icon

Originálne mená pre psov

28. apr 2025

Ahojte😁
Chcela by som tu trošku rozviesť tému o psích menách aké mená majú vaši psích poprípade aké by ste vybrali teraz keby si idete pre šteniatko🥰
Ja som viac za tie originálne a neotrepané hlavne nie ľudské
A ešte by ma zaujímalo ako to máte s rasami či máte dáke obľúbené alebo naopak neobľúbené a aké máte doma
Myslím si že je to taká zaujímavá téma na odľahčenie

Strana
z2
maca1984
28. apr 2025

Máme útulkáča, už tretieho. My preferujeme takýchto.
V útulku mal meno Arthur, to sme mu aj nechali.

katica06
28. apr 2025

Momentové máme útulkáča, tam dostal meno Miki a doteraz ho tak voláme(mix borderky a kokeršpaniela) pred tým ovčiak tiež mix sa volal Beny. Brat mal každého psa pomenovaného podľa hráčov NBA ten súčasný je Scotty(absolútne poulična zmes)

7miriam77
28. apr 2025

Moja onedlho 14 ročná fenka sa volá Trixi 😍♥️, toto meno si v podstate sama vybrala ako 8 týždňové šteniatko. Mala som tri,nevedela som sa rozhodnúť, keď som vyslovila Trixi, hneď zareagovala a pozrela na mňa ♥️

glade22
28. apr 2025

Máme čokoládovú labradorku a volá sa Arya

aniele
28. apr 2025

Máme mix afgánsky x perzský chrt, volá sa Salu (Sali), pretože som túžila po peržanovi/saluke. Predtým sme mali mix špringeršpaniela a rotvajlera (vyzeral ako zmenšenina írskeho chrbta, krásny bol). Dcéra ho nazvala Johann Sebastian Bach (nepýtajte sa, prečo 🙂 ), skrátene Bastian. A ešte predtým čierneho amerického kokra, bol Doby (ako Dobyvateľ, lebo sa švagrovej sučke narodil aj posledný, najmenší, a aj tak sa vedel presadiť).

lindous
28. apr 2025

Naša (nejaký kríženec pekinského palácového) mala ľudské meno, po slečne, ktorá ju záchranila 😀 Sofi

puertorico
28. apr 2025

my máme 2 čivavy a 1 belgického ovčiaka. 1.) 14ročná čivava Šajla z čias priateľovej bývalej partnerky , neviem odkiaľ vyhrabala to meno ale prežijem. je to kráľovná a milujem ju . má úžasnú povahu .
2.) čivavka Mia - moja princezná
3.) maliňačka Athena .
všetky sú zlatučké . milujem piatky večer pri ruži pre nevestu , pozeráme všetky dievčatá v posteli 😂 zas a znova by som si vybrala čivavku .

kaki3
28. apr 2025

U nas tiez povacsinou krizenci - Dag,Lara,Bruno,Riki,Čiko,Nella.

magic08
28. apr 2025

mame Kessie, predtym Kyra a Lorra

nana8989
28. apr 2025

My máme anglického pointra, chovateľka mu dala meno Carlton, ale mi ho doma voláme Charlie 😊

stellarstar
28. apr 2025

Mali sme labi box slečnu tá sa volala Layla, mali sme ju od majiteľa kt ju nechcel, mala vtedy ca 7-8 m, tak ju nazval bývalý majiteľ tak sme jej to meno nechali. Dožila sa 12 r. Teraz mám pomaly 10 r čivavu ten sa volá Merlin a malý 2 r tiež čivava sa volá Gizmo

simona92101
28. apr 2025

Nemecky ovciak dlhosrsty, Áres 🩶

mamaaja82
28. apr 2025

Ako dieta sme mali bassetku Berunka,ja som mala cane corso Tarja a raz zas budem mat obidve plemena

lulula12
28. apr 2025
@simona92101

Nemecky ovciak dlhosrsty, Áres 🩶

@simona92101 tak sa volal nas cierny staford a celkom sa stotoznoval aj s povodom toho mena😂🙈

petranelkova
28. apr 2025

My sme mali maltezáčika 16 rokov, volal sa Danny (Deny) ♥

ukgirls
28. apr 2025

meni sme nikdy nedavali ine.. baby boo - ale vollali sme ju baba ci babika ... neskor uz bola len babka .. teraz mame teddy bear a volame ho dedo edo .. aj ked je stale stena 😀 ja som bola vzdy za velkych a chlpatych ..ale velky pes-velke hovno tak mame maleho a skladneho kedze casto cestujeme a treba nam ho aj "uskladnit".. ale keby mam moznost tak samojed, chow-chow, alebo kolia ta je moj sen

simona92101
28. apr 2025
@lulula12

@simona92101 tak sa volal nas cierny staford a celkom sa stotoznoval aj s povodom toho mena😂🙈

@lulula12 my tiez bojujeme trocha 😃

tenerifka
28. apr 2025

Neviem, ci neoriginalne alebo nie ludske, nasa 12-rocna maltezka sa vola Maya....

mimikarol
28. apr 2025

Máme maltezáka a volá sa Jessy (Džesy), je to pes a každý si myslí že je to fenka. Nám to prišlo ako meno pre psa, nie pre fenku. Mne sa veľmi páči meno Barbi. A kľudne by som ho dala aj psovi, škoda že mi to neprišlo na rozum keď sme vyberali meno

marusiao
28. apr 2025

Naša čivavka má 11rokov a volá sa Bria 😘

hankab
28. apr 2025

Mame 2 jazvecikov - chalanov. Volajú sa Macko a Dobby.

marhulka13
28. apr 2025

My sme mali Nokiu

terezkaarthuramax
28. apr 2025

Mne sa pači bernsky salašnicky pes. Meno sa mi páči Manaše, Elvis a Vločka a Muffy

marianarem
28. apr 2025

Mne sa pacia pre psikov take obycajne slovensky znejuce mena. Ja nemam psika, ale z okolia mi asi najsympatickejsie boli mena Strelka a Kekso 🙂 Obidvaja boli najdusi.

lebandulka7
29. apr 2025

Nás pes Jecky a druhý je Rocky a ďalej pre malých psov sa mi páčia Toby,Niko,Ody, Monty pre fenky Jessi,Molly,Sendy
Pre veľkých psov Nero, Rex, Atlas, Apollo pre veľké fenky Fiona, Kiara, Donna, Fey :D

marienka1989
29. apr 2025

Mali sme krásnu kríženku menom Jessy, jej synček sa volal Pixie, teraz máme párik Bernských salašníckych psov Chansey a Poppi a yorkšírka-biewera menom Kačiro 🙂 v detstve som mala naozaj nádhernú stafordku, ktorá sa volala Arwen ❤ u babičky jazvečíka Cidka a kokeršpaniela Čukiho🙂

jazdkynaaa
29. apr 2025

Nemáme psa ani jedného, ale zato 15 koní - Legend, Falkeyer, Brittany, Rington, Marrgold, Guerdička, Kamikaze, Esty, Riff, Ozzy, Alice (je to žrebec), Crüe... a queenovská trojka Farrokh, Eya a Freddie Mercury🏇

miselka007
29. apr 2025

My mame tri psiska- staffbullov. Pes je Artis, jedna fenka Kira a druha Bria. Obaja s muzom sme na bulloidne rasy a staffik vyhral 😁 predtym sme mali stafforda menom Brix. Davame take zvucne mena ktore sa dobre vyslovuju a psi na to reaguju. Horsie je to pre male dieta ktore este nevie povedal r 😁 a je to take zlate ked su vonku decka a volaju na nich Kila,Blia a Altis 😅

liusa82
29. apr 2025

ja by som dala Fridu😀 inak doma mám Sunny ale to je micka potom sa mi páči ešte Candy,Poppy,alebo aj Mandy a jeden sused mal Gordona😀 ešte aj Crystal sa mi páči ale Rosi

petka1402
1. máj 2025

Mame maďarskú vyžlu Keysi

Strana
z2