Ako si vybrať vstavané spotrebiče?

12. nov 2023

Mam dilemu ako si vybrat vstavane spotrebice do velkej kuchyne.Na trhu je tolko znaciek,neda sa v tom zorientovat a ked pozeram recenzie kazdy dava ine typy do topky najlepsich za posledne 2 roky.Vobec neviem co si pocat,ako vybrat.Nepotrebujem mat vytopkovanu najlepsiu znacku.Chcem kvalitny spilahlivy spotrebic co mi vydrzi par rokov,nepotrpim si na Miele na kazdom kroku,ale nechcem ani sunty iba kvoli cene.Vedeli by ste mi poradit co zvolit?Potrebujem nakupit do domu vsetko nove.Indukcnu dosku,ruru,mikrovlnku,umyvacku 60,digestor.Myslim ze to je asi vsetko.Vedeli by ste mi poradit z vasich skusenosti?

deti95060810
12. nov 2023

rúra - Elektrolux 👍👍

yellow28
12. nov 2023

Ja mám všetko Bosch, okrem digestora, som veľmi spokojná už 2 roky...

simca06022011
12. nov 2023

Mam siemens, a podla mna= porataj si rozpočet. Ja mam vstavanú chladničku, mrazničku ( samostatné), rúra, mikrovlnka, umývačka, indukcia, digestor mam veľký komínový nad ostrovom. Dokopy to nebola lacná vec, podľa mňa bosch by bola k tomu alternatíva lacnejšia a rovnaká ( este aj vyzeraju tie spotrebice rovnako), rúra za +1000eur nič moc, mikrovlnka tuez nebola lacná a takmer sa nepoužíva. Tam by som išla do iného možno... značiek je veľa a veľký rozdiel je práve v cene, mne odporúčali beko napr.. ciz3 išla by som bosch a individuálne podľa spotrebiča/ parametre, funkcie, dizajn/

autor
12. nov 2023

@simca06022011
@yellow28 Mam pocit je Bosh je istota kvality a pozeram ze sa daju vybrat aj vstavane sety.Lrnze pozeram ze aj pod touto znackou je toho uz tak mrte,ze tazko vybrat.Cenove rozdiely napr.medzi BOSH su tiez velke medzi jednotlivymi typmi a rozmyslam ze ci vlastne potrebujem to vsetko co mi ponukaju lebo prax mi ukazala ze nie.Na druhu stranu pozeram ze je tu aj Beko aj Mora ako kvalitne znacky.No neviem ako sa v tom ma clovek vysomarit.Nechcem zbytocne preplacat co nemusim,lebo ved vydavkov sa do noveho domu nazbiera aj mimo tohto,ale aj z toho Bosh neviem pre ktore sa rozhodnut.

simca06022011
12. nov 2023

Tak vieš, otvorím stránku výrobcu pre ktorého sa rozhodnem, vyberiem napr. Rúru. Zoradi mi ich podľa ceny resp funkcii, vyberiem co chcem.

Ďalšia vec je servis. Na figu ti bude.spotrbic kde.ak sa niečo pokazí nezoženiem dobrého opravára.

osky
12. nov 2023

V pivnici mame staru linku s rurou a sklokeramickou doskou od siemens-je toneste po svokre takze to musi mat cca 60 rokov.
Funguje to stale super,pri novej kuchyni som chcela tiez siemens ale v kuchynskom studiu nemali tuto znacku v ponuke a sami sme to riesit nechceli.
Dali sme si teda AEG -co mas v podstate elektrolux...
Chladnicka s mraznickou ,umyvacka ,varna sklokeramicka doska, rura.
Velka spokojnost
Digestor a mikrovlnku sme dali Nardi,nakolko som chcela urcity druh a ten bol len v tejto znacke.ale fajn.

Mama robila kuchynu kedy aj my, ma znacku zanussi.
Tiez velmi spokojna,mikrovlnka urcite lepsia.

yellow28
12. nov 2023

Ja som išla priamo do Nay, chcela som od nich mnozstevnu zľavu, keďže som brala od nich všetky spotrebiče, ešte aj televízor, a dali mi ju...plus teda som všetko riešila priamo s ich človekom, spolu sme nastavili hranice financií, s ním som prebrala funkcie spotrebičov, čo využijem a čo nie a podľa toho sme aj vyberali...bola som aj v TPD a DATART, ale tam odborníci nula bodov...

autor
12. nov 2023

@yellow28 Kolko si si s nimi dokazala dohodnut zlavu?

la_dolce_vita
12. nov 2023

Mame Elektrolux a vsetlo cez internet lacnejsie. Najskor je dobre si to pozriet v obchode, ale cenovo su kamenne predajne proste drahsie. Pri vacsom nakupe to fakt pocitis. A umyvacku si kup urcite tu vacsiu.

simca06022011
13. nov 2023

Ja som napr kúpila spotrebiče cez eshop a ešte ak pýtala zľavu, kombinované som kupilanz eshopu a kuchynského štúdia, podľa ceny. Rozdiel bol aj 300eur na kus. Myslím ze digestor som mala ešte väčší rozdiel..

zuzzuzi909
13. nov 2023

My sme vacsinu spotrebicov kupili v Planeu, maju dobre ceny, casto nejaku akciu, co sa oplati, teraz sa blizi black friday, takze myslim, ze zase bude cosi. Mame spotrebice Philco, je to dobra znacka, spolahliva a za dostupnu cenu. Pretoze ked sme sa isli stahovat, tak sme potrebovali vsetky spotrebice komplet a chceli sme nieco take cenovo primerane a to sme aj nasli.

yellow28
13. nov 2023

@yellow28 v priemere bola zľava cca 20%....