icon

Akú práčka so sušičkou odporúčate ?

uzanka16
1. feb 2020

Aké práčku so sušičkou odporúčate? Cenu chceme do 550 max. aj sme našli rôzne značky za také cenu, ale nevieme, ktorá značka lepšia. Mňa zaujala LG, ale manžel že aj Beko značka či nie je dobrá, Elektrolux, Samsung. Poradte ďakujem.

veronicka88
1. feb 2020

@miskamilka BOSCHku... Ja som sa s nou uz naucila a to co mi krci v nej nesusim no to je max pol pracky raz tyzdenne a teda to neriesim jeden susiak ma nezabije

evittam
1. feb 2020

@veronicka88 Ja mam vsetko kamosky "Bozenky" aj moj muž naradie.👍😉. No ja nemam mat poriadne ani kde ten susiak. Tak som rada ze nam to takto vyslo. Ale kamoska ma napr.susicku v šatníku, iná v spalni(to sa mi ale nepáči)....

kikaaa444
1. feb 2020

@evittam lenže ty nediskutujes ty silou mocou ideš presadzovať svoj s názor , a presviedčať nás čo mame so susickou 2V1 skúsenost . Nejedna tu napísala že 2v1 je dobrá sušička , ale nie ty nás ideš presviedčať že sa mýlime . To je trosku odveci . Nikto ti nebráni diskutovať a povedať si svoj názor , ale povedz ho raz a nie dokola to iste a ešte nás čo susicku 2v1 využívame ideš presviedčať . Hádam vieme lepšie keď mame s nou skúsenost nie ? A na to sa autorka pýtala

evittam
1. feb 2020

@kikaaa444 To nie je pravda. Len tvoj subjektivny názor. Nikde nepisem, ze sa mylite. Ty na co sa do mna dookola navazas?! Daj mi pokoj.

veronicka88
1. feb 2020

@evittam ja som chcela do odpadu vsetko nic na kondenzacny suflik... Bez roboty. Som rada ze sme investovali skoro 1000eur a som vdacna mojmu muzovi ze mi to schvalil(haha)

evittam
1. feb 2020

@veronicka88 Tak my sme mohli zvolit aj odpad ale mam suflik. Nie je to nic hrozne.😉 A tiez sme riadne investovali....

kikaaa444
1. feb 2020

@evittam no len sa ty pekne ukazujes 🙂 ja som ti žiadno škaredo nepísala . Len som napísala že nemôžeš nás čo sme so susickou 2v1 spokojne presviedčať ze to dobre nie je . A nenapisala som ti to len ja . Mám skúsenosti s oboma keďže vždy keď som na SK využívam maminu . Takze moj názor nie je subjektívny . Obe splnia účel rovnako . Pekny večer

evittam
1. feb 2020

@kikaaa444 Kde sa ukazujem? Som slusna. Pisem o subjektívnom nazore ze ta o niečom presviedcam. Co ma stale obťažujes? Nerozumies slovnemu spojeniu "daj mi pokoj"? Nemam si uz s tebou co povedat ani ti nemusim nic vysvetľovať. Realizuj svoje hormony inde. Vdaka.

kikaaa444
1. feb 2020

@evittam lebo ja som pisala slušne , a ty reaguješ štýlom “ daj mi pokoj “ ako nejaká pubertiacka . Tým ako komunikujes myslím sa ukazujes . No rozhodne nie ako dospela žena. Hormóny ? 😅 Čo ty vieš o mne a o mojich hormónoch ? 🙈

evittam
1. feb 2020

@kikaaa444 A co ti mam napísať na tvoje neustále utoky o tom istom?! Ides ako stará obohrata platna. A hormóny? No len nevinna dedukcia ked si tehotná. Naozaj pekny vecer a venuj energiu niecomu a niekomu inému. Vdaka.

kikaaa444
1. feb 2020

@evittam prepac ale ty si bola ta ktorá mi isla brat názor za to že som spokojna so susickou a isla si ma presviedčať že to take dobre neni. A čo s tým ma prosím ta tehotenstvo ? Ty snáď ma poznáš že vieš či na mna pôsobia tehotenské hormóny? Žena nemusí byt tehotná nato aby jej hrabalo , tu na MK sa to potvrdzuje každý den , s niektorou kývu hormóny i bez tehotenstva 😉 pekny večer

evittam
1. feb 2020

@kikaaa444 Ja som ti nic nebrala ani neberiem. Len som slusne reagovala a spochybnila tvoj vyrok ze časovo je to o tom istom. Co naozaj nie je pravda. To je všetko. A ja nepisem nikde ze ti hrabe. 😀😀😀👍 Ale tvoje reakcie hovoria za všetko. Boze, zena fakt sa daj do kludu. Pekny vecer.

kikaaa444
1. feb 2020

@evittam ja som ani nenapisala že hrabe mne zrejme čítanie medzi riadkami ti nič nehovorí 🙈 ja som v klude , a veruze nemáš pravdu , ty máš skúsenost len s jednou , ja s oboma , časovo je to rovnaké . Zmier sa s tým prosím 🙂 už som to raz pisala, pre tu ktorá ju nemieni využívať každý den tak je to naozaj časovo rovnaké . Vybavené .

evittam
1. feb 2020

@kikaaa444 Ako vies s cim mam skúsenosti?! Casoco je to rovnako? Ja zacnem o 9.00 a mam o 12.00 tri 8kgpracky ususene a vyzehlene v skriniach. Aj ty?
Pochybujem.. Prepáč. Mne je fuk co kto pouziva. Svoj nazor som slusne vyjadrila a opakovať ho nebudem .
A koncim debatu.

kikaaa444
1. feb 2020

@evittam 😂😂😂🙈🙈😂😅 vidíš ty máš pochyby, autorka sa pýta na skúsenosti nie na pochyby . Pekny večer 😉

uzanka16
autor
1. feb 2020

@miskamilka ja sa priznám ak by aj pokrčilo nevadí, ja doma ani nezehlim 😀

evittam
1. feb 2020

@kikaaa444 😀😀😀😀👍 Nemám pochyby. Urcite viem. Ale ved uz aspoň za slovíčka treba chytať ked nic ine nemáš. No "amen" pre teba.

kikaaa444
1. feb 2020

@evittam jasne vieš . Si nebodaj odskusala susicku 2v1 že vieš ? A teda neviem čo máš za pracku ale nič moc keď máš prádlo vyprané za menej ako hodinu . Keď tak rátam ako rátam a píšeš že za 3 hodiny máš vysušené a vyžehlené 3 pracky 😀 nič moc teda , zas nie všetko čo je rýchle je aj dobre 😀 končíš debatu ale stále odpisujes 😀 no nič nemusis už reagovať , ja končím múdrejší predsa ustúpi . Pekny večer ;)

evittam
1. feb 2020

@kikaaa444 Jasne. Uz mam nekvalitné spotrebice. 👍😀😀😀😀Vies co áno mam doma podla teba "dve skatule". Tvoj muz ma určite jednu. Maj sa.

evittam
1. feb 2020

@kikaaa444 Mame Bosch. Ako som uz napísala Bežne perie cca mix na 1h a par minut. Ano kvalitne. Vsetko mame ciste a voňavé. Nemám zasrate veci aby sa museli prat a sušiť 5h. No nic Pani mudra.😀👍

janaakt
1. feb 2020

Tiez som uvazovala o kombinovanej pracke so susickou, kedze na samostatnu susicku nemame miesto, no ked som videla aku spotrebu vody maju kombinovane pracky so susickou, hned ma ta myslienka presla. Nakolko kombinovane susicky nie su kondenzacne, oni vyuzivaju vodu aj pri suseni na chladenie a ta spotreba vody je dvojnasobna oproti klasickej pracke. Pride mi to totalne plytvanie vodou a to ja nie som ani ziadny ekoaktivista.

kikaaa444
1. feb 2020

@evittam a tvoj tri 🙊🙊😅 no to ta sklamem lebo ani ja nesusim 5 hodín 🙂 a matika ti nejde , trosku keď píšeš že od 9-12 máš opraté a vysušené 3 pracky to znamená že pracky Peru 3 hodiny keďže píšeš že jedna hodinu , a teda neivem kde si tam stihne do tej 12 aj sušička pracovať keďže aj ta potrebuje nejaký čas . Keď už tu toľko ospevuješ tu tvoju susicku aspoň si to dobre prerátaj skôr ako začneš argumentovať . A nemusis už odpisovať veď už pol hodinu ma posielaš do prdele tak neodpisuj nie? Však nechaj mna hlupucku nech si tu stále dupem o zem 😅 zasmej sa nad škatuľou a neplytvaj svojou energiou na odpisovanie mne 😀 pekny večer. 😉😊

uzanka16
autor
1. feb 2020

@kikaaa444
@evittam kľud žienky 😀 , ďakujem obom za názory.

evittam
1. feb 2020

@kikaaa444 Ty stále neotravuj a ja nebudem odpisovať. Rozkazuj si doma. Ano máš pravdu. Hodinka mi "usla". Tak pardon o 13.00. To je všetko.

evittam
1. feb 2020

@uzanka16 Ja som uplne kludna. 😉 Ako citas niekoho žerie iny názor. Dufam, ze som ta nejak neotravila tym ze skôr odporučam kazde zvlášť. Ak ano kludne to vymažem.😉

uzanka16
autor
1. feb 2020

@evittam v pohode nič nemusíš vymazavat

kikaaa444
1. feb 2020

@evittam no máš pravdu niekoho žerie iný názor . Teba žerie to že my sme so susickou 2v1 spokojne 😀 a ty si rozkazuj niekde inde , ty mi tu píšeš že nemám otravovať 😀 nie ja tebe . A btw tie dve škatule ti napísala iná kocka , nie ja keď už tak ;) zrejeme si nevšimla že viaceré tu napísali že sa im nepáči mat dve v miestnosti . Mna nezerie nikoho názor , napísala som hneď že každému vyhovuje niečo iné , mne vyhovuje ta spolu , no ty si ma isla presvedcat o tom že nemôžem byt proste spokojna s tou 2v1 . Ja som na tvoju oddelenú vôbec nereagovala , ty si zacala dobre že nie útočiť ako si vôbec môžem dovoliť byt spokojna a práčkou ktorú ty by si nechcela ani zadarmo 😀 takze jediný ktorý tu nedokaze zniesť druhý názor si ty sama . Pekny večer

evittam
Autor odpoveď zmazal
evittam
1. feb 2020

@kikaaa444 Tvoj prispevok o 18.20- to je ina kočka?..
." Fakt 🤷🏽‍♀️ Ale keby si vyskúšali tak by ho hneď zmenili a zistili by veľmi rýchlo že mat na sebe dve “ škatule “ v kúpeľni je úplne zbytočne 🙈...." Ok.

Este raz-citaj pomaly-nikde ta o nicom nepresviedcam, neútočim, vyjadrujem názor. Väčšina pochopila. A hlavne autorka nema problém. Len ty mas iný subjektivny pocit. Nevadí. Pekny vecer.

kikaaa444
1. feb 2020

@evittam to sa vytvorilo v tvojej hlavičke že väčšina pochopila ? Neviem na základe čoho súdiš keďže do tejto debaty sa nikto nezapojil . Prepac ale pubertálne reči štýlu daj pokoj , neotravuj už sú od 42r ženy ok ? A nazývať ma škatuľou nie je útocenie nie ? Ja som napísala že mám z oboma skúsenosti , a že obe považujem za rovnaké . Tebe sa to nepáčilo , napísala si že máš skúsenost s oddelenou a o tej 2v1 si len pochybovala bez
Toho aby si ju vôbec niekedy mala. ( súdim na základe toho že si nespomenula ) porovnávať nemôžeš , takze ja som sa normálne bavila . Tebe sa to nepáčilo . A nejedna ti tu napísala že nemôžeš súdiť susicku s práčkou len na základe nejakých domienok. Nejdena opakujem . Takze ty si ta ktorý ma subjektívny pocit/názor , . A neviem čo stále odpisujes keď mi píšeš že musím mat posledné slovo , aj to si musela vymazať 😉 neodpisuj mi už , neoznačuj ma v tvojich komentároch otravuje ma to . Dakujem