icon

Zakrslý králik alebo mačka

29. apr 2025

Ahojte, máme RD a 2,5 ročnú dcérku ktorá veľmi ale naozaj veľmi miluje zvieratká. Čo by ste odporučili z týchto dvoch? Ktorému z nich bude menej smutno keď nebudeme práve doma? Myslím dovolenky, viacdňové návštevy rodiny a pod.

simsalabim
29. apr 2025

Macku. Je kontaktnejsia a hrava.

nahodnemeno
29. apr 2025

viacdnove navstevy rodiny by mali byt aj so zvieratom, kazdemu je smutno...je mytus ze macka ma v pazi, nema..inak radim skor macku, ta si s batolatom spravi ,,poriadok,, ak budem treba...kralik nie je jednoduche zviera, skor pre starsie deti/dospelych

michaela329
29. apr 2025

Mačka s prístupom vonku, to je samostatná jednotka - ale stále veľmi maznáčik. A samozrejme kastrovat 🙂 - aj kocúrika.

loliki
29. apr 2025

Mačku. 🙂 Môže byť na začiatok aj plyšová alebo chodiaca na baterky. Určite nepoškriabe. 🙂

biba_18
29. apr 2025

aj králik je kontaktný a hravý. ale nemá rád zmeny. teda brávať ho so sebou nie je dobrý nápad. najlepšie je keď sa o neho chodí starať niekto koho pozná…

isis234
29. apr 2025

Mačku. Ak je RD, ideálne. lebo potrebuje i prírodu, pobehať, poležať na tráve, na chodníku, na stromy loziť, kvety ovoňať a navečer sa vonku hrá- divadelné predstavenie. Mali sme 2 . V dome zvyknutá na mačacie WC. Spali s nami, mali aj pelech.

kiki68
30. apr 2025
@nahodnemeno

viacdnove navstevy rodiny by mali byt aj so zvieratom, kazdemu je smutno...je mytus ze macka ma v pazi, nema..inak radim skor macku, ta si s batolatom spravi ,,poriadok,, ak budem treba...kralik nie je jednoduche zviera, skor pre starsie deti/dospelych

@nahodnemeno No niektore macky maju v pazi, Staci im ked ich pride niekto nakrmit, niektore macky nemusia prave cestovanie.

nynia
30. apr 2025

Ci uz kralik alebo macka ked budete prec bude potrebovat starostlivost - cerstu vodu nie niekolko dnovu, krmivo, cistenie klietky u kralika, cistenie macacieho zachoda u macky... takze skor komu by ste dali a komu by ake zviera menej vadilo. Ja teda viac by som prijala kralika, nie kazdy bude chciet aby mu macka pobehovala po dome a viem ze existuje hotel pre psy, no nie som si ista, ci tam sa da ist aj s mackami skor nie ako ano.