Ako prerežem gumu na dekoráciu do záhradky?
@zanetakovacsova dám manželovi: ,, potrebujem prerezat,,
😁
@zanetakovacsova flexou my sme to rezali
Mame niečo také, svokor to vraj prerezal elektrickou pílou.
Pilkou na zelezo, flexou?
@judar ano su v pneumatike droty....ale zalezi ci je to letna alebo zimna pneumatika tam su pevnejsie tie droty...preto sme to rezali s flexou
@vanessa2005 nezhorela flexka? Lebo preto rozmýšľam čím a ako lebo flexkou sa neodporúča 🤔
@sasanka605 flexa sa neodporúča lebo že zhorí preto rozmýšľam 😃
@jankapepe 😃😃😃
@jaskolka môžme to skúsiť 🤔
@zanetakovacsova nezhorela len kotuc sa menil dost casto a ta guma dost prskala...lebo z nozom sme to nevedeli prerezat koli tym drotom
@vanessa2005 dooobre rozumiem 🙂ďakujem 😇
Rozrežeš to normálnou ručnou pílou, ideálne s plátkom na železo (to je taký ten s drobnými zúbkami). Keď to budeš rezať elektrickou, tá má také točky, že trením tú gumu rozohreješ a bude Ti to zanášať kotúč. Tým plátkom na železo ide celkom fajn rezať aj guma, aj kordy.
@zanetakovacsova Mna by zaujimalo cim to namalovat aby ta farba na tej gume vydrzala.
@andreatytler my sme to pred nejakými 2 rokmi maľovali normálnou syntetikou a drží to zatiaľ dobre. Najlepšia a najtrvácnejšia je inak vraj polyuretánová farba, len tá je raz tak drahá ako syntetická. Alebo potom kaučuková, ktorou sa natierajú napríklad asfaltové šindle na strechách (na môj vkus malý vzorkovník farieb - tuším tam boli len červená, hnedá, čierna, modrá a zelená).
@janne318 Dakujem... Dobre vediet... vzdy som myslela ze sa to hned popuka a opadne, kedze guma reaguje na teplo roztahovanim... chcela by som nieco pre maleho do zahrady z pneumatik ale ked je to take cierne, vyzera to hrozne.

Velky a dobre nabruseny nepotrebny noz a popripade aj kladivo, plus zalezi od pneumatik lebo niesom si ista ci v niektorych v tom vnutornom obvode na krajoch nebyvaju v tej gume aj droty