Ktorí psi nepúšťajú chlpy? Skúsenosti majiteľov
Viem, že sa to dá vygoogliť, ale skôr mi ide o reálnu skúsenosť,lebo vraj aj tym psom bez chlpov padaju zasa "vlasy" 😅
Pudel
fakt? Lebo známa ma Cavaliera a ani chlp a ešte hovorím, že by som ho brala ale som alergická na chlpy a ona, že Cavalier ma vlasy a to ho brala z chovnej stanice aj s papiermi, cenu radšej písať nebudem :D tak neviem, či záleži od druhu odkiaľ pochádza no fakt ani jeden chlpek nemá 🙂
@s_o_n_i_k_e tak to určite nie. Cavalier plzne že fest veľa. Aj ten najpapierovejsi. Asi ste si pomýlila rasu. To neexistuje. Mam kamarátku čo má schválený chov a teda riadne plznu hafinky. Vždy idem od nej samý chlp.
york na 1000%, keď sme upratovali, našich vlasov bolo dosť a ich ani jeden. Na oblečení tiež nič nenechávali
@s_o_n_i_k_e tak to určite nie. Cavalier plzne že fest veľa. Aj ten najpapierovejsi. Asi ste si pomýlila rasu. To neexistuje. Mam kamarátku čo má schválený chov a teda riadne plznu hafinky. Vždy idem od nej samý chlp.
@lilithka26 žiaľ áno, ako viete ja sa hádať nebudem, mne je to jedno 🙂 ten čo ho mala kamoška a bol s papiermi neplzol 🙂 neviem no 🙂 predstavte si on to bol ozaj Cavalier 🙂) a dokonca tricolor, ale ďakujem za vyjadrenie, že nepoznám rasu psa 🙂 celkom pobavilo. 🙂

Máme yorka a neplzne vôbec ešte som nemala ani na oblečený nikde žiaden chlp ale teda psici ktorý neplznu treba strihat viem že ani maltézak neplzne a my sme uvažovali aj o americký bezsrstý teriér