icon

Koľko psov je ideálne mať v dome?

bublinka0
28. sep 2024

Koľko je maximum zvierat čo by ste chceli mať v dome? Je podľa vás 3 psy v dome dosť?

Strana
z2
sevrin
28. sep 2024

1

pribinak
28. sep 2024

Tak je rozdiel či sú to 3 malé čivavy, alebo 3ja vlciaci či dogy

Ale hlavne toľko koľko majiteľ zvládne (starostlivosť výcvik veterinár ….)

doriiis
28. sep 2024

Máme dve sučky.Pokojne by sa zmestila ešte jedna.

lindous
28. sep 2024

Záleží asi ako veľký dom a aké psy.... ja osobne si viac ako jedného psíka predstaviť neviem, ale ak to niekto zvláda a o všetky zvieratká je dobre postarané, tak prečo nie aj viac 😅

mirage
28. sep 2024

v dome ani jeden pes, mne sa to hnusi.

anjelicek26
28. sep 2024

Maj zvierat koľko chceš.. my mame vo velkom dome dve mačky, otec dva psi.. nech im proste není smutno,ked nikto doma nie je.. ale od určitého počtu zvierat je to aj otázka- hygieny chlpov smradu a peňazí (náklady na veterinára a kvalitnú stravu).. tri psi mi prijde ok, desať psov level šibe ti zbierat tolko hovienok na prechadzke.. neberte to nikto osobne prosim😅🤣🤣

doriiis
28. sep 2024

Máme dva psy,2 zebricky,papagája a donedávna sme mali aj škrečka.Na jar pribudnú sliepky a možno ďalší pes.Ak pominú zebricky,pribudne miesto nich Alexander Veľký alebo amazonik.Milujem zvierata

misulka22
28. sep 2024

Akoze v dome vnutri ci vonku? My mame dom a cca 80 zvierat z toho 2 x 50kg psy

januska12323
28. sep 2024

V dome nula, vonku podľa pozemku.

viestta
28. sep 2024

Tolko, kolkym sa doazes plnohodnotne venovat a zabezpecit im spravnu stravu a veterinarne osetrenie vzdy ked bude potrebne

vkatush
28. sep 2024

Vo vnútri ani jedného by som nedala.
Vonku na dvore máme 2 veľké, pričom vedľa býva ujo, má ďalších 2 (často ich dávame spolu, takže 4 behajú po dvore, len tak k nám niekto nepríde, keď ich vidí cez bránu 😁).

Slobodná bezdetná kľudne by som mala 3-4, aj keď prechádzky si neviem predstaviť, len na striedačku.
Odkedy mám syna, mám na moje 2 menej času, financií, energie, niekedy trpezlivosti (mladšia je večné šteňa).

stellarstar
28. sep 2024

Mame 2 čivavy a na budúci rok chceme 3

maryetta
28. sep 2024

@mirage ani nie ze hnusi(teda mne) ale podla mna to nie je take “prirodzene prostredie” pre zviera…

andreakotesova
28. sep 2024

V interiéri 0.

janinah
28. sep 2024

Dnu v dome 0
Na dvore 1

tykat
28. sep 2024

@bublinka0 tak hlavne 3 psy su uz svorka, v svorke platia urcite pravidla. Tam musi mat majitel velmi pevnu ruku a dodrziavat ich hierarchiu.

doriiis
28. sep 2024

@maryetta ....su rasy psov a mačiek,ktoré sú vyslovene do domu/ bytu.Proste interiéru.Vonku už ani na dvore by neprezili

doriiis
28. sep 2024

@tykat ...to už aj pri dvoch máme.🫣Je úplne jasné,ktorá je alfa samica.Jedina činnosť pri ktorej spolupracujú je lov.

simona20201309
28. sep 2024
janka1011
28. sep 2024

@bublinka0 v dome alebo na dvore? V dome nula, na dvore jeden.

svokrinjazykmonika
28. sep 2024

@bublinka0 2 akurát

marsmykkok
28. sep 2024

1 až 2 stačia. Psy majú tiež rôzne povahy, potrebujú svoj kľud. Ja ľutujem psov čo ich majitelia robia zo seba spasiteľov sveta a majú doma aj 10 a viac psov rôznych rás a pováh. Za prvé sa nevedia každému psovi venovať dostatočne a pre psa je vodcom svorky človek a nie iný pes a za druhé tie psy trpia, lebo je tam veľa rôznych pováh pokope a nemajú kľud. Tiež by sme asi nechceli aby u nás v dome okrem nás-2 partnerov bývali ešte další napríklad ôsmy cudzí ľudia čo majú iné povahy, inak fungujú a museli by sme s nimi žiť.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
28. sep 2024

Vnútri žiadne. Vonku by som tolerovala tak psa a možno mačku. Ale dnu by nešli ani omylom

erickatt
28. sep 2024

@bublinka0 mame 2 a 3 macky

dada2703
28. sep 2024

@bublinka0 ja mam v byte 4 roch a kľudne by som ďalšieho. Kto vraví, že zaberu veľa miesta tak by som to fakt chcela vidieť. Všetci sa vždy zachumlu do jedného veľkého pelieska a tam lezkaju.. človek ani nevie, ze ich ma. ☺️

nelka93
28. sep 2024

Mam v byte jedného, v dome by som maximálne dvoch ale museli by to byt takí co sa poznajú a znášajú. Keď budeš zvládať sa starať, tak maj aj 10

pupava36
28. sep 2024

Ja si myslim, ze je uplne jedno kolko si psov zadovazis ked mas na to priestor, cas na vycvik a hlavne financie. Maj aj 10 psikov ked sa o to budes vediet postarat aj po financnej stranke ( lebo naklady na veterinara v pripade potreby niesu lacne) aj budes mat dostatocny cas na vycvik tych psikov ( ak uz mas psika tak to urcite vies) aj velku zahradu. Lebo mat 3 napr.velkych plemien psikov zavretych len v malom priestore s nemoznostou ist s nimi na velku prechadzku ( dlhsie vencenie) je podla mna tyranie. My mame v dome ale na dvore zatial jedneho psa, macku a sliepky 😁pes spava v bude s mackou a sliepky v kurine

pupava36
28. sep 2024

A este 3 andulky ktore si volne lietaju po baraku. Ked sa raz pominu tak potom chceme korelu alebo Žaka.

nikayla
28. sep 2024

My sme mali vnútri v dome 2 civavy a vonku 3 väčších ☺️

Strana
z2