne, no treba ho dať chodiť strihať
Maltezacik ma vlasky , za mna ten
brala by som pudlika toy a z chovnej stanice, ale pre nas nevhodne🫣
yorkshir, maltezak, pudel, shitzu
Akýkoľvek. Kľudne aj ten labrador. Nezáleží na byte-dome, ale na iných faktoroch.
Akej farby mas sedacku?
My máme biewera 😊
@ivinkapink nepreháňaj, keď si kúpia nejaké spoločenské plemeno a budú sa mu venovať, tak prečo chudáci susedia?? Skôr chudáci susedia, keď má niekto psa na dvore, ktorý vyštekuje na všetko možné a na prechádzku sa dostane raz za rok.
@belllinka @mirokub @ tanapeta mozno je stvoreny do bytu, a prikladne sa on starate, stastny to pes, ale i tak, pes patri do domu, tam sa s tym pocita, ze bude stekat...v bytoch, kde vsetko pocut, je naozaj neprijemne, ked este aj pol dna vystekuje pes, lebo smuti za svojim panom...u nas vo vchode sa teda par psov vystriedalo a vsetky stekali a bolo ich pocut...Ked ste cely den v praci pocuvat to nemusite, ti co su doma a cely den steka zatvoreny pes to musia pocuvat...nerobim druhym to, co nechcem aby robili mne...
@belllinka @mirokub @ tanapeta mozno je stvoreny do bytu, a prikladne sa on starate, stastny to pes, ale i tak, pes patri do domu, tam sa s tym pocita, ze bude stekat...v bytoch, kde vsetko pocut, je naozaj neprijemne, ked este aj pol dna vystekuje pes, lebo smuti za svojim panom...u nas vo vchode sa teda par psov vystriedalo a vsetky stekali a bolo ich pocut...Ked ste cely den v praci pocuvat to nemusite, ti co su doma a cely den steka zatvoreny pes to musia pocuvat...nerobim druhym to, co nechcem aby robili mne...
@ivinkapink aha, takze ked pes vystekuje v byte, tak je to neprijemne a obtazujuce, ale v dome je to pohoda lebo sa s tym rata. 😂
@ivinkapink aha, takze ked pes vystekuje v byte, tak je to neprijemne a obtazujuce, ale v dome je to pohoda lebo sa s tym rata. 😂
@mirokub
@belllinka ved prave, ze v rodinnom dome sa s tym pocita...
V cinziaku su spolocne priestory, treba sa chovat tak, aby sme druhych neobtazovali svojim chovanim....co je na tom nepochopitelne? Ked chces psa, kup si rodinný dom a chovaj aj svorku vlkov....neviem preco ostatni musia trpet psa v panelaku...
Westik, Corgi, Jazvečík, Maltezak, Bisonik,
@mirokub
V cinziaku su spolocne priestory, treba sa chovat tak, aby sme druhych neobtazovali svojim chovanim....co je na tom nepochopitelne? Ked chces psa, kup si rodinný dom a chovaj aj svorku vlkov....neviem preco ostatni musia trpet psa v panelaku...
@ivinkapink v dome trpis rovnako ako v cinzaku, ak ma sused psa, ktory cely den vrieska. Mam to rokmi bohato odskusane. Susedia presne tu svorku maju a ako odidu do prace, psy od rana do ich prichodu zavyjaju a knucia.
@mirokub
@ivinkapink ja zas neviem čo je nepochopiteľné na tom, že tak ako v byte, tak aj v dome platí, že nie je vhodné obťažovať susedov. Tak ako sused v byte nie je povinný trpieť štekot psa, tak ani sused v dome. Zodpovedný majiteľ psa nič také nedovolí - ani v byte, ani v dome. Nezodpovedný bude mať na háku nech býva kdekoľvek.
A pre mňa žiadne také, že "v dome sa s tým počíta". Aj človek v dome túži po svojom kľude.
@mirokub
@wolf_
@ivinkapink a hlavne, keď sa tu na koni niekto sťažuje na hluk v byte, tak mu všetci odporučia, že ak chce kľud, tak má ísť do domu 😂
@wolf_
@ivinkapink a hlavne, keď sa tu na koni niekto sťažuje na hluk v byte, tak mu všetci odporučia, že ak chce kľud, tak má ísť do domu 😂
@belllinka no presne 😁
@anonym_autor do bytu za mňa žiaden. Možno čivava, ale to nie je pes...

Niečo malé, do 5 kg. A také, čo nepĺzne.