icon

Aké vylepšováky používate u vás doma?

18. máj 2025

Používate doma alebo v kuchyni nejaký vylepšovák, ktorý vám výrazne uľahčil prácu, varenie alebo upratovanie? Ak áno, radi by ste sa oň podelili?
Ja musím povedať, že moje dieťa už nevypľúva kúsky kuracieho mäsa so šľachou, vďaka vychytávke, ktorú som videla v nejakom videu na Facebooku, myslím 🙂 Používam vidličku a servítku na vyberanie, bohužiaľ, neviem sem pridať video :-/

Aké vylepšováky používate u vás doma?
Strana
z2
nelka93
19. máj 2025

Inak ta nanovo hubka je super aj na matné kuchyne ;) používame už roky

orisker
19. máj 2025

Partnerku.
Ale o ňu sa nepodelím.
😜

andy03
19. máj 2025

Baby a s čím vyčistím take tie fest špinavé pekáča ? Ja som podedila liatinove pekáča po svokre , ale časom (10 rokov ) sa na nich nabalila špina- jar, ružová pasta nič.. umyvacka nič..

A ešte poraďte niečo NANO do sprchaca 😊

andreatytler
19. máj 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba No presne to, aj som uvazovala ze to nebude take zdrave ked mam z toho rozozrate ruky. Tiez ich pouzivam len v pripade klasicka hubka nefunguje. Na pripalene pekace a plechy a hrnce a skutocne zazratu spinu. Ale to fakt ze je skvela pomoc, lebo inac sa clovek poriadne zapoti kym to zoskrabe klasickou hubkou. S touto to ide uplne bez namahy.

andreatytler
19. máj 2025

Ja mam dva taketo vesiaky na utierky namontovane v skrini a muz si na to vesia nohavice. Nedokazala som ho prinutit aby pouzival klasicke vesiaky. Vzdy nechaval nohavice na komode. Odkedy mame toto, su vsetky nohavice krasne ulozene. Super lahko sa to zavesi, lebo sa to da odtiahnut a pekne sa v tom da listovat ked si vybera ktore si oblecie.

andreatytler
19. máj 2025

A velmi dlho som hladala ako zorganizovat detske topanky. Kedze su take male, tak boli vzdy rozhadzane na podlozke, alebo v policke a dieta frustrovane ich nevedelo nast a ja nervy lebo z toho bol neporiadok a hadali sme sa ked som ho nutila aby si ich pekne ukladal. Tak som kupila dva taketo kosiky a mam to v skrini. V jednom su bezne topanky a v druhom take menej bezne ako gumaky a slapky do vody. S tymto uz dieta nema problem spolupracovat, lebo topanky do toho iba hodi ked ich vyzuje a potom sa v tom pohrabe ked si ich ide obut. Funguje to skvele.

netoppierka
19. máj 2025

U mňa dlhé roky vychytávka od maminy a naučila som ju aj svokru. Neznášala som keď som klepala na doske mäso. Celá od toho a ešte aj doska. Šup sáčok a všetko je čisté

lilope
19. máj 2025
@netoppierka

U mňa dlhé roky vychytávka od maminy a naučila som ju aj svokru. Neznášala som keď som klepala na doske mäso. Celá od toho a ešte aj doska. Šup sáčok a všetko je čisté

@netoppierka a nevadia ti kúsky plastu v mäse? Vždy mi to napadne keď to vidím niekoho robiť.

netoppierka
23. máj 2025

Zľahka ho poklepem a nie sado mäso 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tak žiadne sáčky sa v mäse nekonajú

andreatytler
24. máj 2025
@lilope

@netoppierka a nevadia ti kúsky plastu v mäse? Vždy mi to napadne keď to vidím niekoho robiť.

@lilope Akoze mikroplasty? To ma nenapadlo. Este ze klepem velmi zriedka. Ale aj tak... to by tie mikroplasty boli (a mozno aj su) na vsetkych potravinach, ktore su balene v plastoch. Vzdy ked vyberam a odlkadam chlieb zo sacku tak ho sucham o ten plast. Ani nie tak agresivne ako ked to clovek klepe tlcikom, ale stale sa asi nieco nalepi na ten chlieb.

lilope
24. máj 2025
@andreatytler

@lilope Akoze mikroplasty? To ma nenapadlo. Este ze klepem velmi zriedka. Ale aj tak... to by tie mikroplasty boli (a mozno aj su) na vsetkych potravinach, ktore su balene v plastoch. Vzdy ked vyberam a odlkadam chlieb zo sacku tak ho sucham o ten plast. Ani nie tak agresivne ako ked to clovek klepe tlcikom, ale stale sa asi nieco nalepi na ten chlieb.

@andreatytler tak je rozdiel či máš niečo v plaste len zabalené a či tlčieš železným tĺčikom ten nikroténový plastový sáčok do mäsa a rozrušuješ tým jeho povrch, logicky ten sáčok sa vtláča do mäsa. Ale áno, máš pravdu, aj vo vode v plastových fľašiach sa nachádzajú mikroplasty z tých obalov, v ktorých sú vody balené a potom ich konzumujeme.

andreatytler
24. máj 2025
@lilope

@andreatytler tak je rozdiel či máš niečo v plaste len zabalené a či tlčieš železným tĺčikom ten nikroténový plastový sáčok do mäsa a rozrušuješ tým jeho povrch, logicky ten sáčok sa vtláča do mäsa. Ale áno, máš pravdu, aj vo vode v plastových fľašiach sa nachádzajú mikroplasty z tých obalov, v ktorých sú vody balené a potom ich konzumujeme.

@lilope Hej, je to hroza ked sa clovek nad tym zamysli. Len neviem ako fungovat bez nich. Ked som bola dieta igelitky ani sacky neboli. Chlieb bol zabaleny v utierke a desiaty v servitke.

lilope
24. máj 2025
@andreatytler

@lilope Hej, je to hroza ked sa clovek nad tym zamysli. Len neviem ako fungovat bez nich. Ked som bola dieta igelitky ani sacky neboli. Chlieb bol zabaleny v utierke a desiaty v servitke.

@andreatytler postupne sa k tomu asi budeme vracať, lebo chcú rušiť plastové sáčky v obchodoch. Len neviem ako si budeme naberať drobné ovocie, zeleninu, asi do papierových predpokladám.

andreatytler
24. máj 2025
@lilope

@andreatytler postupne sa k tomu asi budeme vracať, lebo chcú rušiť plastové sáčky v obchodoch. Len neviem ako si budeme naberať drobné ovocie, zeleninu, asi do papierových predpokladám.

@lilope hej. Tu kde zijem uz riadne zredukovali igelitky, ale sacky to si tiez neviem predstavit.

Strana
z2