icon

Skúsenosti so psími hotelmi v Bratislave a okolí

alane1989
15. máj 2025

Ahojte, mate skusenosti so psimi hotelmi v Bratislave a okoli?
Hladam spolahlivy hotelore psikov, kde bude ubytovany vo vnutri a cez den sa moze hrat s ostatnymi psami + bazen, kedze sa cez leto chystame na 3-dnovy vylet, kde s nami ist nemoze. Je to nemecky ovciak.
Prosim o rady a skusenosti s hotelmi, kde ste boli spokojni so starostlivostou, je to predsa clen rodiny 😊
Dakujem za kazdu radu

jumama
16. máj 2025

Pozri si mozno na FB skupinu "Venčenie a stráženie psíkov - celé SK" - najdes aj niekoho, kto sukromne strazi, su tam aj recenzie od ludi k prispevkom roznym. Preco ti to radim - v hoteloch musi ma pes vacsinou aj ockovanie proti kotercovemu kaslu. U sukromnikov vacsinou nemusi a aj maju vacsinou menej psikov na starosti, stihnu sa venovat. Niektori beru na strazenie len jedneho.

jvasenka
16. máj 2025

@alane1989 dog tea point

alane1989
autor
16. máj 2025
@jumama

Pozri si mozno na FB skupinu "Venčenie a stráženie psíkov - celé SK" - najdes aj niekoho, kto sukromne strazi, su tam aj recenzie od ludi k prispevkom roznym. Preco ti to radim - v hoteloch musi ma pes vacsinou aj ockovanie proti kotercovemu kaslu. U sukromnikov vacsinou nemusi a aj maju vacsinou menej psikov na starosti, stihnu sa venovat. Niektori beru na strazenie len jedneho.

@jumama Ano, viem, ale chcem aby bol umiestneny, nechcem len strazenie, kedze byvame v byte a kazdy den ma bohaty program s nami von. Nemyslim si, ze by s nim niekto na strazenie vybehol do lesa na min. 3 hodiny... Cize hladame vyslovene hotel s velkou zahradou s bazenom a celodennou starostlivostou so psimi kamaratmi 😊

alane1989
autor
16. máj 2025
@jvasenka

@alane1989 dog tea point

@jvasenka dakujem, vyzera to super, ale do septembra maju plno...

nebuska
10. jún 2025

Ja som spokojna so strankou www.prepsahotel.sk , spolupracuju s ludmi co sa strazeniu venuju dlhodobo a maju skusenosti , a vzdy nam poradili najvhodnejsi hotel konkretne pre nasho psika. Teraz striedame 3 ludi odtial dookola podla toho kto ma volne miesto ked potrebujeme.