Aké digestory sú vhodné k plynovej doske?
prosím vás aké máte digestory filtrove vhodne k plynovej varnej doske ? naničí sa Vám skrinka nad varnou (plynovou) doskou ?
Mama má 50 rokov plynový sporák s úplne obyčajným digestorom, a kuchynskú linku Carmen so 70tich rokov minulého storočia a raz asi pred 25rokmi menila digestor aj šporák a nič skrinke za tie roky nestalo
@katica06 lebo stolár ma odhováral od plynovej dosky že to už sa málo dáva. Že sa mi hlavne prvá zničí skrinka nad varnou doskou z toho plamena silneho a že digestor tiež nie hocijaký
Ja mam plynovu, lebo na plyne sa varilo lacnejsie, teraz to uz u niekoho neplati, ani u nas, mame FTV a digestor mame normalny- bezny. Povedz stolarovi, ze plamene neslahaju po digestor 😵💫🙈a para z varenia je rovnaka aj pri plynovom, aj pri indukcke. Tak o co mu ide? 🤣
Mam plynovu dosku, som na nu zvyknuta preto som si ju dala aj do novej kuchyne a digestor mam obycajny Gorenje. Ale digestor prekryva skrinku, na to ma upozornovali nech si to dam takto, lebo skrinka sa rychlejsie znici.
Ja mam plynovu, lebo na plyne sa varilo lacnejsie, teraz to uz u niekoho neplati, ani u nas, mame FTV a digestor mame normalny- bezny. Povedz stolarovi, ze plamene neslahaju po digestor 😵💫🙈a para z varenia je rovnaka aj pri plynovom, aj pri indukcke. Tak o co mu ide? 🤣
@mk1111111111 čo je to FTV? Tiež si to dávame hlavne z dôvodu lacnejšieho varenia ..
Fotovoltika
Mam plynovu dosku, som na nu zvyknuta preto som si ju dala aj do novej kuchyne a digestor mam obycajny Gorenje. Ale digestor prekryva skrinku, na to ma upozornovali nech si to dam takto, lebo skrinka sa rychlejsie znici.
@martyzpp ale, skrinka sa znici od pary. Je jedno, aky zdoj ohrieva jedlo
Mam 2 horáky plynové,2 sklokeramické, je to v pohode. Digestor sa vždy vysunie.
@martyzpp ale, skrinka sa znici od pary. Je jedno, aky zdoj ohrieva jedlo
@mk1111111111 ano, ale rychlejsie sa znici ak ju digestor neprekryva. Ja som chcela najskor taky, ze by ho ani nebolo vidno, bol by zabudovany do skrinky. A v studiu mi vraveli, ze tie dvierka sa najrychlejsie takto znicia. Nech je ten digestor vysuvny, nech jednoducho tu skrinku prekryva.

Mama má 50 rokov plynový sporák s úplne obyčajným digestorom, a kuchynskú linku Carmen so 70tich rokov minulého storočia a raz asi pred 25rokmi menila digestor aj šporák a nič skrinke za tie roky nestalo