Môže človek dostať červy od chorej mačky?
Ahojte mám trosku obavy keďže moja mama má v dome mačky ktoré sú choré a dostali to od pouličnej mačky ktorá vracia červy dnes im dala prášky na odčervenie aj psom ale zaujimalo by mna či to môže dostať aj človek od tej mačky ? Stretol sa niekdo s tým ?
Ano moze. Musite si aj vy dat lieky.
@kikush182329 tak to je super 🤦🏻♀️ ďakujem za odpoved
@aandrea9 tak ja neviem moja mama je nemocná na hlavu do slova do písmena má rada všetky zvierata začala kŕmiť cudziu macku ktorá nam chodila na záhradu a chytli to všetky mačky 🤦🏻♀️ len videla že vracia cervu a veterinár jej dal tabletky na odčervenie pre mačky aj psov co má doma..jedného psa má na antibiotikách po operaci povedala som jej nech tie mačky dáva pred od toho psa aj ostatných ale ona nie má na saláme ..rieši veci len keď ide o tuhého..je tvrdohlavá nedá si povedať ani poradiť a pokial to ešte aj nás nakazí a môjho psa tak tie mačky jej asi všetky spacifikujem a bude svätý pokoj
@terezia98 ty si teda milovnik zvierat....
@kikush182329 mám rada všetky zvierata okrem mačiek to uznávam ale niesom matka tereza aby som sa starala aj o cudzie zvierata toho som si už prežila dosť …moja mama ich má b domácnosti a rozhodla sa o nich starať nie ja …nieje to moja zodpovednosť a hlavne je veľmi zaťažko niekomu pomôcť kdo o pomôcť nestojí ako je moja mama ..ja len nepotrebujem kvôli tomu niečo dostať a môj pes
@aandrea9 empatická je veľmi to je pravda ale v tom že sa o zvierata nestará pravidelne a rieši takého veci na poslednú chvíľu a nedá si povedať a poradiť na hlavu je ale to je tvrdohlavosť …bohužiaľ tie mačky jedia a pijú zo spoločnej misky preto si myslím že su všetky choré :/
@aandrea9 tak mama teraz mala na starosti francúzskeho buldocka ktorý na tom bol veľmi zle a cely mesiac s ním chodila na inekcie kontroly nakoniec operácia a teraz antibiotika nieje na tom vôbec dobre tak mačkám nevenovala toľko pozornosti a v karanténe no..včera im dala tabletky na odčervenie potom im dá druhu neviem ako sa tam presne dohodla s veterinarom
Mne napadlo to veterinar nespravil mackam nejake testy?
Nerob paniku. Macky sa odcervia a hotovo. Umyvajte a dezinfikujte si ruky a vsetky misky pre macky a psy tiez dezinfikujte. Dajte ich aj preockovat a novu macku zaockovat.

@terezia98 Hlavne ich bolo treba vziať k veterinárovi