icon

Aké pracie prášky používate?

peter4729
28. dec 2022

Ahojte potrebujem poradiť aký práci prášok na pranie používate ja mam teraz Lanzu ale nič moc nevyperie neviem aký mám kúpiť s akým ste spokojný

Strana
z2
yoxinka
28. dec 2022
slavomira236
28. dec 2022

@peter4729 túto značku som raz malá cez net super opral...inak Ariel persil striedam čo je v akcii...

srdeenko19
28. dec 2022

Ja striedam zrnkový lanzu, persil, ariel, to mám rozdelené na biele a farebné. Plus používam aj tekuté na biele a farebné. OMO, Ariel, Lenor. Ale ja teda nešetrím na prášku a ani nejdem podľa dávkovania. Keď som videla ako perú moje kamošky a z rodiny ženy, že natrieskali práčku prádlom doplna a potom tam dali trochu prášku v odmerke, mala som dosť. Potom aj to prádlo tak vyzeralo, zašednuté, flakaté, dobre nevypraté. Mne musí prádlo žiariť 😀D som na toto maniak. 😀

peter4729
autor
28. dec 2022

@srdeenko19 ja mam aj tekutý nejaký Perle ale ešte som ho neskúšal neviem. ci vyperie

zuzinabila
28. dec 2022

@peter4729 Ariel a Persil ale kupovany v Rakusku.je viac koncentrovany a teda aj ucinny ako u nas.

brusnatanecnica
28. dec 2022

ARIEL Professional
v kateg. nemecke na alze

gabuci
28. dec 2022

@ildiko36 prosím ťa, v Müller-i v Maďarsku predávajú aj tie pláty?

ildiko36
29. dec 2022

@gabuci neviem, v januari chcem skočiť do maďarska to pozrieť ale čakam ešte deťom na OP. Ale som nasla na amazone asi dorucia na sk, skus pozriet.U nas v eschopoch predavaju o 2eura drahšie ako v nemecku.

daniela2202
29. dec 2022

@peter4729 gel wholite, perwol

sisaka
29. dec 2022

Po mnohých rokoch mám doma Ariel, stál strašne veľa, lebo tu sa nepredáva a bol dovezený priamo z Nemecka, ovládli ma sentimentálne spomienky a kúpila ho. Už ho nejak dorazim, ale teda nič moc. Idem nazad k Tide.

yanni
29. dec 2022

@sisaka Tide je super. My sme ho kupovali (prasok) v Saudi. Na bezne pranie. Na plienky som trepala 5 kg prasku Sodasan v kufri z DE do Saudi. Skoda, ze Tide v Německu nemaju. Ariel a Persil je samy chemicky sajrajt. Nakoniec v DE pouzivam na vesto Sodasan a ked mam menej pradla tak tie Magic Leaves od Dr. Beckmann.

peter4729
autor
2. jan 2023

@sisaka a lanza bonux a také prášky si neskúšala

sisaka
2. jan 2023

@peter4729 u nás sa predávajú iné značky ako v Európe, dostať u nás Persil, ale len tekutý a ten si tiež pamätám, že na Slovensku dobre opral a tu nič moc.

cajomila
4. jan 2023

@ajsha123 Dash ste kúpila gél? Tu na SK?

cajomila
4. jan 2023

@ajsha123 Ja som mala kapsule Dash a tiež mi prišli úplne totožné s Arielom ( aj kamoške).
Gél v bielej fľaši je už iný.

ajsha123
4. jan 2023

@cajomila prvýkrát v Taliansku, na dovolenke. Potom doma len Ariel a po par rokoch som objednala z nejakej sk stránky... Bolo to drahšie, ale vtedy som mala krízu, všetko oprate prádlo mi smrdelo, potrebovala som zmenu... Ten Dash z talianska vonal neskutočne... Gélové kapsule... Vsetci sa ma vtedy pýtali, v com periem, ze tak krásne nám vonia prádlo 🙂

ajsha123
4. jan 2023

@cajomila áno, tekutý uz nebolo to isté ako kapsule

ajsha123
4. jan 2023

@cajomila myslela som to tak, ze ako prvé som kupila kapsule a tie mi prišli rovnaké ako Ariel kapsule... Potom som používala len Ariel a po par rokoch som zas kupila kapsule z nejakej stránky, ale kupila som aj tekuty vo fľaši a to nebolo ono

simca06022011
4. jan 2023

objednavam si prachy online, nemecke vacsinou. Ariel professional, pripadne persil podla ceny a velkosti, lebo uprednosnujem velke balenia (pouzivam tekuty prach, lejem do pracky naraz 1,5litra). Dash a ariel nie je to iste samozrejme, ale ako vsetko co je v obchodoch, moze to mat uplne v pohode rovnakeho vyrobcu a len ine balenie. Kupujem aj Spuma di Sciampagna a Chante Clair, hlavne eko balenia, aj avivaze od nich nejake som uz poskusala. Hlavne na biele pradlo, tekuty prach s marseilskym mydlom a pod.

cajomila
4. jan 2023

@simca06022011 Mna zaujimaju znacky Spuma di Schiampagna a Chante Cleir (mala som od nich tekuty gel na rucne pranie, mydlo a od Spuma som mala avivaz, ale bola parfumovana, takze na mna selmi silne vonajuca. Takze ste s nimi spokojna? A vona, nieje prilis silna? A kupujte tu na SK? Ja obcas objednavam od drogeria Frane a maju tam vsetky tieto znacky.

simca06022011
4. jan 2023

@cajomila od frane aj ja ojednavam, nemyslim ze prilis vonaju, praveze maju nizke davkovanie ako vacsina tychto "zapadnych produktov" a ked sa toho drzim je to v pohode.

cajomila
4. jan 2023

@simca06022011 A ktory konkretne by ste mi odporucila vy? (Len akkopriklad uvadzam, ze tie Dash kapsule na mi nevonalali a boli aj dost silne). Vdaka.

sono2
4. jan 2023

@peter4729 z dm denk mit
Budeš prekvapená prášok to je na biele a farebné ja som veľmi spokojná!

yvett78
3. feb 2023

@peter4729 ja len 100% prirodne pracie platky, pradlo je makke a ciste

Strana
z2