Ako obnoviť vzhľad ošúchaných plechoviek z Orionu?
Ahojte, prosím vie mi niekto poradiť, synovia majú termo plechovky z Orionu. S plechovkami som spokojná, až nato, že z nich schádza farba, a vyzerajú hrozne, sú ošúchané. Už raz som tie ošúchané miesta zamalovala s farbou, ale tá sa osuchala. Uz som im aj chcela kúpiť nové, ale ľúto mi je tých starých, vyhodiť a kupovať ďalšie nové, predsa len nestoja 1 euro a nemám záruku či sa aj tie nové neosuchaju. Rozmýšľam nad nejakou fóliou, ktorou by som tu fľašu oblepila, ale nie je toho tak veľa, a fóliu ktorú som našla tak doprava stojí viac ako fólia, alebo zafarbiť na novo s nejakou farbou. Nemá s tým niekto skúsenosť, či už odporučiť nejakú fóliu, alebo farbu, ktorá bude držať a nezijde dole. Vopred ďakujem za každú radu.
tak tak, robím to tiež tak že už len strieborné ...
Nemam skusenost, ale mozno by som skusila dat dolu povodnu farbu tak, ako pisu baby hore a potom naniest novy obrazok... Nieco taketo... Ale nemam skusenost, ci by to slo aj na taky povrch... https://share.temu.com/KS8KmyxNA7A

@lucioska keď sa začala farba suchat, tak som plechovku slahla cca 3x do umyvacky a zliezla cela farba...teraz ju má čisto striebornú...teda mal, lebo ju stratil...ďalšia už sa tiež olupuje, tak urobím to iste