icon

Kastrácia fenky: Skúsenosti, výhody a riziká

terezia98
18. dec 2024

Ahojte mám doma 6 mesačnú fenku civavu malého vzrastu 🙂 a chcela by som sa opýtať ako ste na tom z kastraciu ? Moju meggie nemám v pláne mat na šteňatá ale niektoré ženi by svoju majú civavu kastrovat nedali ,majú o ňu strach a vraj to nesie aj komplikácie 🙂 budem rada za vaše skúsenosti pretože stále váham taktiež sa o ňu bojím ďakujem

Strana
z2
miriam35
29. apr 2025

Ahojte. Pred pár rokmi mi zomrela moja 12r yorka, museli sme ju dať uspať, mala niekoľko rokov nádor a už keď ho mala veľký, mi dr vravel, že fenku, ktorá nemala aspoň raz mladé, treba dať kastrovať. Keby som to vedela, samozrejme, že dám. Teraz mám ročnú fenku cavapoo, boli sme na vyšetrení, má hrčky, že treba ju dať kastrovať, neváhala som. Dnes sme boli, celé poobedie leží, že mala zápal maternice, mala ju väčšiu ako má mať a bola naplnená hnisom. Že sme prišli v hodine dvanástej. Takže ja som za 🙂

simona19871216
8. júl 2025

Poraďte mi, mám 4,5 ročnú fenku civavy a ma falošnú graviditu a strašne sa stará o svoju hračku taky plysak je potrebne ju dat kastrovat? Trochu jej z toho šibe ale počula som že sú na tie hormóny aj tabletky

kollarovci
9. júl 2025
@simona19871216

Poraďte mi, mám 4,5 ročnú fenku civavy a ma falošnú graviditu a strašne sa stará o svoju hračku taky plysak je potrebne ju dat kastrovat? Trochu jej z toho šibe ale počula som že sú na tie hormóny aj tabletky

@simona19871216 ahoj my mame tiez civavku ak nechcete steniatka urcite dat vykastrovat cim skor tym lepsie velmi jej tym pomozes.

margaretka_
9. júl 2025
@simona19871216

@simona19871216 hracku jej vezmite. Aj vsetky, o ktore by sa mala tendenciu starat. Treba ju zamestnat, aby jej to rychlejsie preslo. Nepodporujte ju v tom starani sa.

simona19871216
9. júl 2025
@margaretka_

@simona19871216 hracku jej vezmite. Aj vsetky, o ktore by sa mala tendenciu starat. Treba ju zamestnat, aby jej to rychlejsie preslo. Nepodporujte ju v tom starani sa.

@margaretka_ skúšali sme plač zúfalstvo a nevyspali by sme sa, ideme dnes k Dr a ide na kastraciu trápi ma to strašne 😓

Strana
z2