icon

Göttingenské prasiatko a bezpečnosť pre deti v byte?

lisacka1
31. jan 2024

Ahojte nevysmejte ma prosím chcela by som si zadovážiť Gottingenske prasiatko do bytu máte niekto skúsenosť ? Nepýtala by som sa no mám polročnú dcérku bude to nejaký problém ?neublizi jej nejako prasiatko?Uz dlho sa mi to veľmi páči ❤️

pribinak
31. jan 2024

Prasa do bytu ….super nápad fakt

janica_
1. feb 2024

@lisacka1 ak je to tvoje prve dietatko tak by som pockala kym trosku vyrastie, zacne stvornozkovat, stavat sa, chodit, zacne mat svoje krasne vykyvy nalad a az potom rozmyslala o domacom milacikovi. Ak teda samozrejme nepadnes do postele unavena a zabudnes o com si chcela rozmyslat… z akeho dovodu ho chces okrem toho ze sa ti paci? Ako sa o neho stara? Verim ze ak by si oslovila viacero chovatelov, tak to odpovedia na tuto otazku. A aj tak by som sa bala, ci by nevyrastla velka svinka, co je modne, z toho si urobia chovatelia biznis a mnozia krizom krazom.

janica_
1. feb 2024

@lisacka1 mozno by nebolo na skodu prezriet aj google a prispevky tu na koniku

osky
1. feb 2024

Uz len ten napad je blby,nehnevaj sa....
Prasa je prasa.
A inak...chuda to prasa...
Biznisaci vymyslia vsetko,koli zarobku...
A najivnych,co im naletia, sa najde tiez dost..

maranta_leuconeura
1. feb 2024

A ako chces to prasa zabavat, aby sa nenudilo? Urobis mu v jednej izbe banennu arenu? Prasa nie je pes, ze s nim pojdes trikrat za den von a vybavene

monvitka
1. feb 2024

A malú opičku nechceš??

simsalabim
1. feb 2024

@lisacka1 ostala by som pri tradicnom domacom zvieratku - macka álebo pes. Tie prasiatka naozaj velmi narastu a mat ich v byte?

simona20201309
1. feb 2024

@lisacka1 pri pol ročnom bábätku? 😵‍💫
Prosím ta, venuj sa tomu bábätku a nevymyslaj hlúposti.

majlo1234
1. feb 2024

Prasa je super, ale do bytu ho nechces, bude ti klopkat a susedom to pravdepodobne bude liezt na nervy. A to je len ten jmeni problem

kiki68
1. feb 2024

Akurat ze vacsina tych prasatiek na rastie na ine rozmery. Myslim, ze viac ludi sa na tom odrbalo.

kiki68
1. feb 2024

@simsalabim z macky asi klobasky nebudu 😂😂😂

simsalabim
1. feb 2024

@kiki68 tak ale zo ziadneho domaceho milacky nikto pricetny klobasky neurobi.

misulka22
1. feb 2024

My pojdeme kupovat gottingenske prasiatko ale teda von.neodporuca sa ho mat pri uplne malych detoch leboprasa je dominantne.pocitaj s tym ze v doselosti nema 10kg, treba sa mu vela venovat.tym ze je velmi inteligentne moze to byt az na skodu...kolegyna ho ma v dome a ponicilo kopec veci ( rozhryzlo dvere,steny atd). Inak na youtube mas videa z ciech z klubu chovatelov tychto prasiatok a celkom fajn info sa tam dozvies.ja za seba poviem,ze ciato do bytu by som ho nekupila ( my mame pozemok 2400m²)

ahhola
1. feb 2024

Chod do toho, aj hnoj budes mat do koflickov, aj zbytky z kuchyne ti pozerie 😂

alickapusinka
1. feb 2024

fuj to je len za nápad. V byte prasa prasa sa chova na dedine v chlieve a nie v byte. Fakt už nevieš čo od dobroty. Rovno gorilu si kúp .A dalej bývaš v paneláku aj susedov zrejme máš či si si kúpila celý panelák pre seba.

lorin29
2. feb 2024

@lisacka1 mali sme a neodporúčam...