Babka hádzala vlhčené utierky do wc, upchala kanalizáciu a čerpadlo
Prosím, viete poradiť čo s tým? Je na to nejaké rozpúšťadlo?
Je to plast. Volajte opravara.
Tu pomôže asi len krtko. Kupte rozkladatelne vlhčené obrúsky, ktoré sa môžu aj splachovat.
Mali sme to a nepomohlo nic iba vykrtkovanie.stalo to nejakych 150 euro
ja sa priznám ked sme bývali ešte v byte tak som to splachovala do záchoda 😀 nejak som sa nestarala čo to tam spraví.Ale tuto ked sme už v dome si dávam na to bacha aby som to tam nehodila🙂
@ankare a to sú ktoré?
To nerozpusti nic, zavolat vodara a dat babke zaplatit vyjazd. Wc ma sluzit iba na potrebu a toaletny papier, nie ako odpadkovy kos, ako si niektori ludia myslia. Na odpad z domacnosti, zvysky jedla,... je kontajner.
@liusa82 nevedela si preto lebo taki ignoranti nechodia na schodze vlastnikov kde sa taketo prupady prejednavaju. Viesco sa stalo susedom na prvom poschodi kvoli takym co hadzu sajratjt do zachoda? Vytiekli im spatne vseky hovna na dlazku v zachode a celej chodbe🤮
@ruzovakobyla1 Existuje celá široká škála možností -napr. si zabezpečiť vhodný kôš alebo to odnášať denne vonku do odpadu. Niekto sa zas rozhodne vlhčené obrúsky nepoužívať, a niekto zas upredností riziko, že si vytopí dom splaškami, lebo obrúsky hádže do kanalizácie.
@ruzovakobyla1 su krajiny ako napr. Grecko, kde ludia gadzu toaletny papier do kosa kvoli nedokonalej kanaluzacii. A ziju.
Apropo, preco si niekto utiera sliznice karcinogennou a alergennou chemiou??🙄
@ruzovakobyla1 ohovnene? Tak utrem, zabalím do igelitové ho sáčku a vyhodím.... Kľudne hneď do kontajnera.
U nás tak susedia upchali kanalizáciu celej bytovke🙄

V dome? Treba volať vodárov. My sme tak upchali presne vlhcenymi utierkami, nechtiac. Prišli s krtkom a prebili. Ďalší výjazd by sme už platili. Volajte, kým vám nebude vytekať dohora.