Čo robiť, keď pes zje jed na potkany?
Ahojte. Mám pocit že pes zjedol sáčok otravy na prechádzke. Neviem či sa mi to nezdalo no vyzeralo to tak. Na veterinu sme volali, tak uvidíme. Čo sa mu môže stať? Má 25kg
@zuzanita1609 vola sa to sklopce alebo zeleza
Stretol som sa stakym pripadom ze tie vrecka zozralo asi 120kg prasa udajne 3-4 kusy,bol tam aj veterinar ale neprezilo trvalo to asi 20 hodin .
Nečítala som všetky komentare, ale môj pes sa k potrave zrejme ani nedostal, veterinár povedal, že stačilo ak sa dostal k mocu od potkana, alebo k potkanovi otravenemu. A skoro umrel. Mal asi 30kg, takže tiež žiadna čivava.
To je ako otázka ,,Koľko stojí modré auto?". Na to ti nikto odpoveď nedá. Len my ani nevieme čo to zožral a či vôbec niečo zožral. Táto diskusia je úplne zbytočná.
Okamžite na veterinu, musi dostať vysoké dávky vitamínu K. Inak do 2 týždňov vykrváca
Lebo som ti chcel pomôcť. Mne je uplne ukradnute dajake tvoje prašive psisko.
@thirstymonk to je mi pomoc keď vypustíš niečo také z úst, chudák
Autorka a boli ste dnes na tej veterine? Alebo včera na pohotovosti?
@tim23 boli sme ešte včera, psík je v poriadku. Dostal vitamín pre istotu.
Dobre 🤗
@thirstymonk to fakt sa takto vyjadrujes?? 🤦🤦
Nas pes ked zozral bobulky s toho jedovateho stromu ( zabudla som nazov) tak mu veterinar najprv spravil rengen a potom mu pichol nieco na vyvolanie zvracania a este dostal aj vitamin. Zalezi od vahy psa ale zalezi aj od vysky koncentracie toho jedu. Nas vsetko potom vyvracal a bolo dobre. Verim ze vas pes je v poriadku. Ono velmi zalezi aj na tom ze co konkretne zozral lebo je aj dost mozne ze ani jed nezozral. Nas pes do pol hodiny bol malatny, nechcel zrat ani pit a stale knucal.

Volali ste na veternú a to je všetko?