Göttingenské prasiatko a bezpečnosť pre deti v byte?
Ahojte nevysmejte ma prosím chcela by som si zadovážiť Gottingenske prasiatko do bytu máte niekto skúsenosť ? Nepýtala by som sa no mám polročnú dcérku bude to nejaký problém ?neublizi jej nejako prasiatko?Uz dlho sa mi to veľmi páči ❤️
@lisacka1 ak je to tvoje prve dietatko tak by som pockala kym trosku vyrastie, zacne stvornozkovat, stavat sa, chodit, zacne mat svoje krasne vykyvy nalad a az potom rozmyslala o domacom milacikovi. Ak teda samozrejme nepadnes do postele unavena a zabudnes o com si chcela rozmyslat… z akeho dovodu ho chces okrem toho ze sa ti paci? Ako sa o neho stara? Verim ze ak by si oslovila viacero chovatelov, tak to odpovedia na tuto otazku. A aj tak by som sa bala, ci by nevyrastla velka svinka, co je modne, z toho si urobia chovatelia biznis a mnozia krizom krazom.
Uz len ten napad je blby,nehnevaj sa....
Prasa je prasa.
A inak...chuda to prasa...
Biznisaci vymyslia vsetko,koli zarobku...
A najivnych,co im naletia, sa najde tiez dost..
A ako chces to prasa zabavat, aby sa nenudilo? Urobis mu v jednej izbe banennu arenu? Prasa nie je pes, ze s nim pojdes trikrat za den von a vybavene
A malú opičku nechceš??
@lisacka1 ostala by som pri tradicnom domacom zvieratku - macka álebo pes. Tie prasiatka naozaj velmi narastu a mat ich v byte?
@lisacka1 pri pol ročnom bábätku? 😵💫
Prosím ta, venuj sa tomu bábätku a nevymyslaj hlúposti.
Prasa je super, ale do bytu ho nechces, bude ti klopkat a susedom to pravdepodobne bude liezt na nervy. A to je len ten jmeni problem
Akurat ze vacsina tych prasatiek na rastie na ine rozmery. Myslim, ze viac ludi sa na tom odrbalo.
@simsalabim z macky asi klobasky nebudu 😂😂😂
@kiki68 tak ale zo ziadneho domaceho milacky nikto pricetny klobasky neurobi.
My pojdeme kupovat gottingenske prasiatko ale teda von.neodporuca sa ho mat pri uplne malych detoch leboprasa je dominantne.pocitaj s tym ze v doselosti nema 10kg, treba sa mu vela venovat.tym ze je velmi inteligentne moze to byt az na skodu...kolegyna ho ma v dome a ponicilo kopec veci ( rozhryzlo dvere,steny atd). Inak na youtube mas videa z ciech z klubu chovatelov tychto prasiatok a celkom fajn info sa tam dozvies.ja za seba poviem,ze ciato do bytu by som ho nekupila ( my mame pozemok 2400m²)
Chod do toho, aj hnoj budes mat do koflickov, aj zbytky z kuchyne ti pozerie 😂
fuj to je len za nápad. V byte prasa prasa sa chova na dedine v chlieve a nie v byte. Fakt už nevieš čo od dobroty. Rovno gorilu si kúp .A dalej bývaš v paneláku aj susedov zrejme máš či si si kúpila celý panelák pre seba.

Prasa do bytu ….super nápad fakt