Ako riešiť vyššiu teplotu v potrubí?
Zdravím vie mi niekto poradiť ohľadne ako zniesť teplotu v potrubí ukazuje mi nejako vetsi teplotu neviem presne budem volať servisného len či vie niekto čo to znamená dám tu foto

A prečo chces znižovať na 0? Čo je to za potrubie?
@majo111222 😀😀😀
Ja na rozdiel od teba viem, ze teplomer meria teplotu, nie tlak. Ja na rozdiel od teba viem, ze pri 0°C voda zamrza a od +4°zvacsuje svoj objem (vola sa to paradox vody a preto lad plava na vode): Takze ano, páni, som mudra
@branko29 iste, si na tej najspravnejsej adrese aj co sa tyka elektriky, aj co sa tyka kurenia. Prihlas sa na Modru strechu, tam mas chlapov, ktori ti to vysvetlia. Tu nie si so svojim teplomerom na kotli spravne, a to citujem, "Modrý koník je špeciálnym miestom pre ženy" Muzi sa sice nevyhadzuju, ale technicke veci okolo domu, bytu je lepsie riesit na Modrej streche
@branko29 toto je fórum pre ženy, kde sa riešia najmä vzťahy a deti a všetko s tým spojené. Pre technické veci je modrastrecha alebo iné fóra, tak ako ti napísala viestta. Možno ti niekto poradí, ale na tej modrej streche by si dostal radu oveľa rýchlejšie.

Vsak tam mas 13-14° co vlastne riesis?