icon

Ako riešiť vyššiu teplotu v potrubí?

branko29
15. feb 2025

Zdravím vie mi niekto poradiť ohľadne ako zniesť teplotu v potrubí ukazuje mi nejako vetsi teplotu neviem presne budem volať servisného len či vie niekto čo to znamená dám tu foto

Ako riešiť vyššiu teplotu v potrubí?
viestta
15. feb 2025

Vsak tam mas 13-14° co vlastne riesis?

branko29
autor
15. feb 2025

@viestta znížiť úplne na nulu

viestta
15. feb 2025

@branko29 co to je za potrubie? Na vodu? Co chces aby ti tam voda zmrzla a potrhala potrubie?

jaskolka
16. feb 2025

A prečo chces znižovať na 0? Čo je to za potrubie?

branko29
autor
16. feb 2025

@viestta to je tlak vo vykurovacej sústave v pivnici kde mám plynový kotol nejak sa mi zdvihol tlak predtým som tu ručičku mal na nule vždy keď sa vyplo plynové kúrenie tak kleslo na nulu teraz tak ostalo jak je na fotke

viestta
16. feb 2025

@branko29 teplomer nemeria tlak. To vies?

branko29
autor
16. feb 2025

@viestta tak potom čo to je? sused mi hovoril že teplota v radiátoroch že pri mrazoch to klesne

viestta
16. feb 2025

@branko29 je to teplomer. Rozumies tomu ako hus do piva. Zavolaj si kurenara skor ako nieco podrbes.

branko29
autor
16. feb 2025

@viestta kurenara som už volal a vidím že vy sa vtom veľmi vyznáte mladá pani

majo111222
Odpoveď bola odstránená
branko29
autor
16. feb 2025

@majo111222 😀😀😀

viestta
16. feb 2025

Ja na rozdiel od teba viem, ze teplomer meria teplotu, nie tlak. Ja na rozdiel od teba viem, ze pri 0°C voda zamrza a od +4°zvacsuje svoj objem (vola sa to paradox vody a preto lad plava na vode): Takze ano, páni, som mudra

majo111222
Odpoveď bola odstránená
viestta
16. feb 2025

@branko29 odporucam modrastrecha.sk
Sice neviem preco si zacal o kureni debatu na mamickovskom fore a nase rady ti nie su dost dobre, ale naozaj tomu rozumies ako hus pivu, takze radsej to nechaj na kurenara

branko29
autor
16. feb 2025

@viestta na mamickovskom fóre 🙊🤔

viestta
16. feb 2025

@branko29 no a co si sa nazdaval, ze toto je forum o kureni?

branko29
autor
16. feb 2025

@branko29 ja som si myslel prečo mi tu píšu ženy? Ale keď pridávam niečo tak do dávam na fóre kde sa diskutuje o niečom tak aká mamičkovské ?🤔

viestta
16. feb 2025

@branko29 iste, si na tej najspravnejsej adrese aj co sa tyka elektriky, aj co sa tyka kurenia. Prihlas sa na Modru strechu, tam mas chlapov, ktori ti to vysvetlia. Tu nie si so svojim teplomerom na kotli spravne, a to citujem, "Modrý koník je špeciálnym miestom pre ženy" Muzi sa sice nevyhadzuju, ale technicke veci okolo domu, bytu je lepsie riesit na Modrej streche

lenkakravcova
16. feb 2025

@branko29 toto je fórum pre ženy, kde sa riešia najmä vzťahy a deti a všetko s tým spojené. Pre technické veci je modrastrecha alebo iné fóra, tak ako ti napísala viestta. Možno ti niekto poradí, ale na tej modrej streche by si dostal radu oveľa rýchlejšie.