icon

Ako nainštalovať LED zrkadlo bez dostupnej elektriny?

2. máj 2025

Ahojte, ak sa tu najde niekto viac technicko zdatny. Chcela by som dat do predsiene zrkadlo s Led osvetlenim okolo obvodu, avsak nemam k comu pripojit to led osvetlenie, neviete ci sa to da a ako vyriesit? Dakujem pekne za radu

stellarstar
2. máj 2025

Nemáš niekde zásuvku v blízkosti a ptm s predlžovací káblom spojiť? Stenu rúbať kv el by som nechcela

viestta
2. máj 2025

Bez elektriky to nepojde. Baterky taku dlzku LED pasika dlho neutiahnu

denkabemommy
2. máj 2025

1. Na baterky 2. Predlžovačka 3. Dorobiť elektrinu ku zrkadlu 4. Dať zrkadlo tam, kde zástrčka je

kiki68
2. máj 2025

Jedine zvolit led na baterky. Inak by to bolo tahanie kablov. Za mna ta krabicka na baterky pojde dobre schovat

frflos_nespokojny
5. máj 2025

ziadne baterky nedoporucujem. priblizny prikon je cca 12w/m. pri dlzke 5m je to 60w.
60W : 12V = 5 A - to je poriadny odber pre baterku ! su v ponuke aj slabsie, ale stale pre obycajne baterky nepouzitelne. doporucujem ti napojit led pasik dvojlinkou, ktoru vies schovat do plastovej malej listy. v ponuke su aj zaoblene. listy su standardne v bielej farbe, ale daju sa kupit aj hnede. tusim to ma aj obi a hornbach. dvojlinku potom napojis na zdroj (trafo) a do zasuvky. bud to zapojis cez vypinac, pohybove cidlo, alebo su dotykove cidla, dialkove ovladanie., alebo nieco taketo :
https://www.svet-svietidiel.sk/bezdrotovy-domov...
v dobrej elektro predajni ti poradia, alebo sa obrat priamo na predajcu napr:
iled, ledprodukt, ledsvietiel a ine.

autor
13. máj 2025
@frflos_nespokojny

ziadne baterky nedoporucujem. priblizny prikon je cca 12w/m. pri dlzke 5m je to 60w.
60W : 12V = 5 A - to je poriadny odber pre baterku ! su v ponuke aj slabsie, ale stale pre obycajne baterky nepouzitelne. doporucujem ti napojit led pasik dvojlinkou, ktoru vies schovat do plastovej malej listy. v ponuke su aj zaoblene. listy su standardne v bielej farbe, ale daju sa kupit aj hnede. tusim to ma aj obi a hornbach. dvojlinku potom napojis na zdroj (trafo) a do zasuvky. bud to zapojis cez vypinac, pohybove cidlo, alebo su dotykove cidla, dialkove ovladanie., alebo nieco taketo :
https://www.svet-svietidiel.sk/bezdrotovy-domov...
v dobrej elektro predajni ti poradia, alebo sa obrat priamo na predajcu napr:
iled, ledprodukt, ledsvietiel a ine.

@stellarstar mam zasuvku ale na opacnej strane chodby a za zasuvkou idu dvere a nasledne asi 4 metre steny a tam by som chcela dat to zrkadlo. Neviem, ci predlzovaci kabel viem dat na prah dveri, asi nie 😔
@frflos_nespokojny

autor
13. máj 2025
@stellarstar

Nemáš niekde zásuvku v blízkosti a ptm s predlžovací káblom spojiť? Stenu rúbať kv el by som nechcela

@frflos_nespokojny
@stellarstar este mam na stenach nalepene lišty, cize asi to ze vobec nepojde spravi takto.