Aký vysávač vybrať do 2-izbového bytu?
Baby poraďte mi vysávač. Aký si mám vybrať typ? Kärcher taký ten priemyselný, alebo robotický alebo tyčový? Do 2i bytu. Ja som mala robotický len alebo taký menší klasický. Hlavne nech je výkonný a ľahko sa s ním narába, nie že sa mi ho nebude chcieť vyťahovať alebo to bude komplikované. 😆
ETA salvet, spokojnosť. Tyčovy ani roboticky sa ti neoplatí
za mna rozhodne tycovy, pobehas za chvilku
@kat_ ten je podľa mňa len na také ľahké upratovanie, na také medzery, škváry je najlepšia klasika…ale záleží od priestoru
@lucia23529 mam tycovy a ma nasady aj na medzery a skary, aj tyc sa da odmontovat a mas z neho sikovny rucny vysavac kamkolvek, napr. aj do auta... skratka najpraktickejsie riesenie pre maly byt
@lucia23529 su tycove vysavace ktore su aj lepsie a vykonnejsie ako klasicke, ale nestoja 100e…
A ešte mám mačky čiže niečo na chlpy 🙂
@lucia23529 zalezi od typu vysavaca. Ja mam taky vykonny tycovy, ze odkedy ho mam (2 roky), velky uz ani nepouzivam, lebo ten tycovy taha uplne brutalne a je na baterku, cize ani kable netaham a neprepajam
Tycovy je lwn lepsia mechanicka metla, mam doma, dokupila som si klasicky co vie dvihnut koberec
Láka ma tyčový, ale tak ak by bol lepší výkon tak môže byť aj klasika. Cenovo ideálne do 200e.
Uplne doslova akykolvek.
Ktory sa zmesti do tvojho rozpoctu a mas ho kde uskladnit 🤦🏻♀️
Používam od Vianoc tento .... a super aj chlap pochvaľuje... 120m² dom na strednom výkone dá.
Na tej najsilnejšom výkone už nieje taka trvaca baterka tam dá takú polovicu (pobehať snou 50mkuchynu a sedačku co mne stačí) ..... ja vysávam aj 2x ... ráno celý dom stredný výkon večer len obývačku na maximum
Ja mám tyčový už 6 rokov a mám 3 izbový byt a normálny už ani nevyberám. Povysávam raz dva, ťah ma lepší ako klasický vysávač a nemusím prehadzovať kábel a podobne. Za mňa určite tyčový 👍
Jednoznačne rowenta animal care...za mna topka už dlhe roky...ale mam aj robotický xiomi
Mám priemyselný, normálny aj tyčový, mali sme aj robotický...ale najlepší je tyčový...a to bývam v dome 100m2
@lucyjka6 objednala som tento 🙂 ale možno k nemu ešte tyčový neskôr 🙂 keďže nerada vyťahujem kvôli hadici klasický vysávač.
pokial mas doma macky, tak nedoporucujem tycovy akumulatorovy vysavac.
rowenta je super- mam doma. je dobre ak vysavac ma turbohubicu vo vybave.
u maciek je aj velmi dolezita aku podlahovu hubicu mas a aky koberec.
autor: aky? 🙂
znacka super, ale skoda ze si vybrala bezsackovy vysavac. viac sa nechcem k tomu vyjadrovat, aby som ta zbytocne nestresoval. prosim daj sem potom info po viac vysavani ako si spokojna.
@frflos_nespokojny však je bez
@frflos_nespokojny však kľudne sa vyjadri môžem ho vrátiť
viem, ze bezvreckove nie su dobre. kolegovy som to vyhovaral, ale kupil. nakoniec po case povedal, ze zla volba. mozno sa uz nieco v tomto smere vyriesilo.
treba casto vysypovat nadobu a umyvat
@frflos_nespokojny mne to práve vyhovuje. Nemám rada sackove
Taký istý ako do trojizbového bytu, akurát, že ti vydrží o tretinu dlhšie
@yosi to bolo dobre konstatovanie 😂

Kärcher urcite nie. tycovy- asi nie.