Bidetova sprška pri wc
Ahojte baby, úplne sme v novom dome zabudli na bidet.. Tak sa chcem spýtať, či máte skúsenosť s touto sprškou pri wc? Nieje všetko mokré okolo a vy suché? 🤣 Neviem si to nejako predstaviť príde mi to komplikovanejšie ako bidet...
Je to super vec, nezaberá miesto navyše, netreba zvlášť čistiť, naši to majú už 20 rokov v paneláku a my sme si do nového domu tiež dali spršku a je to na nezaplatenie 😉
Netreba púšťať vodu príliš silno a potom sa nesprchuješ celá, ale len tam, kde chceš 😀
Ďakujem baby a trošku teraz praktických otázok 🤣🤔 sedíte alebo ste trošku v podrepe? A ste otočené smerom k zadnej strane wc alebo tak ako pri klasickom sedení na wc? 🙈
A aké máte značky ak sa môžem spýtať?
@monikam22072017 klasicky sedíme, hoci v podrepe by to možno lepšie tvarovalo stehná 😀 😀 😀
Máme túto https://www.siko.sk/umyvadlova-bateria-hansgroh...
@monikam22072017 my mame tiež len sprsku. Musíš prísť na techniku. Niekedy treba poutierať záchod to je asi tak všetko. V starom dome sme mali aj bidet a sprcha je podľa mna 100 krát praktickejšia a lepšia .
Super vec to je 👍
@monikam22072017 Tak bidet je podľa mňa určite lepší ale keďže nemám miesto na bidet, tiež máme bidetovú spršku. Za mňa super riešenie, na druhom mieste po bidete.
Povodne sme mali Hyundai BID 2200, vydrzal nam fungovat denne po dobu 9 rokov stal ma vtedy 474,- €. Dosluzil v minulom roku a hned sme si objednali dalsi. Tentokrat od vidaXL za 220,-€
Máme a je to výborná vec okrem iného aj ked napríklad umývam nejaký kýbel, alebo oplachujem topánky po vycisteni. Za mna praktickejsie ako bidet, kedze mam 4 deti a do isteho casu im tie zadky aj tak utieram ja s manzelom, takze vzdy aj osprchujeme detsky zadok po potrebe a pod uhlom aky vyhovuje nam.

My máme bidetovú spršku. Treba vychytať techniku a voda je tam,kde treba. 😂