Ako si vybrať správny ryžovar?
Aký odporúčate kúpiť? +/-
( pre pomenších, ryžu variť viem len si to chcem ulahčit)
Kľudne aj z Lidlu cenovo dostupný
Úplne hocijaký, konečne ju nezabudam vypnúť 😅
Mám Tefal.
Ja mam Sencor parný je to aj parný hrniec 2v1 za mňa super ľutujem akurát že som tak dlho váhala ho kupit. Sám sa prepne do režimu ohrievanie. Nemusím pri ňom byt nič.
Za mna odporucam. Mame obyc Sencor asi 7nrokov. Stal vtedy 15 eur. Ryzu som vedela varit normalne v hrnci, som frflala, ked to drahy dovliekol. Ale ziskal si ma. Priprava ryze mi trva asi 1 min. Dost mi to ulahcilo pripravu.
My sme mali pol roka Tefal, pokiaľ nezačal horieť.
Tefal mam uz 4 roky. Robim v nom nie len ryžu ale aj strukoviny, plus ma taku nasadku -násobku paru a rovno tam davam aj zeleninu. Ale vodu nedavam odmerkou ale podla uz skusenosti. Na youtube mas kopec typov.
@beata_k mne to už nerozvara, skôr presusi viac , ked to tak nechám este hodinku. Mne to vyhovuje ja sa najem prvá a potom muž ked príde domov neskor.
Ako ma každý od toho odrádzal, tak som strašne rada, že sme ho kúpili. Takú dobrú ryžu som predtým neuvarila v hrnci.
Ale dlho trvalo kým som prišla na presný pomer vody.
Robim tam aj parenu zeleninu a ma nastavce aj na strukoviny a kaše
Ja mam asi 8 rokov malý na pol kila ryze. Používam aj na quinou a bulgur. Je to super. Treba robiť podľa návodu a mat dobrú ryžu.
Tak ja neviem ale ryžovar je po umývačke riadu pre mňa najviac skvela vec v kuchyni 😀 Ak bola ryža hnusná, tak len preto, že samotná ryža bola nekvalitná. Inak mame obyčajný ryžovar Sencor. Ryžu varím tak, ako v hrnci a vždy je top. Ale nenechavam na ohrev po uvarení. Vždy vypnem
je to super vec, žiadna ryža sa mi nerozvarila ani nebola suchá, mám sencor malý
Ja si tiež neviem vynachváliť ryžovar, aj tarhoňu v tom robievam
Nemám ryzovar, ale ryžu robím v tlakovom hrnci

mne v nim nechuti ryza je mi sucha