icon

Predčasne narodené mačiatka

jessi288
11. júl 2025

Dobry deň .Chcela by som sa opýtať ,mačičke Paulinkr sa narodili štyri deti ,pravdepodobne predčasne ,keďže som pred časom už založila už jednu tému ohladom tehotenstva a viacery písalo že má ešte mesiac .Avšak Paulínka porodila pred dvomi dňami ,najprv porodila dve a o hodinu tretie a o pol hodinu štvrté . Jedno z nich sme našli dnes ráno mŕtve .Nevie niekto čo sa mohlo stať ? Sú veľmi malinké .Na fotke vyzerajú väčšie.Mohki byť predčasne narodené? Paulínka ich koji,celý čas ich koji ide preč len keď sa ide najesť alebo napit.

Predčasne narodené mačiatkaPredčasne narodené mačiatkaPredčasne narodené mačiatkaPredčasne narodené mačiatkaPredčasne narodené mačiatka
Strana
z2
aalt
12. júl 2025

Sa mi rozum zastavuje. Cize macky sa maju chovat a mnozit iba cistokrvne? Aj tie preslachtene, co maju x vrodenych dedicnych chorob? A kto ma doma zdrave "poulicne" maciatka je mnozka. OK. Opat som mudrejsi.
Pre hnidopichov: mam doma dve vykastrovane najdusky. Jedna vypiplana od pidimaciatka, ked nevedela este ani poriadne chodit a druha vyhodena.

abbey1
12. júl 2025
@aalt

Sa mi rozum zastavuje. Cize macky sa maju chovat a mnozit iba cistokrvne? Aj tie preslachtene, co maju x vrodenych dedicnych chorob? A kto ma doma zdrave "poulicne" maciatka je mnozka. OK. Opat som mudrejsi.
Pre hnidopichov: mam doma dve vykastrovane najdusky. Jedna vypiplana od pidimaciatka, ked nevedela este ani poriadne chodit a druha vyhodena.

@aalt Ty vieš čítaš s porozumením? Asi nie, však?

janulik2008
12. júl 2025

@jessi288 mačiatka sú donosené, takto vyzerajú malé mačiatka keď sa narodia. To, že jedno neprežije je "klasika" že jedno bohužiaľ neprežije. Treba dávať mame mačke poriadne najesť 🙂 Kým ich kojí, je všetko v poriadku. ;) Musí sa cítiť bezpečne a hlavne potrebuje, pokoj, jedlo a všetko bude ok 🙂
Dajte však mačičku neskôr vykastrovať, vyzerá mladučká ♥

anonym_b76ed8
2. aug 2025

@jessi288 ako sa majú mačky?

Strana
z2