icon

Batoľa prací gél - zmena obalu

kika_r
12. apr 2022

Ahojte, používate niektorá tento praci gel? Nikde ho neviem zohnať. Zmenil len obal a je to to isté? Prve je ten co som kupovala. Druhé mi teraz vyskakuje na googli. Ďakujem

Batoľa prací gél - zmena obaluBatoľa prací gél - zmena obalu
ecko80
12. apr 2022

@kika_r Ahoj, pri synovi som kupovala este ten na prvom obrazku cca 5-6 rokov dozadu. Teraz asi 2 roky pri dcere kupujem ten na poslednom obrazku a je to to iste, ta ista vona... Asi teda zmenili obal, ale nezachytila som kedy.

kika_r
autor
12. apr 2022

@ecko80 ahoj, dakujem. Ja som ešte pred 3 mesiacmi normálne kupila tu prvú fotku a zrazu nikde tak som zostala zmätená 🙈

7jumi7
12. apr 2022

@kika_r Ahoj, presne ten istý problém používala som Oli Batoľa prací gél a už dlhoooo ho nikde nemôžem kúpiť. Tak som sa aj pýtala po drogerkach kde som ho kupovala, tak že majú výpadok už dosť dlhý ale nevedia prečo. Je to výrobca slovenský Smižany. Čiže niesu to tie iste pracie gély, lebo Batole je český výrobca, ale celkom podobne vonia.🙂
Ale tiež ma to štve, keďže sme boli zvyknutý, krásna vôňa, malý mi ho toleroval a zrazu ho niet 😭🙈 škoda....ale aviváže som si nakúpila do zásoby aspoň to.😁 ale gél mi už dochádza🤔

kika_r
autor
13. apr 2022

@7jumi7 no presne tiež mi to pride že pochybujem ze by zmenili aj obal aj vyrobcu. A tiez to mame odkedy sa mala narodila a super vonia a toleruje. Tak skusim asi iny teda🙈

rebelka2014
16. apr 2022

Ja ho používam už 7 rokov 🙂 .. a neviem sa ho vzdať. Veľmi pekná jemnučká vôňa. Mne tie výrazné vône smrdia. Tak snáď sa bude dať kúpiť aspoň to podobné, čo ste tu dali. Teraz som vyslala muža do kauflandu, kde ho mávali a volal, že nie je. A v terne som ho tiež nenašla a mávali ho tam.

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
rebelka2014
17. apr 2022

@nekonecna_katastrofa a kde kupujete batole cz?

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
baskamihi
12. okt 2022

@kika_r ja ho tiež všade zháňam a nemôžem nájsť u nás PO už ani avivaz nemôžem nikde kúpiť skúšať akurát niekde online .. tiež som na tú vôňu zaťažená a všetky deogerky majú. Výpadok vraj už sa nedá ani objednať

zuzana898989
3. mar 2023

Ahojte! Dixi menilo balenie, ale na toto. Inak...na www.liate.sk je tento prací gél aj aviváž v čapovanej forme. Čiže či chcete liter, 2, 3, 4 je na vás 🙂 A sú tam aj iné produkty od Dixi. Šampóny, sprcháče...https://liate.sk/capovane-dixi/

rebelka2014
3. mar 2023

@zuzana898989 Jeej, dakujem za info 🙂 A kde sa da kupit to v plastovom obale. Uz to maju v nejakych kamenych retazcoch?

zuzana898989
5. mar 2023

@rebelka2014 oh to neviem, zatiaľ som to nevidela ešte nikde.