icon

Ako doriešiť komoru?

4. okt 2023

Prosim,mate nejake inspiracie?Bolo mi luto vyhodit kvalitne masivne dosky,tak su len u stolara nanovo obrusene..kedysi sa daval taky mastny papier za cias mojej babky a mamy..no neviem..zas,gumovy obrus na take velke dosky ma vyjde draho.nejake navrhy?dakujem

autor
4. okt 2023
arasidka123
4. okt 2023

Ja som kúpila práve ten gumený obrus a je to super...zas nie najdrahší, ale je to oveľa lepšie ako celofan alebo nejaký papier, ktorý sa roztrhne....a z obrusu aj raz dva pretriem...

tinkavvv
4. okt 2023

@arasidka123 ja mam linoleum narezane

jaga18
4. okt 2023

Ja mám povoskovany policový papier. Netrha sa, nemenim ho každý rok. Teraz som kupovala zrovna nový, vyjde do 5e za 10m a na výber je mnoho farieb a dizajnov.

autor
4. okt 2023

@jaga18 👍

autor
4. okt 2023
autor
4. okt 2023

@tinkavvv 👍

autor
4. okt 2023

@jaga18 prosim,ako ho tam mas pripevneny?

anjelicek26
4. okt 2023

Tatino ma vsade linoleum na tom, skvele sa to utiera, ved to mas na "vecnost" tak sa investicia oplati...

kandelabra
4. okt 2023

Ja mam takuto podlozku z ikei, vystrihne sa na mieru. Pretym som mala len papier, prip. doma sme mavali gumeny obrus, to sa zaspini/znici tak, ze treba uz len vyhodit a nove. Toto len umyjem a nemusim riesit.

vulka
4. okt 2023

V reklamnej agenture som si vypýtala taký ten spodný lesklý vodeodolný papier spod veľkoformátových nálepiek. Ochotne mi dali 20 metrov v šírke 2m. Majú to ako odpad.

autor
4. okt 2023

@vulka presne tolko by som ptorebovala🙂prosím, len tak náhodne si zavolala niekde ?

autor
4. okt 2023

@kandelabra vdaka, vyzera to super,ale vyslo by ma to majland. komoru mam velku, sfotena je len mala cast polic..

isis234
4. okt 2023

Tiež sme taký mali na policiach, ako píše @jaga18 Pripinačkami sme to na krajoch´upevnili.

isis234
4. okt 2023

@vulka vďaka, dobre vedieť,,, použijem to v linke

h2
4. okt 2023

Som tu jediná, ktorá na tých doskách nemá nič? Sú len namorené. Ani mi nikdy nenapadlo zakrývať ich niečím gumeným, či voskovým.

autor
4. okt 2023

@h2 toto som tiež uvažovala, len keď ti teoreticky vytečie nejaká zaváranina, čo sa môže pri veľkom množstve stať, že pár sa ich nepodarí, stačí to utrieť?

h2
4. okt 2023

Toto sa mi nestalo. Ale akúkoľvek inú nečistotu normálne utriem, nie je problém.

vulka
4. okt 2023

Osobne som prišla a poprosila som o ich odpad 🙂 Odkiaľ si?

autor
4. okt 2023

@vulka východ SK.

4stanka4
4. okt 2023

@h2 ani ja nemám nič. Akurát v pondelok som upratovala špajzu ale my nemáme drevené dosky takže ten materiál nie je taky porovity a viem ho pekne utriet

osky
4. okt 2023

Mam taky pevnejsi papier,alebo ci su to tapety.....
Ani nie vsade rovnaky...a popripinanx pripinackami.
Mam ten isty uz 15 rokov...policu skoro ako ty,cilu drevenu

jaga18
4. okt 2023

Klasickými kovovými pripinackami

simsalabim
4. okt 2023

@h2 nie si jedina. Uz som si myslela, ze ja som divna 🙈 Nemam nic v ziadnych policiach, nikde.

isis234
5. okt 2023

@osky ozaj, aj umývateľné tapety by mohli byť

janinah
5. okt 2023

Fakt už len pripinačky chýba napchať do toho krásneho dreva.Nechaj to takto.nič krajšie nevymyslis.

isis234
6. okt 2023

Aleboo natrieť ochranným lakom Lazurol vodný lak

isis234
6. okt 2023

lodný lak,,, nie vodný