Ako zmenšiť matrac, aby pasoval na posteľ?
Dobrý večer súrne hľadám spôsob...
Kúpili sme matrac ale zle sme premerali a je väčší ako postel. Viete mi niekto poradiť s čím by sme ten matrac vedeli odrezať rovno aby pasoval ?
@victory7897 2 tyzdne na vratenie plati len pri online nakupoch. Ak kupovali v predajni, tak nie. Navyse, ak ho rozbalili, moze byt problem hygiena.
@anetaanet prepáč, ale ty si akože v poriadku?? Rezať matrac?? Ved ho úplne zničíš a navyše sa ti to ani normálne nepodarí (pri 600€ to asi nebude obyč molitan).
Bohužiaľ, stalo sa, že ste kúpili zlý rozmer. Ale radšej ho dat na bazos a prerobit napr 200 ako ho skúšať rezať a úplne zničiť 🤦♀️
Hlavne nič nerežte sami, pretože to len poseriete. Možnosti:
1.) Kúpte si nový matrac. Tento matrac predajte cez bazoš. Za cenu -30%. Niekto sa určite ulakomí.
2.) Zavolajte výrobcovi, ak ho už nechxe zabrať späť, tak nevie ho upraviť na iný rozmer. Opýtajte sa čo by to stálo.
@victory7897
@mira0611 baby, matrace spat neberu, pokial to predajca / vyrobca vyslovene neponuka. Jednak to dodavaju vakuovo zabalene a potom z hygienickych dovodov. Ak predajna berie spat matrace, tak idu do spalovne, nie znova do predaja. Porozmyslajte, ci by ste si vy kupili pouzity matrac na predajni, ked neviete kto tam spal, co tam robil, v akom prostredi sa ten matrac valal (plesne, plostice, fajciarska domacnost…)
Napíš stránku kde ste kupovali matrac. Ja som už kupovala rôzne, ale všetky sa dali vrátiť, okrem jednoho ten bol neštandardný lebo mal 195cm na dĺžku, tak preto.
A co spravis s potahom ak odrezes z matraca?ved tych 20cm bude tiez previsat.a nebude potah pasovat.neviem si to celkom predstavit odrezat matrac
Skor by som ho tiez predala a kupila druhe
Ak je len molitanovy, odrezu Ti v predajni s calunnickymi potrebami, tam, kde aj molitany predavaju. Rezu ich bezne. Ak poprosis, urcite odrezu. Navlek sa tiez da zmensit. Presije krajcirka
Ja by som ho skusila prist vymenit. Alebo mozno kupit postel do ktorej vlezie ten matrac. 🤷♀️

@anetaanet nuz, za mna aktualny matrac hodit na bazar a predat. A kupit spravnu velkost matraca.
Neviem si predstavit, ako rezes matrac. Navyse, o 20cm sirsi ti ostane po zrezani aj potah matraca.