Stratilo sa nám mačiatko a ja mám výčitky
Pred niekoľkými týždňami knam prišlo malé
Mačiatko . Proste bolo na dvore . Dala som mu veterinárnu starostlivosť a hľadala mu domov . Našla som a išla ho odviesť pani ktorú poznám . A dali sme ho u nich do domu a išla
Som do autá pre jej veci wc hračky granulky . A a pani mi išla pomôcť . Kocúrik sám išiel po dome na druhé poschodie a pani dvere len privrela keď sme sa vrátili dnu , mačky nebolo 😭😳 5 hodín sme ju hladali , za tmy s baterkami a nič proste nič . Je mi z toho hrozné . My sme si mačku neplánovali nechať . A hladali jej domov . A teraz niekde stratena . Mala cca 4-5 mesiacov . Mám strašne výčitky placiem a je mi to neskutočne ľúto 😭😭😭 takto aby skočila som naozaj nechcela
@anonym_autor a to sa kedy stalo (ako davno)? Nase macky ked boli male sa nehli na 5m z terasy a teraz ked su starsie, tak ked pocuju otvorit dvere a cakaju zradlo, tak prifrcia ako uragan...
Ci nie je len zalezeny v dome pod postelou... macky sa vedia riadne schovat
@anonym_feeac3 dnes sa to stalo . Prehľadali sme cely dom každý kút . Za nábytkom všade . Vonku kde sa dalo . Majú take malé hospodárstvo . On bol u nás v byte v teple a teraz nieked vonku mrzne kto vie kde …ráno ideme znova skúsiť hľadať
Mačky nemajú rady zmenu prostredia ... v novom sú skôr pomalé, skúmavé atď. ... myslím si, že bude niekde vnútri učupený ... a čo sa týka mačiek, náš 10 kg kocúr sa vie v 3-izbovom byte schovať tak, že ho neviem nájsť aj hodinu, v podstate ho ani nenájdem, sám príde, keď už mu ide na nervy, že tak dlho volám jeho meno a nemôže v kľude spať 🙂
Mačky nemajú rady zmenu prostredia ... v novom sú skôr pomalé, skúmavé atď. ... myslím si, že bude niekde vnútri učupený ... a čo sa týka mačiek, náš 10 kg kocúr sa vie v 3-izbovom byte schovať tak, že ho neviem nájsť aj hodinu, v podstate ho ani nenájdem, sám príde, keď už mu ide na nervy, že tak dlho volám jeho meno a nemôže v kľude spať 🙂
@dzulli1980 práve že u tej pani si sáma išiela po schodoch ako by nič a išla do izby . Najhoršie je na tom to že vten moment som si uvedomila že ju veznem domov že poviem že som si to rozmyslela že ju ľúbim 😭😭😭😭
@anonym_autor tak su len 2 moznosti...bud je zalezene niekde dnu alebo vyslo von. Bud sa najde alebo nie. Ked maju hospodarstvo a niekde teplo, seno, kludne si naslo kde moze prespat.
Na TLC chodí reality show "Hoarding: Buried Alive".
Upratovali dom u takých manželov a za komodou našli vyschnutú mŕtvolu mačky. Manželia boli z toho veľmi prekvapení lebo si mysleli, že sa im pred rokmi stratila. Treba ešte raz poriadne pozrieť za nábytok.
Na TLC chodí reality show "Hoarding: Buried Alive".
Upratovali dom u takých manželov a za komodou našli vyschnutú mŕtvolu mačky. Manželia boli z toho veľmi prekvapení lebo si mysleli, že sa im pred rokmi stratila. Treba ešte raz poriadne pozrieť za nábytok.
@sevrin skôr som prekvapená ja, že neregistrovali smrad rozkladajúcej sa mŕtvolky
Nasa v pohode zalezie aj na pol dna a netusim kde je. Kludne v sekunde do skrine, do satnika, botnika ... kym zatvaram, alebo aj netusim kde, lebo potom dolezie. A ani nemnauka ked je niekde zavreta a vyvolavam ju, spokojne tam spi. Ale teda doma kde to pozna.
Ked bude hladne vylezie. Znama nasla maciatko, zatulane hladne. Zobrala domov, po par dnoch sa stratilo. Po neviem kolkych dnoch~tyzdnoch sa "naslo" par sto metrov dalej - kde bolo cely cas nikto netusi. Tam uz ostalo, len sme dali vediet nech si ho strazia, ze ma "tulave labky". Maca sa vie rychlo zasit, ak sa neboji je zvedave, ak sa boji, tak zalezie. Daj vediet ci sa zajtra "naslo".
@sevrin skôr som prekvapená ja, že neregistrovali smrad rozkladajúcej sa mŕtvolky
@aandrea9 to je reality show o ľuďoch čo trpia chorobným zhromažďovaním rôznych vecí, takže smrad tam museli mať aj bez mačky. Však normálne im tam prasklo odpadové potrubie a nič s tým nerobili, splašky mali po celej chodbe. To bola asi najviac uletená epizóda.
Nasa v pohode zalezie aj na pol dna a netusim kde je. Kludne v sekunde do skrine, do satnika, botnika ... kym zatvaram, alebo aj netusim kde, lebo potom dolezie. A ani nemnauka ked je niekde zavreta a vyvolavam ju, spokojne tam spi. Ale teda doma kde to pozna.
Ked bude hladne vylezie. Znama nasla maciatko, zatulane hladne. Zobrala domov, po par dnoch sa stratilo. Po neviem kolkych dnoch~tyzdnoch sa "naslo" par sto metrov dalej - kde bolo cely cas nikto netusi. Tam uz ostalo, len sme dali vediet nech si ho strazia, ze ma "tulave labky". Maca sa vie rychlo zasit, ak sa neboji je zvedave, ak sa boji, tak zalezie. Daj vediet ci sa zajtra "naslo".
@aalt mačiatko sa našlo . Pani mi písala že vnoci chodila po dome a potom zaliezla pod vaňu . Už je doma u nás a ostáva ❤️🙏🏻🐈⬛
Nie nadarmo sa hovorí “ az keď to stratíš zistis čo si mal “
Nás kocúrik sa tiež stratil. Hľadali sme ho, pýtali sme sa, bez výsledku. Po troch dňoch som vyšla ráno na terasu a počula som ho plakať, lenže som ho nevidela. Šla som po hlase a zistila som, že hlas vychádza spoza dreveného obkladu altánku. Odstránili sme jednu disku a kocúrik, špinavý, hladný, mi skočil do narucia.
Hneď za altánkom je terasa stadiona, nejakým spôsobom sa dostal na tribúnu.
Dosku sme už nevrátili na miesto, tak sa teraz občas vyberie skontrolovať či je štadión v poriadku😀.
Márna sláva, mačky sa radi týkajú.
Držím palce, verím, že aj u vás sa mačiatko zrazu objaví.
Nás kocúrik sa tiež stratil. Hľadali sme ho, pýtali sme sa, bez výsledku. Po troch dňoch som vyšla ráno na terasu a počula som ho plakať, lenže som ho nevidela. Šla som po hlase a zistila som, že hlas vychádza spoza dreveného obkladu altánku. Odstránili sme jednu disku a kocúrik, špinavý, hladný, mi skočil do narucia.
Hneď za altánkom je terasa stadiona, nejakým spôsobom sa dostal na tribúnu.
Dosku sme už nevrátili na miesto, tak sa teraz občas vyberie skontrolovať či je štadión v poriadku😀.
Márna sláva, mačky sa radi týkajú.
Držím palce, verím, že aj u vás sa mačiatko zrazu objaví.
@evansova uz ju nasli
@anonym_autor Asi by sa rozvešala oznam.
Mačička sa našla, išla do donoveho domova tak sa nám pri preberaní stratila knam sa buď pritúlala alebo niekto vyhodil .nakoniec sa našla a zobrala som ju naspäť k nám kde bude už jej domov ❤️🐈⬛
Určite sa vráti, náš kocúrik od maličkého veku zmizol na deň dva 🤭🤭

@anonym_autor a to sa kedy stalo (ako davno)? Nase macky ked boli male sa nehli na 5m z terasy a teraz ked su starsie, tak ked pocuju otvorit dvere a cakaju zradlo, tak prifrcia ako uragan...
Ci nie je len zalezeny v dome pod postelou... macky sa vedia riadne schovat