icon

Ako správne stanoviť cenu za nový kávovar?

21. máj 2024

Dobrý deň, mam doma automaticky kavovar Krups asi v hodnote 650€ a chcem ho predať. Neviem však koľko si zaň pýtať. Ide o to, že je síce úplne nový nie je ani rozbaleny ale nemám k tomu faktúru ani bloček, takže žiadna záruka. Nie je to žiadna čorka, aby ste si nemysleli. Je to výhra v súťaži a prišla len krabica bez papierov. Vedeli by ste mi poradiť ako nastaviť cenu?

vanilkovazmrzka
21. máj 2024

Pozri sa podla heureky za ako najlacnejsie sa da zohnat uplne novy a cenu daj o cosi nizsiu. Ved vzdy ju mozes zmenit, ked sa na inzerat nikto nebude ozyvat.

Ale ja by som ho na tvojom mieste rozbalila a vyskusala. Nedavas zaruku, aspon by si mala overit ze je skutocne funkcny nez ho posunies dalej.

zuzubb007
21. máj 2024

Ak to chces predať hneď tak za mňa 300 eur

autor
21. máj 2024

@vanilkovazmrzka to mám určite v pláne

cookie29
21. máj 2024

pre mna osobne plati pravidlo, ze vec z druhej ruky (a je jedno ci nova alebo pouzita) ma maximalne polovicnu cenu toho, co by som kupila v obchode. Pokial nejde o nejaku nedostatkovu vec, kolektor a pod. Zaruka je v dnesnej dobe 2 roky vacsinou.

Otazka vyskusania je tiez na dve strany. Ak ho vyskusas, uz nebude novy/nepouzity a hodnota bude zase cosi nizsia. Ak neodskusas, nemas zaruku ze funguje... ja by som eventualne toto riesila az s potencialnym kupcom

stanulienkat
21. máj 2024

Za novy so zarukou350-400e. Novy bez zaruky viac ako 250-300 by som nedala, kedze tam nie je zaruka, neviem stav v akom je.

lakebabe
21. máj 2024

Ak je novy nepouzovany kľudne 350 niekto da vždy môžeš ísť s cenou dolu. A kávovary sa rýchlo predaju už som predávala dva keď sme menili za nové a za jeden deň boli preč

vanilkovazmrzka
21. máj 2024

Alebo ho predaj len za taku cenu aby ti to pokrylo vydavky na dan a odvody z vyhry a pripadne postovne a mas pokoj ;)

timea301196
21. máj 2024

Skús napísať tej firme či ti nepošle faktúru

sashka22
21. máj 2024

Keď u nás vyhrá niekto niečo, pridávame ku tomu vždy dodaci list s uvedenou pôvodnou sumou, samozrejme za 0,00€ a s poznámkou o výhre v súťaži, nech si to vieme aj my spätne podložiť.

lakebabe
21. máj 2024

@sashka22 ja som takto v nejakej súťaží v mall dostala veľký kuchynský robot tefal zadarmo a po mesiaci sa pokazil a reklamáciu odmietajú riešiť, lebo bol zadarmo, takže neviem ci by bola ta záruka všade platna

gabrm
21. máj 2024

@autor
Tiež si myslím,že max 2/3 s ceny ako sa bežne predávajú. A ešte jedna vec,akonáhle ho čo len raz vyskúšaš,už nebude nový,ale používaný a nepredá sa možno ani za polovicu.

rozculena
Autor odpoveď zmazal
rozculena
21. máj 2024

takže na výhru nie je záruka?...hmmm

lakebabe
21. máj 2024

@rozculena mne v mall povedali, ze nie a ze ani ku darčekom k objednavkam za nulu ,ze jedno kúpiš druhé dostaneš zdarma

fido69
22. máj 2024

Napíš mi do spravy typ. Kuknem na to a mozno by som ho zobral pokiaľ má dobre vyriešené čistenie. 😉