icon

Fenka chce iba svoje hračky

7. júl 2025

Je tu niekto kto sa vyzná v povahe psov? Moja 4,5 ročná fenka civavy sa strašne naviazala na svojho "frajera" domov sa ponáhľa za ním začala si na neho nohu vykladať stara sa o neho chrani ho a olizuje a knuci celý deň, prestala keď som jej kamoša dala na gauč ľahla vedľa neho a ukludnila sa. Včera bola po dlhom čase celý deň sama asi 11 hodín ci to nemá s tým niečo spoločné

maddie1711
7. júl 2025

Nemá náhodou falošnú graviditu?

autor
7. júl 2025
@maddie1711

Nemá náhodou falošnú graviditu?

@maddie1711 neviem asi 2 mesiace je po hárani ze by z toho?

ukgirls
8. júl 2025

ak ju nemas na chov daj ju vykastrovat .. nasa to robila ked mala falosnu kotnost-uplne jej preplo

colsami
8. júl 2025

Ano faloska nastupuje cca 2 mes po harani.
Je na mieste zvazit kastraciu, pretoze tato patologia sa moze zvrhnut aj do horsich veci.
A hracku jej vezmite a odlozte.

autor
8. júl 2025
@ukgirls

ak ju nemas na chov daj ju vykastrovat .. nasa to robila ked mala falosnu kotnost-uplne jej preplo

@ukgirls jj totálne mimo je strašne je zlata ale vidím ze sa trapi, asi pôjde pod noz

autor
8. júl 2025
@colsami

Ano faloska nastupuje cca 2 mes po harani.
Je na mieste zvazit kastraciu, pretoze tato patologia sa moze zvrhnut aj do horsich veci.
A hracku jej vezmite a odlozte.

@colsami hračku jej treba zobrať nebude z toho mimo ešte viac?

colsami
8. júl 2025

Kedze ma pravdepodobne falosku, treba jej zobrat vsetky hracky, zvysit pohyb, zamestnat ju a optimalne znizit davku krmiva, aby sa jej nezacalo tvorit mlieko.

Ak samozrejme ziadne z beznych odporucani nebudete sledovat, pokojne sa stav moze este zhorsit, zacne sa jej nalievat mlieko (ktore stimuluje aj tymi hrackami o ktore dba ako o stenata) a s nou skoncite na liekoch a injekciach. Takze kym je to (mozno) mozne, urobte opatrenia a vyhnete sa zhorseniu stavu.

autor
8. júl 2025
@colsami

Kedze ma pravdepodobne falosku, treba jej zobrat vsetky hracky, zvysit pohyb, zamestnat ju a optimalne znizit davku krmiva, aby sa jej nezacalo tvorit mlieko.

Ak samozrejme ziadne z beznych odporucani nebudete sledovat, pokojne sa stav moze este zhorsit, zacne sa jej nalievat mlieko (ktore stimuluje aj tymi hrackami o ktore dba ako o stenata) a s nou skoncite na liekoch a injekciach. Takze kym je to (mozno) mozne, urobte opatrenia a vyhnete sa zhorseniu stavu.

@colsami asi kastracia je jedine riešenie

abea21
18. júl 2025

Z vlastnej skúsenosti aj odporučeni veterinara jej treba vziať hračky, nepodporovat toto správanie pri falošnej gravidite, škodí jej to a čím skôr ju dať vykastrovat, aby ste predišli oveľa horším zdravotným problémom.