icon

Aké digestory sú vhodné k plynovej doske?

22. máj 2025

prosím vás aké máte digestory filtrove vhodne k plynovej varnej doske ? naničí sa Vám skrinka nad varnou (plynovou) doskou ?

katica06
22. máj 2025

Mama má 50 rokov plynový sporák s úplne obyčajným digestorom, a kuchynskú linku Carmen so 70tich rokov minulého storočia a raz asi pred 25rokmi menila digestor aj šporák a nič skrinke za tie roky nestalo

autor
22. máj 2025
@katica06

Mama má 50 rokov plynový sporák s úplne obyčajným digestorom, a kuchynskú linku Carmen so 70tich rokov minulého storočia a raz asi pred 25rokmi menila digestor aj šporák a nič skrinke za tie roky nestalo

@katica06 lebo stolár ma odhováral od plynovej dosky že to už sa málo dáva. Že sa mi hlavne prvá zničí skrinka nad varnou doskou z toho plamena silneho a že digestor tiež nie hocijaký

mk1111111111
22. máj 2025

Ja mam plynovu, lebo na plyne sa varilo lacnejsie, teraz to uz u niekoho neplati, ani u nas, mame FTV a digestor mame normalny- bezny. Povedz stolarovi, ze plamene neslahaju po digestor 😵‍💫🙈a para z varenia je rovnaka aj pri plynovom, aj pri indukcke. Tak o co mu ide? 🤣

martyzpp
22. máj 2025

Mam plynovu dosku, som na nu zvyknuta preto som si ju dala aj do novej kuchyne a digestor mam obycajny Gorenje. Ale digestor prekryva skrinku, na to ma upozornovali nech si to dam takto, lebo skrinka sa rychlejsie znici.

autor
22. máj 2025
@mk1111111111

Ja mam plynovu, lebo na plyne sa varilo lacnejsie, teraz to uz u niekoho neplati, ani u nas, mame FTV a digestor mame normalny- bezny. Povedz stolarovi, ze plamene neslahaju po digestor 😵‍💫🙈a para z varenia je rovnaka aj pri plynovom, aj pri indukcke. Tak o co mu ide? 🤣

@mk1111111111 čo je to FTV? Tiež si to dávame hlavne z dôvodu lacnejšieho varenia ..

mk1111111111
22. máj 2025

Fotovoltika

mk1111111111
22. máj 2025
@martyzpp

Mam plynovu dosku, som na nu zvyknuta preto som si ju dala aj do novej kuchyne a digestor mam obycajny Gorenje. Ale digestor prekryva skrinku, na to ma upozornovali nech si to dam takto, lebo skrinka sa rychlejsie znici.

@martyzpp ale, skrinka sa znici od pary. Je jedno, aky zdoj ohrieva jedlo

lukbe
22. máj 2025

Mam 2 horáky plynové,2 sklokeramické, je to v pohode. Digestor sa vždy vysunie.

martyzpp
22. máj 2025
@mk1111111111

@martyzpp ale, skrinka sa znici od pary. Je jedno, aky zdoj ohrieva jedlo

@mk1111111111 ano, ale rychlejsie sa znici ak ju digestor neprekryva. Ja som chcela najskor taky, ze by ho ani nebolo vidno, bol by zabudovany do skrinky. A v studiu mi vraveli, ze tie dvierka sa najrychlejsie takto znicia. Nech je ten digestor vysuvny, nech jednoducho tu skrinku prekryva.

petruldo
22. máj 2025

Ja mám takto, výsuvný a skrinky v jednej výške 51 cm nad pracovnou doskou. Nič nieje zničené