icon

Skúsenosti so Zvolenvet klinikou a kastráciou psíka

ingridmotyl
16. sep 2025

Ahoj Zvolenvet skúsenosti stouto klinickou Zvolen chcem dat knim riešiť hrcku na brusku a kastraciu

Ak ma niekdo aj zle skúsenosti ohľadom kliniku prosím napíšte my som lucenca unas kliniky sú zničim čiže chcem môjho psíka dat riešiť unich kastracia a Hrčka brusku

1angelika
16. sep 2025

Skôr by som Vám odporučila vo Zvolene p. Nemčeka. Zvolen Vet Ok po odbornej stránke ale veľmi vysoké ceny

kiki68
16. sep 2025

Oni su velmi fajn za mna, takze odporucam

elianto_01
16. sep 2025

Ja tiez odporucim dr. Nemčeka, k nemu chodíme so psom na očkovanie, pri akomkoľvek probléme (uhryznutie iným psom, úraz a pod.) a tiež sme tam boli dať psa kastrovať a sme spokojní. Cca pred 6-7 rokmi, cena bola približne do 100€, treba rátať s tým, že ceny všeobecne stúpli, dnes to môže byť v celkom iných číslach a obzvlášť, ak sa rozhodnete pre kliniku Zvolenvet, cenik možno majú na webe.

V Zvolenvet som bola raz, keď dr. Nemček nemal ordinačné hodiny, za mňa vyšetrenie a prístup v poriadku, ale v konečnom dôsledku sa nejednalo o nijaký vážny zdravotný stav, prípadne operáciu, toto teda posúdiť neviem

ingridmotyl
autor
17. sep 2025
@elianto_01

Ja tiez odporucim dr. Nemčeka, k nemu chodíme so psom na očkovanie, pri akomkoľvek probléme (uhryznutie iným psom, úraz a pod.) a tiež sme tam boli dať psa kastrovať a sme spokojní. Cca pred 6-7 rokmi, cena bola približne do 100€, treba rátať s tým, že ceny všeobecne stúpli, dnes to môže byť v celkom iných číslach a obzvlášť, ak sa rozhodnete pre kliniku Zvolenvet, cenik možno majú na webe.

V Zvolenvet som bola raz, keď dr. Nemček nemal ordinačné hodiny, za mňa vyšetrenie a prístup v poriadku, ale v konečnom dôsledku sa nejednalo o nijaký vážny zdravotný stav, prípadne operáciu, toto teda posúdiť neviem

@elianto_01 neprekaza cena chcem aby to dopadlo poriadku ide my o prístup a profesionalitu nepoznám lekárov tak keďže som z lucenca peniaze nehrajú rolu

ingridmotyl
autor
17. sep 2025
@1angelika

Skôr by som Vám odporučila vo Zvolene p. Nemčeka. Zvolen Vet Ok po odbornej stránke ale veľmi vysoké ceny

@1angelika ale sú dobrý ty Zvolenvet?

ingridmotyl
autor
17. sep 2025
@kiki68

Oni su velmi fajn za mna, takze odporucam

@kiki68 máte sníma skúsenosť operáciu psíka a tak mne nejde o peniaze ceny ide my o môjho psíka