icon

Stačí vonkajšej mačke zateplená búdka na zimu?

15. apr 2024

Ahojte, prosím o vyjadrenie len tie ktoré máte obyčajné dedinské vonkajšie mačky... ak nemajú stály pristup do pivnice, či šopy, myslíte že im stačí takáto búdka? Samozrejme, ze v zime by bola poriadne zateplena senom, pripadne na noc v mrazoch by sme ju zobrali na verandu... Mate niekto taketo čosi?

Stačí vonkajšej mačke zateplená búdka na zimu?Stačí vonkajšej mačke zateplená búdka na zimu?
deti95060810
15. apr 2024

mačky máme odjakživa, ale žiadnu búdku sne kvôli nim nikdy nerobili...
mačka si vždy nájde miestečko kde sa stúli... v lete pred búrkou pod drevo, v zime aspoň tie naše mačky zabehnú aj do chlieva - keď ide veľký mráz samé to vycítia a utiahnu sa do chlieva skôr ako sa zamkne...
jedine na terase máme pelech a na ňom deku. a ešte starý kočík v ktorom spia.

pukina
15. apr 2024

Nic take by som nekupovala, zbytocne vyhodene peniaze. Macky su svojske, na budku sa ti vyprdne a nebude tam chodit, najde si svoje vlastne miestocko, kde sa zahreje

aalt
15. apr 2024

Ja mam tu spodnu, zateplil som si ju polystyrenom. Macka ju zatial uspesne ignoruje 🙂 Necha sa do nej vlozit ale hned vyjde a sama tam asi nechodi. Mozno ju casom vezme na milost. Tiez sa jej nepacilo to prekrytie vchodu, takze to je tiez prec. Macka ma mat zavetrie a sucho. To tam ma.

misulka22
15. apr 2024

Ja mam obyc termobox do toho som urobia maly otvor a drevitu vlnu.a chodili tam.ale radsej su v zime u oviec v sene 😂

betulinka1
15. apr 2024

Sestra podobnú ale nespí tam. Nosili sme jej tam jedlo aby si zvykla a aj tak nic. Potom sme tam dali makký pelech a aj tak nic. Potom ju spod prístrešku dala na terasu akože nech je blízko a aj tak nič. Cez deň vylihuje na slnku hore dole po dvore a v noci netušíme kde spí.

autor
15. apr 2024

😂😂😂tie mačky su srandistky😂 dakujem za odpovede, pomohli ste mi🤗

doris11
15. apr 2024

Aj my sme urobili našim mačkám takúto budku, spia všade len nie tam 😂

lakebabe
15. apr 2024

Sused ma budú pre mačky ignorujú ju a spia u nás na záhradných kreslach vždy keď prídem 😄

maca1984
15. apr 2024

Môj muž mačke urobil búdu, aj je zateplená, má tam pelech. V zime tam spáva, ale od jari do zimy spí kade tade, len nie tam.

nika23t
15. apr 2024

My sme mali, mačka na to ani nepozrela...

suzitok
15. apr 2024

Aj my sme kupili zbytocne, ani ich nehlo tam ist. Schovavali sa kadetade, len do budy nesli.

sandra49
15. apr 2024

my budu nemame lebo by tam urcite nechodila. ale kupila som taky textilny pelech ktory ma aj striesku, je to taka "buda". no a ma to na terase. v zime tam spala len ked bolo ozaj zima, ale aj to trvalo niekolko tyzdnov nez si zvykla. spi vsade mozne a tam len vynimocne. takze skus taky pelech za 20euro a na budu sa vykasli 🙂

autor
15. apr 2024

@maca1984 😁😁😁😁 aspon že ju v zime využije

majkakvet
15. apr 2024

Urcite potrebuje budku. V zime nutnost. Skor tu spodnu ale poriadne zateplit.

ivuska027
15. apr 2024

Môj muž zobral veľkú obycajnu kartonovu krabicu, vpredu spravil otvor, zateplil polystyrenom zo vsetkych strán a veru tam celú zimu obe spávali. Keď som tam dala ruku, teplučko tam mali. Pod strechou pri dverách bola.

autor
15. apr 2024

@ivuska027 to je super napad😊 a teraz mame veru aj polystyrenu kopec

patus_2
15. apr 2024

Podobné sme robili, kartónová krabica zateplená polystyrénom a ešte som ju obalila do veľkého igelitového vreca, aby nezamokla 🙂

alexandra383
15. apr 2024

Nas kocur normalne “byva” v takej budke, ci v lete, ci v zime, nonstop. Budka je na terase vedla vchodovych dveri. Zvykol si hned..

mk1111111111
15. apr 2024

Najlepsie ju dat na vyvysene miesto, staci aj taky kryty pelech, alebo ta polystyrenova Niektore macky nepojdu do budy nikdy, lebo z nej nie je mozny priamy unik. Male maca sa to skor nauci. Stara, ako pisem, len vynimocne a naozaj len v krutej zime

babovecka20
16. apr 2024

Ziadne seno prosim ťa, tam by ti nevliezla😀

sinusoida
16. apr 2024

Stačí, ak jej do toho nebude zatekať a pri väčších mrazoch ju pustíte do predsiene.