Plynová bomba verzus indukčná varná doska. Poradíte?

ives77
15. feb 2016

Prosím poradte mi,mám dilemu.Potrebujem varnú dosku no neviem či plynovú na bombu kedže nemáme zavedený plyn alebo indukčnú varnú dosku,tu sa bojím či nebudem veľa platiť za elektrinu,čo by ste mi poradili?

bonaqa2013
15. feb 2016

daj sa do skupiny pekné bývanie - tam žienky poradia.

oli18
15. feb 2016

Ja som mala celý život plynový sporák. Tak som sa rozhodla dať zbohom mastnotám, ktoré sa zo spaľovania plynu usádzajú na digestore a hrncoch a kúpila si elektrickú varnú dosku. Sme milo prekvapení zo spotreby, hoci sme sa tiež báli. Využívam aj zostatkové teplo dosky. Dcéra má indukčnú a rovnako spokojná, ele. v norme. Doporučujeme.

stella333
15. feb 2016

My mame indukcnu varnu dosku, ja som spokojna a spotrebu sice neviem uplne presne posudit, kedze sme nikdy nefungovali bez nej, ale mne sa nase ucty za elektrinu nezdaju nejake neprimerane velke. Plynovu bombu maju rodicia na varenie, okrem toho co pisala oli18 mne by vadilo aj to menenie a skladovanie plynovej bomby. A co som si vsimla na indukcii sa vari rychlejsie aj sa lepsie reguluje teplota. Ja by som volila indukcnu varnu dosku.

lenkasz
15. feb 2016

Aj my sme.sa pred.par.dnami.rozhodovali...ktoru...
Nakoniec sme.zostali pri plynovej verzii..vzhladom na to.ze by bolo.treba na indukciu.najlepsie naviest 380 ...a potom moj manzel.ako.kuchar skusil.aj.to.aj to a lepsie.mu.chuti na plyne...najlepsie by mu na ohni😀 ..ale to.by som musela byvat niekde v lese na samote 🙂 🙂...potom mna zas presvedcilo to.ze.stale.sa vedu horuce diskusie o.tom.ci.je.alebo.nie.je indukcia skodliva...tazko.najst odpoved...nakoniec sme zostali pri.plyne ale uprimne zavidim vsetkych gazdinkam tu krasnu.hladku dosku na linke 🙂 🙂

tenerifka
15. feb 2016

Som za indukciu, mam ju uz dlhe roky, neviem ci 7 alebo 8, varenie na nej je strasne jednoduche, rychle a ciste...
So spotrebou neviem poradit,ale mne by plynova bomba nestala za usporu par eur....sme v 21.storoci

hrjanka
15. feb 2016

Indukciu, u nas su aj tak plynove bomby dost drahou zalezitostou

meluela
15. feb 2016

@ives77 este mozes aj klasicku sklokeramicku elektricku (bez indukcie). Ja som indukciu nechcela lebo doteraz nikto poriadne nepreskumal co to robi s clovekom a potravinami a su naznaky v serioznych vedeckych studiach ze napr. pri tehotnych zenach moze dochadzat k prekroceniu noriem.