Originálne mená pre psov
Ahojte😁
Chcela by som tu trošku rozviesť tému o psích menách aké mená majú vaši psích poprípade aké by ste vybrali teraz keby si idete pre šteniatko🥰
Ja som viac za tie originálne a neotrepané hlavne nie ľudské
A ešte by ma zaujímalo ako to máte s rasami či máte dáke obľúbené alebo naopak neobľúbené a aké máte doma
Myslím si že je to taká zaujímavá téma na odľahčenie
Momentové máme útulkáča, tam dostal meno Miki a doteraz ho tak voláme(mix borderky a kokeršpaniela) pred tým ovčiak tiež mix sa volal Beny. Brat mal každého psa pomenovaného podľa hráčov NBA ten súčasný je Scotty(absolútne poulična zmes)
Moja onedlho 14 ročná fenka sa volá Trixi 😍♥️, toto meno si v podstate sama vybrala ako 8 týždňové šteniatko. Mala som tri,nevedela som sa rozhodnúť, keď som vyslovila Trixi, hneď zareagovala a pozrela na mňa ♥️
Máme čokoládovú labradorku a volá sa Arya
Máme mix afgánsky x perzský chrt, volá sa Salu (Sali), pretože som túžila po peržanovi/saluke. Predtým sme mali mix špringeršpaniela a rotvajlera (vyzeral ako zmenšenina írskeho chrbta, krásny bol). Dcéra ho nazvala Johann Sebastian Bach (nepýtajte sa, prečo 🙂 ), skrátene Bastian. A ešte predtým čierneho amerického kokra, bol Doby (ako Dobyvateľ, lebo sa švagrovej sučke narodil aj posledný, najmenší, a aj tak sa vedel presadiť).
Naša (nejaký kríženec pekinského palácového) mala ľudské meno, po slečne, ktorá ju záchranila 😀 Sofi
my máme 2 čivavy a 1 belgického ovčiaka. 1.) 14ročná čivava Šajla z čias priateľovej bývalej partnerky , neviem odkiaľ vyhrabala to meno ale prežijem. je to kráľovná a milujem ju . má úžasnú povahu .
2.) čivavka Mia - moja princezná
3.) maliňačka Athena .
všetky sú zlatučké . milujem piatky večer pri ruži pre nevestu , pozeráme všetky dievčatá v posteli 😂 zas a znova by som si vybrala čivavku .
U nas tiez povacsinou krizenci - Dag,Lara,Bruno,Riki,Čiko,Nella.
mame Kessie, predtym Kyra a Lorra
My máme anglického pointra, chovateľka mu dala meno Carlton, ale mi ho doma voláme Charlie 😊
Mali sme labi box slečnu tá sa volala Layla, mali sme ju od majiteľa kt ju nechcel, mala vtedy ca 7-8 m, tak ju nazval bývalý majiteľ tak sme jej to meno nechali. Dožila sa 12 r. Teraz mám pomaly 10 r čivavu ten sa volá Merlin a malý 2 r tiež čivava sa volá Gizmo
Ako dieta sme mali bassetku Berunka,ja som mala cane corso Tarja a raz zas budem mat obidve plemena
Nemecky ovciak dlhosrsty, Áres 🩶
@simona92101 tak sa volal nas cierny staford a celkom sa stotoznoval aj s povodom toho mena😂🙈
My sme mali maltezáčika 16 rokov, volal sa Danny (Deny) ♥
meni sme nikdy nedavali ine.. baby boo - ale vollali sme ju baba ci babika ... neskor uz bola len babka .. teraz mame teddy bear a volame ho dedo edo .. aj ked je stale stena 😀 ja som bola vzdy za velkych a chlpatych ..ale velky pes-velke hovno tak mame maleho a skladneho kedze casto cestujeme a treba nam ho aj "uskladnit".. ale keby mam moznost tak samojed, chow-chow, alebo kolia ta je moj sen
@simona92101 tak sa volal nas cierny staford a celkom sa stotoznoval aj s povodom toho mena😂🙈
@lulula12 my tiez bojujeme trocha 😃
Neviem, ci neoriginalne alebo nie ludske, nasa 12-rocna maltezka sa vola Maya....
Máme maltezáka a volá sa Jessy (Džesy), je to pes a každý si myslí že je to fenka. Nám to prišlo ako meno pre psa, nie pre fenku. Mne sa veľmi páči meno Barbi. A kľudne by som ho dala aj psovi, škoda že mi to neprišlo na rozum keď sme vyberali meno
Naša čivavka má 11rokov a volá sa Bria 😘
Mame 2 jazvecikov - chalanov. Volajú sa Macko a Dobby.
My sme mali Nokiu
Mne sa pači bernsky salašnicky pes. Meno sa mi páči Manaše, Elvis a Vločka a Muffy
Mne sa pacia pre psikov take obycajne slovensky znejuce mena. Ja nemam psika, ale z okolia mi asi najsympatickejsie boli mena Strelka a Kekso 🙂 Obidvaja boli najdusi.
Nás pes Jecky a druhý je Rocky a ďalej pre malých psov sa mi páčia Toby,Niko,Ody, Monty pre fenky Jessi,Molly,Sendy
Pre veľkých psov Nero, Rex, Atlas, Apollo pre veľké fenky Fiona, Kiara, Donna, Fey :D
Mali sme krásnu kríženku menom Jessy, jej synček sa volal Pixie, teraz máme párik Bernských salašníckych psov Chansey a Poppi a yorkšírka-biewera menom Kačiro 🙂 v detstve som mala naozaj nádhernú stafordku, ktorá sa volala Arwen ❤ u babičky jazvečíka Cidka a kokeršpaniela Čukiho🙂
Nemáme psa ani jedného, ale zato 15 koní - Legend, Falkeyer, Brittany, Rington, Marrgold, Guerdička, Kamikaze, Esty, Riff, Ozzy, Alice (je to žrebec), Crüe... a queenovská trojka Farrokh, Eya a Freddie Mercury🏇
My mame tri psiska- staffbullov. Pes je Artis, jedna fenka Kira a druha Bria. Obaja s muzom sme na bulloidne rasy a staffik vyhral 😁 predtym sme mali stafforda menom Brix. Davame take zvucne mena ktore sa dobre vyslovuju a psi na to reaguju. Horsie je to pre male dieta ktore este nevie povedal r 😁 a je to take zlate ked su vonku decka a volaju na nich Kila,Blia a Altis 😅
ja by som dala Fridu😀 inak doma mám Sunny ale to je micka potom sa mi páči ešte Candy,Poppy,alebo aj Mandy a jeden sused mal Gordona😀 ešte aj Crystal sa mi páči ale Rosi
Mame maďarskú vyžlu Keysi

Máme útulkáča, už tretieho. My preferujeme takýchto.
V útulku mal meno Arthur, to sme mu aj nechali.