Ako správne stanoviť cenu za nový kávovar?
Dobrý deň, mam doma automaticky kavovar Krups asi v hodnote 650€ a chcem ho predať. Neviem však koľko si zaň pýtať. Ide o to, že je síce úplne nový nie je ani rozbaleny ale nemám k tomu faktúru ani bloček, takže žiadna záruka. Nie je to žiadna čorka, aby ste si nemysleli. Je to výhra v súťaži a prišla len krabica bez papierov. Vedeli by ste mi poradiť ako nastaviť cenu?
Ak to chces predať hneď tak za mňa 300 eur
@vanilkovazmrzka to mám určite v pláne
pre mna osobne plati pravidlo, ze vec z druhej ruky (a je jedno ci nova alebo pouzita) ma maximalne polovicnu cenu toho, co by som kupila v obchode. Pokial nejde o nejaku nedostatkovu vec, kolektor a pod. Zaruka je v dnesnej dobe 2 roky vacsinou.
Otazka vyskusania je tiez na dve strany. Ak ho vyskusas, uz nebude novy/nepouzity a hodnota bude zase cosi nizsia. Ak neodskusas, nemas zaruku ze funguje... ja by som eventualne toto riesila az s potencialnym kupcom
Za novy so zarukou350-400e. Novy bez zaruky viac ako 250-300 by som nedala, kedze tam nie je zaruka, neviem stav v akom je.
Ak je novy nepouzovany kľudne 350 niekto da vždy môžeš ísť s cenou dolu. A kávovary sa rýchlo predaju už som predávala dva keď sme menili za nové a za jeden deň boli preč
Alebo ho predaj len za taku cenu aby ti to pokrylo vydavky na dan a odvody z vyhry a pripadne postovne a mas pokoj ;)
Skús napísať tej firme či ti nepošle faktúru
Keď u nás vyhrá niekto niečo, pridávame ku tomu vždy dodaci list s uvedenou pôvodnou sumou, samozrejme za 0,00€ a s poznámkou o výhre v súťaži, nech si to vieme aj my spätne podložiť.
takže na výhru nie je záruka?...hmmm
Napíš mi do spravy typ. Kuknem na to a mozno by som ho zobral pokiaľ má dobre vyriešené čistenie. 😉

Pozri sa podla heureky za ako najlacnejsie sa da zohnat uplne novy a cenu daj o cosi nizsiu. Ved vzdy ju mozes zmenit, ked sa na inzerat nikto nebude ozyvat.
Ale ja by som ho na tvojom mieste rozbalila a vyskusala. Nedavas zaruku, aspon by si mala overit ze je skutocne funkcny nez ho posunies dalej.