icon

Ako chrániť parkety, keď máme veľkého psa?

19. okt 2025

Dobrý deň, tí čo máte veľkého psa v byte, ako riešite, aby vám nedoškriabal parkety ?

Strana
z2
tundra
26. okt 2025
@gab1sol

Pes do domu/bytu nepatrí… Chudák, ten náš, úplne sme ho týrali. Miloval byť vonku. S nami. A kedy sa najviac trápil? Keď zaspal von, my sme išli dnu a trochu sme sa pozabudli, zavreli dvere a on sa nevedel potom dostať dnu. A najšťastnejší bol, keď mohol v zime spať na gauči alebo v našej posteli (čo sme mu samozrejme nedovolovali, ale on si dovolil). Mne je viac ľúto tých psov, ktorých majitelia zavrú do voliéri alebo na dvor, celý život nič iné nepoznajú a majiteľ sa im nevenuje.

Autorka, nejaké rady už padli, ale najlepšie je asi siahnuť po kvalitnej podlahe a najmä z tvrdého dreva. Mäkké drevo sa rýchlo poškodí aj bez psíka.

@gab1sol fesak riadny👍 a ten kukuč😂,presne,ako nas😁.

gab1sol
26. okt 2025
@tundra

@gab1sol fesak riadny👍 a ten kukuč😂,presne,ako nas😁.

@tundra 🥰 Môj verný pomocník v kuchyni. Vždy čakal, kedy čo náhodou spadne, aby to mohol okamžite upratať. 😁

tundra
26. okt 2025
@gab1sol

@tundra 🥰 Môj verný pomocník v kuchyni. Vždy čakal, kedy čo náhodou spadne, aby to mohol okamžite upratať. 😁

@gab1sol aj u nas,presne,tak isto😁

alexanderkovacs
28. okt 2025
@wolf_

@alexanderkovacs žiadne univerzálne pes do domu "patrí" alebo "nepatrí" neexistuje 🙂 Je to individuálna preferencia, nič viac 🙂

@wolf_ podla vas. Ja mam iny nazor. Nejdem vas presviedcat o tom ze mate to mysliet inak. Kazdy robi ako chce , a znesie nasledky 🙂

wolf_
28. okt 2025
@alexanderkovacs

@wolf_ podla vas. Ja mam iny nazor. Nejdem vas presviedcat o tom ze mate to mysliet inak. Kazdy robi ako chce , a znesie nasledky 🙂

@alexanderkovacs presne tak, tvoj (na MK si všetci tykáme) názor, ktorý ti nikto neberie (je v poriadku, že to tak ty subjektívne vnímaš), ale je absurdné predkladať tu všeobecné tvrdenie ("zviera nepatrí do domu") na základe subjektívneho názoru. To je celé.

Strana
z2