Zakrpatený králik ako domáci miláčik
Ahojte, deti by chceli psika, avsak este nie sme oploteni, tak zvazujeme kralika zakrsleho. Odporucate? Preco? Neodporucate? Preco? Treba s nim k veterinarovi? Kolko cca.vyjde zradlo mesacne? Ine poplatky? Dakujem. 🙂
Ahoj. Mám jedného, už 6 rokov. Mesačne kupujem seno, granule, zeleninu, plienky - do 30 eur sa zmestim. K veterinarovi treba raz za rok každý rok. Môj ma v byte obrovskú klietku a z nej výbeh, takze si skáče a zije spokojne. Musíte každý deň menit seno s plienkou, keďže do nej cika. Rataj s babkami a s tym, že to musíš riesit každý deň 🙂
@kubizde s bobkami 😀
+ Rátaj s ohryzenym nábytkom a rozhryzenymi káblami - tak ako u morčiat.
Ved psa mozes mat vnutri, preco by bol problem plot? Navyse ak chapem dobre, plot casom bude... kralik nie je boh vie ako mojkacie zvieratko, cest vynimkach, hryzie vsetko, bobky vsade, cistit, krmit, na dovolenku riesit strazenie...
Mali sme 5 rokov , za mňa neodporúčam. To už psa skôr zoberieš so sebou von , na dovolenku atď a viac sa ti odvďačí. Králik mal veľkú klietku a v nej svoj zachodik, naučil sa cikať kakať tam, netreba čistiť celú klietku každý deň , iba wc s peletami vysypať
Ahoj, tiež som mala v byte dávnejšie, ale v noci šramotil v klietke, často musíš meniť podstielku (inak smrdí), všetko ohrýza...
Milujem zvieratká, ale zajka už nie. Rozhodla by som sa pre menšieho psíka, ak by ste dokázali sa postarať a pravidelne venčiť.

Ahoj. Mám jedného, už 6 rokov. Mesačne kupujem seno, granule, zeleninu, plienky - do 30 eur sa zmestim. K veterinarovi treba raz za rok každý rok. Môj ma v byte obrovskú klietku a z nej výbeh, takze si skáče a zije spokojne. Musíte každý deň menit seno s plienkou, keďže do nej cika. Rataj s babkami a s tym, že to musíš riesit každý deň 🙂