icon

Šteniatko na Vianoce

Včera o 13:33

Ahojte, kto ste si ako vianočný darček kúpili alebo adoptovali psíka? Samozrejme po predchádzajúcom zvážení, nie z márnivosti.

maca1984
Včera o 13:36

Pred 5 rokmi my 😄 ale nebol to vianočný darček.
Teda aj bol. Museli sme dať uspať nášho predošlého psíka v novembri, a 19.decembra sme si šli po tohto.

anonym_c3ada3
Včera o 13:41

@anonym_autor Syn, minulé Vianoce, resp. hneď po novom roku z útulku. On už nebýva s nami, takže psíka má vo svojom byte. Pravdu povediac sme ho odhovárali, ale aj tak si išiel svoje😁 On to zvažoval naozaj z každej strany, nebolo to zbrklé rozhodnutie.
Ak to teraz môžem zhodnotiť - tak mal šťastie na výber psíka a psík mal šťastie, že sa dostal do dobrých rúk 😊

majlo1234
Včera o 13:41

Ja tuzim po psovi pod stromcekom. Vzdy som tuzila a nikdy som nedostala. Pred skoro troma rokmi sme museli nechat uspat nasho posledneho a planujem, ze mi deti podrastu a raz dam pod stromcek psika im. Ak budu mat k tomu vztah. Ak nie, tak sebe🥰

anonym_e82857
Včera o 14:26

Moji rodicia mne, ked som mala sedem rokov. Zomrel pred štyrmi rokmi, dožil sa krásnych 16 rokov ❤️
Túžila som po psovi asi dva roky, a nakoniec mi splnili prianie a spojili to rovno s Vianocami.

rozculena
Včera o 15:35
@majlo1234

Ja tuzim po psovi pod stromcekom. Vzdy som tuzila a nikdy som nedostala. Pred skoro troma rokmi sme museli nechat uspat nasho posledneho a planujem, ze mi deti podrastu a raz dam pod stromcek psika im. Ak budu mat k tomu vztah. Ak nie, tak sebe🥰

@majlo1234 prečo pod stromček?
@anonym_autor

majlo1234
Včera o 15:39
@rozculena

@majlo1234 prečo pod stromček?
@anonym_autor

@rozculena lebo je to podla mna jeden z najkrajsich a najdojemnejsich darov, tak to kludne tak nacasujem ze pod stromcek

janagem
Včera o 16:46

Od nás - síce nie na Vianoce ale na Mikuláša zobrali šteniatko. Resp. Mali brať jedno ale zobrali oboch bratov - a je im parádne. Brali ich manželia dcére a ta sa im tak venovala, že fešáci sú teraz majstri Slovenska :D

anonym_4fc909
Včera o 17:19

Amstafa od ukrajinskej rodiny, rozhodli sa odísť viac na západ a psíka už nechceli brať so sebou.

anonym_353578
Včera o 18:17

Pred 2 rokmi sme na Vianoce kúpili šteniatko.A teraz ďalšie šteniatko tiež na Vianoce.Ale tak náhodne to vyšlo na Vianoce.Keďže vtedy sme doma všetci dovolenky/prazdniny,tak aj čas je vyhovujuci.

anonym_c0a303
Včera o 19:41

Dostala som ako prekvapenie od priateľa síce nie priamo na Vianoce ale už v polovici decembra ale mal to byť Vianočný darček. Z vrhu išiel až ako úplne posledný a nemohol ostať dlhšie. Psíky mám takmer 19 rokov takže nebolo to neuvážené rozhodnutie