Ako často meníte gauč vo vašej obývačke?
Ako casto menite gauc? Menite aj ked sa vam len zunuje? Ako rychlo ho vysedite a vysuchate? A kde odporucate kupit? Kolko ste ochotne zaplatit?
za 10 rokov 5 gaucov... 3x som sa stahovala takze vzdy novy lebo velkostne by nesedeli... pri prvom stahovani ale najprv som kupila z druhej ruky a kozenka sa zlupala do roka takze opat a raz sa mi potvrdilo, ze nie som.taka bohata aby som.si kupovala lacne veci 🫣 ... ale kazdy jeden gauc sa predal/prenajal s nehnutelnostou nesli do kosa
Keď sa zničí vymeníme, zatiaľ drží, máme ho odkedy sme zariaďovali byť. Už má svoje muchy, ale kým sú decká malé nemá zmyslel kupovať nový - hlavne keď máme decká, ktoré sú ako demoličná čata, ničia veci aj keď nechcú 🙈
@handykate aj my tak. Pozerám že si z NO tak máme asi z rovnakého "obchodu". Náš je z kože a máme ho 12r a nič mu nie je.
Kamoska ma 20 rokov z Turecka. Jej otec mal kedysi obchod,,dovazal tovar do DE. Poviem vam, ani po rokoch nevrzga,,nie je vysedeny, staci ocistit,raz,za cas. Kesysi to bola asi,ina kvalita ako teraz.
My.mame,jeden plod roku 2009,,od,slovesnkeho vyrobcu. Je uz vysedeny trocha, no da.sa.krasne ocistit,povrxhova uprava akoby taky jemnucky zamat.
Druhy mame toez,od sk vyrobcu, mame 3. Rok. Pokym sa,neznicia,,nevidim dovod ho menit. Uvidim ked deti vyrastu. Ale xhxem kupit na aj potaj kvalitnejsi,,taky ten natahovaci
Ako som písala vyššie . Olúpaná koženka , alebo sa nám už nepáčila farba , materiál , alebo sa niečo roztrhlo a neoplatilo sa dávať opravovať , alebo sme chceli väčšiu ,atď
nas gauc ma teraz 10rokov, nic mu nie je...neplanujem vymenu, chcela som ho dat precalunit, aj som to objednala ale phase sa neracilo viac ozvat :DDD tak to ma stale skrie, ze ta farba sa nam nehodi... mame psa, jeme na gauci, vycistim a ide sa dalej :D jedinu vadu ma =cca 3cm rozparane, ale to sa mi podarilo zamaskovat (mozno na to sa vyhovorim, ze chcem novy...)
Inak mame aj z bytu gauc kozeny, ten ma uz 15rokov = nic mu nie je, do domu nam bol maly, je v kancelarii...
kupujem gauce pohodlne, take univerzalne sa snazim aby sa hodili. Nekupim si kvetovanu vychytavku, ktora sa mi zunuje...
Dalsia vec, ked si teraz pozeram aj ceny aj zhotovenia nabytkov, velmi dobre si orzmyslim, co "musim" vymenit :D celkovo ked rozmyslam, nikto okolo nas nemeni gauc len tak z pasie.. mame este aj roztahovaci maly z nasho prveho bytu = ma 20rokov uz :DDDD a svokrovci maju tiez kozenu sedacku viac ako 20r...
Mame gauc 9ty rok, opierka chrbta boli take vankuse, to je max neprakticke. Brali sme ho este z bytu do domu, ze nech ho deti dorazia, cakame kym vyrastu a tak si kupim nejaky vysnivany 🙂
@paris1813 ked sa vam prestane pacit farba menite gauc? Fuha. A nie je praktickejsie vybrat neutralnu farbu a riesit napr ine vankuse?
@pohodacka03 ano tie velke vankuse vyzeraju super len sa rychlo zmackaju
Bola som este mlada a hlupa, ked sme vyberali 😃. Ale za tu cenu sa oplatil 😁
@handykate Ja mam tiez z holandskeho nabytku sedacku, spodok masivne drevo, je kozena. Cosi som dala poopravovat a stale sluzi, mam ho uz 30 rokov, a kedze mu nic nie je, budem ho mat este dalsich par rokov.

Hmmm my sme si kupili. Muz ho pri stahovani vzal do kancelarie a sme kupili dalsi-z druhej ruky.
Napr moji rodicia kupili gauc po cca 30rokoch 😂 ale to uz bol fakt ze zniceny-nie vysedeny len ta latka.
Svokra menila gauc cca po 10rokoch. To mi pride celkom ok tych 10-15rokov ak gauc sluzi resp vydrzi.