Poradíte plemeno pokojného psa na dvor?
Poradíte kľudne plemeno psa na dvor?
Celoročné len vonku.
Hľadám kľudne povahu psíka🙂
Ahoj, oslovila by som nejaký útulok, aby mi odporučili nejakého vhodného psíka. Alebo hľadaj na nete, majú ich nafotených aj s opisom a povahovými črtami. Môžeš ho najprv chodiť len venčiť, príp. vziať do dočasky a potom adoptovať. Sú to najvďačnejšie stvorenia pod slnkom.
Labrador retriever..najzlatsie a najmilšie😀
Na Vasom mieste by som isla do utulku alebo si normalne nasla na bazosi inzeraty, je kopa psov, aj krizencov, ktorych ponukaju. Chcete kludneho psa? Chodte do dospeleho (2+) starsieho jedinca. Hocjake kludne plemeno prvy rok tak kludne nebude, takze ak uz teraz viete ze nemate cas a naladu na vylomeninky a pubertu, zvazte dospeleho/starsieho psa, kde uz je jasne a iste, aky ma temperament. Chodte ho navstivit, pozriet, spoznat, prejst sa s nim, a uvidite.
@pl2y ja nechápem, načo je niekomu pes, ktorý bude 90% času sám. Tu vôbec nejde o to, či zvládne byť na dvore, ale o to, že si neviem dosť dobre predstaviť v obdobiach, keď sa človek zdržiava väčšinu času dnu, že koľko asi tak venuje tomu psovi. Veď ak je väčšinu dňa človek v práci, tak aspoň keď príde domov a pes je s ním v dome, plus v noci tiež, tak sa to tomu psovi počíta. Ale ak je v koterci, tak ja neverím, že mu bežný človek venuje viac, ako dve hodiny denne. Aj to som asi optimistka s tým odhadom.
a načo ti je pes? Na stráženie? Alebo ako imidžovka? Hračka pre deti??
Za mna Labrador,kludne bude celoročne von,susedia maju vonku a nie su to ani ustekane psy.Ma kludnu povahu a je pristelsky k ludom aj detom.
ja mam jazvecikov , cely rok venku vo voliere, ine by som nechcel, su blazni , verny priatelsky, velmi dobre pocuvaju, no hold by potrebovali deti, asi im dake zasadim do zahrady na druhy tyden 😀 moc nezeru, par kosti granule, alebo konzervy masove, ale steka na vsetko, hlavne ked drime, suka je taka herecka ,ale mam 11arov zahradu, takze maju vybeh cely rok , je na tebe co si vyberes, ja osobne iba tieto 😅
Bože tak ľutujem tých psov, čo majú ľudia vyhodený na záhrade a myslia si aký je pes spokojny, nechodia to ani venčiť mimo domu však načo že? Kopu susedov má takto psov a chudák psík prepnuty len breše za bránku, pes potrebuje lásku, načo je komu pes, keď je v krutých zimach vyhodený vonku akurát mu hodíme najesť a vodu, na otázku odpoveď labrador jednoznačne kľudne plemeno, čo nevyhráme metrovu jamu a nezdrhne z domu, ale tiež na zimu by som ho dávala dnu proste psík je láska ak to nemám brať ako dieťa tak radšej psa nemat
@zuzubb007 prepac ale prave ti co mani psy doma ich mevencia lebo vsak vyhodia to vonku na par minut,urobi to potrebu a pes sa zasa nudi v izbe mozno veľkosťou 5m. Taka suseda mala osa co ani venceny nebol ,ved na co stacilo jo vyhodit na zahradu a suo s nim dovnútra. A labrador vydrzi aj v zime vonku,ved tu uz davno nemame -20 stupňové mrazy,ten nas ma kožuch a v zime je stale vonku,dokonca na prechadzke sa hodi v zime do studeného jazera ochladiť ked ho vencim.Takze svoje domienky si nechaj pre seba,nie kazdy potrebuje psa zavrieť do klietky vnutri a mysli si ze ako mu ke doma dobre ked su vsetci v praci.
@dobryden prepáč mám psa a viem čo to obnáša, áno býva síce dnu ale celé leto je cez deň na záhrade, a nie nerobim to tak, ze na 2 minúty vypustim, všetko je to len o človeku oblečiem sa vodítko a ide sa na prechádzku na kopci pustim havina a hadžem loptu donekonečna a ide sa domov, ja mám zrovna plemeno čo miluje rodinu takže nevyhodila by som psíka na záhradu len tak, vždy je to o človeku nie o psovi, keby ľudia používali takto rozum všetci by boli stastni, a nech si myslí kto chce čo chce je to môj nazor
@zuzubb007 tak to nepis ani o ludoch ktori maju psa celoročne na zahrade,pretoze tie psy sa tiez vencia.Zalezi to od majiteľa nie o tom kde sa pes nachádza.A na druhej strane su ludia ktori celoročne su vonku za kazdeho počasia ,nesedia len doma,taktiez aj pre deti je dobre byt vonku vela pocas zimy,tym padom su ta aj so psom .
My máme border kolie...psa a fenu. Záleží od povahy psa.
Pes je kľudný tichucky ale fena je ustekana všade jej je plno. Za mňa určite Borderka. Naše sú vonku a v pohode. Krpata chodila do mrazov aj dnu ale už je viac vonku.
Ako vravím záleží od povahy psa
@zuzubb007 Som milovníkom zvierat-psov.Viem co odnáša starostlivosť o psa a pod...No neprirovnavaj psa k dietatu😉Mam tiež deti a ta láska je neporovnateľne iná.Cize nemiesaj prosím jablká s hruškami.
Pes potrebuje kontakt s rodinnou. Vyvret na zahradu, to su doby minule

Čo mu ponukas a čo od neho očakávas?