Batoľa prací gél - zmena obalu
Ahojte, používate niektorá tento praci gel? Nikde ho neviem zohnať. Zmenil len obal a je to to isté? Prve je ten co som kupovala. Druhé mi teraz vyskakuje na googli. Ďakujem

@kika_r Ahoj, presne ten istý problém používala som Oli Batoľa prací gél a už dlhoooo ho nikde nemôžem kúpiť. Tak som sa aj pýtala po drogerkach kde som ho kupovala, tak že majú výpadok už dosť dlhý ale nevedia prečo. Je to výrobca slovenský Smižany. Čiže niesu to tie iste pracie gély, lebo Batole je český výrobca, ale celkom podobne vonia.🙂
Ale tiež ma to štve, keďže sme boli zvyknutý, krásna vôňa, malý mi ho toleroval a zrazu ho niet 😭🙈 škoda....ale aviváže som si nakúpila do zásoby aspoň to.😁 ale gél mi už dochádza🤔
Ja ho používam už 7 rokov 🙂 .. a neviem sa ho vzdať. Veľmi pekná jemnučká vôňa. Mne tie výrazné vône smrdia. Tak snáď sa bude dať kúpiť aspoň to podobné, čo ste tu dali. Teraz som vyslala muža do kauflandu, kde ho mávali a volal, že nie je. A v terne som ho tiež nenašla a mávali ho tam.
@nekonecna_katastrofa a kde kupujete batole cz?
Ahojte! Dixi menilo balenie, ale na toto. Inak...na www.liate.sk je tento prací gél aj aviváž v čapovanej forme. Čiže či chcete liter, 2, 3, 4 je na vás 🙂 A sú tam aj iné produkty od Dixi. Šampóny, sprcháče...https://liate.sk/capovane-dixi/
@zuzana898989 Jeej, dakujem za info 🙂 A kde sa da kupit to v plastovom obale. Uz to maju v nejakych kamenych retazcoch?
@rebelka2014 oh to neviem, zatiaľ som to nevidela ešte nikde.

@kika_r Ahoj, pri synovi som kupovala este ten na prvom obrazku cca 5-6 rokov dozadu. Teraz asi 2 roky pri dcere kupujem ten na poslednom obrazku a je to to iste, ta ista vona... Asi teda zmenili obal, ale nezachytila som kedy.