icon

Aku nenápadnú kameru do bytu?

19. sep 2022

Potrebovala by som dať nenápadnú kameru do bytu.
Máte niektorá z vás kameru v byte/dome? Aká je vhodná na normálne snímanie, nemusí byť ultrahigh kvalita, ale aby bolo vidieť záznam čo sa deje a pod.
PS:Nemám na mysli exterierovu, ale interierovu.

Strana
z2
sangel17
22. okt 2025
@macko_usko222

no ked sa dava tak sa dava k vchodovym dveram, teraz no sledovat hosti v byte potrebujes? keby mam taku kamosku tak k nej ani nechodim po takom zisteni..Tak radsej nikoho k sebe nevolaj ked nedoverujes a mas pokoj

@macko_usko22 Mne je jasné, že z každej návštevy si niečo donesieš. Ja by som tebe v živote nepozvala. Každý má právo na ochranu svojho majetku.

sangel17
22. okt 2025
@anonym_autor

@macko_usko222 je zaujímavé ako po prečítaní pár riadkov si spravíš názor na niekoho. Ja napr takú kamarátku by som tiež nechcela

@anonym_autor neber vážne, čo macko_usko222 píše. 100% má kamery v každej miestnosti.

sense
Autor odpoveď zmazal
macko_usko222
22. okt 2025
@sangel17

@macko_usko22 Mne je jasné, že z každej návštevy si niečo donesieš. Ja by som tebe v živote nepozvala. Každý má právo na ochranu svojho majetku.

@sangel17 ta diskusia je z 19. sep 2022 😂 nemám kamery nikde, nikto ma nevykradol ešte nikdy lebo normálne zamykám dvere a nikdy som nikomu nič nepotrebovala ukradnúť.Normálne si veci ktoré chcem, kúpim vlastnými peniazmi.

Strana
z2