Manžel nechce veľkého psa v byte: riešenie?
Dobrý deň. Koncom leta sa máme s manželom sťahovať do bytu. Momentálne bývame v rodinnom dome. Mám veľkého (vyše 30kg) reaktívneho psa. Psa som si kúpila ešte pred tým, ako sme sa spoznali. Má ho rád, avšak zastáva názor, že takého veľkého psa do bytu (ešte k tomu reaktivneho + veľká šanca že by ničil veci v byte) proste nie. Že malého psa dobre, ale toto by boli všade chlpy, priestorovo je byt malý, ale vo všeobecnosti zastáva skôr názor, že zvieratá patria von a nie do bytu. Nechce ale, aby som sa psíka vzdala, a hľadáme riešenie. Vraj by sme si mohli od niekoho z rodiny požičať pozemok, kde by mohol pes byť, je to ale niekoľko km od nášho bydliska. Neviem čo týmto chcem ani napísať, asi len nejakú radu, ako sa s týmto vysporiadať ? Chápem aj jeho stanovisko, avšak ma to veľmi mrzí, že budem musieť za psikom minimálne 2x denne dochádzať niekoľko km, a že bude ďalej odo mňa.
A keby nechcel vase dieta do bytu, tak co?
Ludia davajuci taketo ultimata su psychicky naruseni a treba od nich utekat prec
@obludamala dieťa a pes nie sú na jednej úrovni. Pes je zvierat, ktorý patrí na dvor, hlavne taký veľký

@misslilac13 nie.reaktivny pes je taký čo reaguje (nevhodne) na rôzne situacie .