Originálne mená pre psov
Ahojte😁
Chcela by som tu trošku rozviesť tému o psích menách aké mená majú vaši psích poprípade aké by ste vybrali teraz keby si idete pre šteniatko🥰
Ja som viac za tie originálne a neotrepané hlavne nie ľudské
A ešte by ma zaujímalo ako to máte s rasami či máte dáke obľúbené alebo naopak neobľúbené a aké máte doma
Myslím si že je to taká zaujímavá téma na odľahčenie
Láska
Argo, Cézar, Rony, Zora, Benji, Ziggy, Don, a teraz máme huskyho, ktorý sa volá Mao
Ja mám stafordku volá Naira, ale môj sen (aj si ho splním keď budú vhodné podmienky) je mať argentínsku dogu a bude sa volať Atrej 😄
Máme dvoch psov.. prvého sme našli ako šteňa výhodeného v snehu, bola taká maličká že jej syn dal meno mini.. to jej ostalo.. druhý k nam prišiel ako takmer 3r s menom ktoré je hrozne časté a mne sa vôbec nepáči.. dusty, ale už na neho počúval, tak sme ho aspoň začali volať das.. na to počúva.. neskôr ma napadlo že by bolo super keby sa volal Max ako protipól mini ale na to už nepočúva 😅 kedysi som mala psa čo sa volal muffin..
Mali sme krásnu kríženku menom Jessy, jej synček sa volal Pixie, teraz máme párik Bernských salašníckych psov Chansey a Poppi a yorkšírka-biewera menom Kačiro 🙂 v detstve som mala naozaj nádhernú stafordku, ktorá sa volala Arwen ❤ u babičky jazvečíka Cidka a kokeršpaniela Čukiho🙂
@marienka1989 to su krasne psy co mas teraz ❤️
my máme 2 čivavy a 1 belgického ovčiaka. 1.) 14ročná čivava Šajla z čias priateľovej bývalej partnerky , neviem odkiaľ vyhrabala to meno ale prežijem. je to kráľovná a milujem ju . má úžasnú povahu .
2.) čivavka Mia - moja princezná
3.) maliňačka Athena .
všetky sú zlatučké . milujem piatky večer pri ruži pre nevestu , pozeráme všetky dievčatá v posteli 😂 zas a znova by som si vybrala čivavku .
@aniele Nedas foto? celkom zaujimavo to moze vyzerat.
@puertorico šajla je super meno
Meno mojho je tak rozpoznatelne, ze ani nenapisem pre istotu 😅. Ale v hre boli napriklad Gucci, Puškin, Java, Eidam, Boss, Apple, alebo iDog - to by bolo pekne skratene Ajdo privolanie.
Mam oblubene plemena, su to hlavne vacsie psy a jedneho takeho mame. Dali sme mu ludske meno, ale dosial som nepocula, ze by tak niekto pomenoval psa. A velmi sa nam k danej rase hodilo. Inak fun fact, dali sme mu take meno napriek tomu, ze babkin brat sa tak volal. A vobec sa mi to nezdalo cudne 🙂
Angie 😍
Mali sme nemeckého ovčiaka, ktorý sa volal Beno. A potom kríženca stafforda s huskym, stále utekal a ten bol Artuš.
@aniele Nedas foto? celkom zaujimavo to moze vyzerat.
@puertorico šajla je super meno
@lilitela Salu na vianočnom fotení a doma v záhrade. Bastiana by som musela pohľadať kdesi. Odišiel už pred desiatimi rokmi.
My máme stredoazijata a volá sa Goran . Predtým sme mali bavorského farbiara Áron sa volal .
My mame labradora coko, volá sa Rasty (Rastík), predtým sme mali kríženca volal sa Endy. A mačku britskú modrú Sany.
Mali sme desat rokov oriešok anglického bulteriera. Dostal meno Nero. A to meno ho doslova definovalo 😂 🫠😍 uz je vsak od minuleho roku za duhovym mostom 🌈😔
Vyberam vzdy meno až keď mám pri sebe dotycne zviera a dokonca aj dcére som tak meno vybrala . Pre mňa meno nie je len módna vec, proste musí sa hodiť psovi. Mam Orwella 😊 popravde toto meno dostal v chs, mali sme 2-3 mena a ze uvidíme... ale prišiel domov aj s menom samozrejme a super sa mu hodi, aj sa nám paci a iné si neviem predstaviť pre neho 😊 jeden starší sused mi taz povedal, ze každý riadny pes má v mene "R" 😂 neviem z kade to ma, veľký počet psov to aj spĺňa.
Rovnako plemeno = je to strašne individuálna vec, každý si musí nájsť svoje. Kupovať si pitbula lebo sa mi.paci na parádu asi nie je zodpovedná cesta, na druhej strane ani kúpiť si viszlu a nechať ju 10h samu doma každý den
Kamoš mal psa volal sa Piatok.
Ďalší majú Forresta. Takže utikej Forreste je bežná hláška. 😂
Kedysi, keď som bola na ZŠ sme mali psíka, takého z ulice a volali sme ho Pajdo. Teraz psíka nemáme, ale ak by som mohla, tak to bude jazvečík a bude sa volať Toto, podľa psíka z knihy Čarodejník zo zeme Oz.
My máme a mali sme : Icy, Joel, Argo, Albi
My mame pomeraniana (trpaslici spic) a vola sa Sissi. Ako cisarovna 😅
Aj rasu aj meno sme mali vybrate davno predtym ako sme ju kupili. Rasu sme vyberali podla velkosti a charakteru, aby zapadla do nasej rodiny.
Ak by bola chlapec tak by bola Bruno.
My máme psa s PP a tam chovateľka dala meno Priscilla, ale my ju voláme Lila
Faith,Ria,Brixa

Kiara