Ako krásne ozdobiť kuchynský stôl?
Ja tam neviem co dat. Nemam tam nic absolutne...... Mala som vazu, ale rozbila sa.
Banánmi 😃
@simsalabim ja som dlho o takom snivala, kym boli deti male, teraz sa mi konecne splnil sen 😀, muza mam takeho, ze ak je nieco na stole, tak on to odlozi asi skor ako ja
My mame velky dreveny stol pre 6-8 ludi. Keby bol prazdny, bol by prazdny privelmi 🙂
Takze mame prestieranie a vazu s kvetmi.
Kovovu tacku na stol s drevenymi uchytkami a v nom servitky, solnicka, cukornicka, vsetko zladene, taky set. Niekedy vaza s mini kvietkom alebo prestieranie a obrus.
inak ja sa priznam, ze som zatazena na stoly a prestieranie (mam vela behunov) a postelnu bielizen
Pristieranie váza s kvetmi solnicka korenicka servítky
nemam nic, ak sa podari.
Vacsinou nic, moja snaha o dekoraciu (kvety, misa s ovocim) nie je prijata, vzdy ked ideme jest, to odlozia a naspat ich to uz nenapadne dat. Obrus by som chcela, ale to moze byt max gumeny, lebo by som ho 3xdenne prala. Raz ked deti vypadnu z domu, tak budem mat pekny obrus, kvety, atd.
@jomarch verím, keď to odložím hneď je nervózny, že on nemá svoje miesto;)mám tam veľký fotorámik a ešte za to si ukladá veci všelijaké kľúče od plynovej skrinky, papiere popísané .Plus tam mám sklenenú dózu a tá je plná jeho somarin diaľkové ovládanie od garáže, brány, zväzky kľúčov ako kastelán sám nevie od čoho sú, ale zídu sa.
Keď utrieram prach mám nervy všetko zdvíhať, presuvat
Nič, zavádzalo to, resp zavadzia. Mam obrus alebo prestieranie. Ak mám kvety dám ich tam ale keď sa ide jest presadzuje to.
Plánujem prerobiť kuchyňu kde bude aj pult na jedenie a potom si dám na stôl kvety a všetko 🥰 zase mne sa to paci. Ale ak sa tam 5x denne niekto posadí jest piť, uspini, obleje... nebavilo by ma to riadiť.
Inak u nás by nič na stole kde sa je nebolo ani minútu. Pri vchodových dverách mame policu tak všetko vylozi od papierov, kľúčov až po neviem co ... zo.stola by to.letelo u nás hneď. Alebo zázračné by na tom.skoncila polievka, dzus a tak... A bolo by 😂
tácku so solničkou,servítkami a taký rozdeľovač,kde sú lieky na celý týždeň
Ja vecne bordel, teda nie ja ale moji chlapi doma. Kazdy tam ma pohar, muz tam ma teraz notebook a aj tak tam furt kazdy nieco polozi. Uz som to vzdala.
Ja mám vazu s levandulou a sošky hribov. Ale nie je to vidieť lebo moje dieťa tam má hŕbu pasteliek, papierov a iných hovadin. Vždy sa rozloží, niečo porobi a nechá to tak. Ja s dobrým srdiečkom mu to tam nechávam že čo ak sa ešte bude baviť ale po par dňoch má to prejde a upracem. A čuduj sa svete moje dieťa si vtedy zmyslí že chce znovu niečo robiť.
Taky ten uzky obrus (behun) a vazu
Kedysi sme mali mensi, tak len obrus a drobnost v strede. Teraz je velky, tak si to uzivam.
Zvycajne mam behun, prestieranie a na tacke/podnose zjednotene rozne kombinacie. Vaza s kvetmi, niekedy so svietnikom, inokedy s korenickami, inokedy so sklenenou nadobkou na pralinky. Niekedy len svietnik/svietniky so svieckami a mensimi ozdobami okolo. Vo vazach bud nic (mam rada rozne geometricke tvary, co vyniknu aj ako ozdoba len tak), alebo suche kvety, suche travy, zive kvety. Miska so susenym ovocim a orieskami.
Striedam to. Ako kedy, ako co. Nebavi ma dlho jedna kombinacia.
A samozrejme cez den sa ho rodina snazi zalozit cimkolvek, co potrebuju odlozit v style “kde mi to od ruky odpadne…”.
Ja len cumim s otvorenymi ustami. Nadherne. Dakujem za inspiracie 🥰🥰🥰🥰
Kym som mala len starsiu dceru, mala som prestieranie a v strede sviecku alebo vazu s kvetmi, teraz len prestietanie, aj to je vacsinou pod stolom😅
V strede jednu podlozku, na nej vazu s umelymi kvetmi a solnicku, obrus nemam
@moonlight1210 booozinku, sklenena doza pralinkami 😳😳😳, u nás by bola vždy prázdna, pri mne by pralinky nevydržali dlho 🫣. Ja mám na stole teraz kvet lopatkovec, je taký maličký asi pred mesiacom kúpený, tak ho mám zatiaľ na stole a inak nič.
@margotka17 ved aj u nas priebezne doplnam, kym je na stole. 🙂
Pri dvoch mačkách som rada, že prežije aspoň prestieranie 😆

Prestieranie pre 4 a niekedy vázu s kvetmi plus Servítky