icon

Ako zariadiť malú spálňu v dome?

16. jan 2025

Baby, kupujeme dom, má úžitkovu cca 65m2, detská 12m2, obývačka s kuchyňou cca 28m2, spálňa cca 10m2. Je ta splatná ozaj malička? Neviem si to dobre predstaviť ako tam napraceme posteľ aj veľkú skriňu 🙈detskú nechávame deťom,sú dva, potrebujú väčšiu. Mate podobný rozmer spálne? Nebude to ozaj o hubu?ďakujem

Strana
z4
malinka158
5. júl 2025

Ja mam izbu 11m2. Mame tam iba postel a skrinu. Nie je tam miesto uz ani pre detsku postielku. Byt mame cca 60m2. Ako uz pisali vyssie, ja si neviem predstavit tam byvat rodinu s detmi. Je to malo. Ale ak sa inak neda, tak nejako sa tam pomestite 😊

autor
5. júl 2025
@cecilia29

No super. Lebo pozerám ze je to podobné, ako ten co ste mali v pláne kúpiť. Koľko mate metrov štvorcových. ?

@cecilia29 cca 65m2 úžitková a cca 85 zastavaná. Plus 24 m2 terasa, pozemok 400m2 zostáva. Stačí. Na garáž a bazén bohato. Do budúcna ( dva roky cca) prístavime ďalšiu izbu, príprava bude. Čiže dom bude do,,L,,.

autor
5. júl 2025
@malinka158

Ja mam izbu 11m2. Mame tam iba postel a skrinu. Nie je tam miesto uz ani pre detsku postielku. Byt mame cca 60m2. Ako uz pisali vyssie, ja si neviem predstavit tam byvat rodinu s detmi. Je to malo. Ale ak sa inak neda, tak nejako sa tam pomestite 😊

@malinka158 sranda, úplne bežné žijú aj viac početné domácnosti na menších m2 a žijú, fungujú a dokonca aj komfortné. Ja si neviem zasa predstaviť splácať hypotéku do konca života. Mame iné myslenie. Staviame dom a užívame život. Tešíme sa. Bude to vysnívaný,útulný a krásny domček. Novostavba. 🙂 čiže, našich 12,5 m2 spálňa vus staviť a 12m2 detská rovnako 😉

cecilia29
5. júl 2025

Skvele. Dobre rozmýšľate

autor
5. júl 2025
@cecilia29

Skvele. Dobre rozmýšľate

@cecilia29 áno, tešíme sa, aj z toho pre niekoho mala. Pre iného až moc 🙂

malinka158
5. júl 2025

Autorka ja som to vobec nemyslela zle. Ja som tiez vyrastala v malickom domceku, kde sme na uplnom zaciatku nemali sami ani izbu. Neskor sa dom rekonstruoval a mala som izbu s bratom a sestrou. Rodicia spavali v obyvacke. Viem ake to je, nevyrastala som v luxusnej vile. Ja som ti iba napisala svoj nazor. Drzim prsty aby ste to sikovne vyriesili ❤️

Strana
z4