Ako vybrať farebnú kombináciu na vianočný stromček?
Ahojte, ozdoby akej farebnej kombinácie by ste zvolili na takýto stromček? 😊

Papierové ozdoby sa mi hodili. Napr.https://www.4home.sk/suprava-papierovych-o...
Ahoj ja len toľko že akokoľvek si ho ozdoby žije len váš a vás nepozeraj na ostatných... My máme stromcek bielo strieborný už druhý roka nevidím dôvod kupovať každý rok nové gulicky 😬
Osobne nemam rada tieto umelo zasnezene stromceky.
Asi drevene/slamene, biele a zlate ale ten sneh no neviem..
Zlaté
Ja mením každý rok, takže len podľa gusta 😉👍
Umele stromceky asi nazdobit co najviac a husto, aby nebolo vidno tu umelinu..... naopak zivy stromcek bol krasny len so zopar prirodnymi ozdobami (sisky, suseny pomaranc, nejaky zvoncek....).
Ja by som dala zlato - červenú a možno aj zelenú...taký americký 😃 pretože je zasnežený a strieborná alebo modrá by ho ešte viac ostudenili 🙂
My mávame strieborno modré ozdoby
Biela zlatá strieborná bude...na zasnezenom stromčeku ☺️
Zlata a cervena 🙂
My máme červeno-zlato -bielu
My budeme mať čisto biele háčkované ozdoby
Záleží aké máš zariadenie moderné, vidiecke ja ladim k zariadeniu a máme zasnezeny bielo, strieborny a bledo zelene gule
Aj ja hlasujem za bielo-strieborno-zlatu kombináciu. A svetielka potom je asi jedno či studene alebo zlte svetla.
Dala by som susene pomarance a prirodne ozdoby. K tomu pripadne biele, kremove a cire gule.

My mae cisto zlaty ale ziadne gule rozne tvary, postavy, predmety
Vianocna cizmicka, vlak, popoluskina crievicka, koruna, vlocka,luskacik, cencule, anjelov, soby, jezkovia atd atd a vela vela svetielok