icon

Bidetova sprška pri wc

monikam22072017
4. jan 2021

Ahojte baby, úplne sme v novom dome zabudli na bidet.. Tak sa chcem spýtať, či máte skúsenosť s touto sprškou pri wc? Nieje všetko mokré okolo a vy suché? 🤣 Neviem si to nejako predstaviť príde mi to komplikovanejšie ako bidet...

maarlie
4. jan 2021

My máme bidetovú spršku. Treba vychytať techniku a voda je tam,kde treba. 😂

franica
4. jan 2021

Je to super vec, nezaberá miesto navyše, netreba zvlášť čistiť, naši to majú už 20 rokov v paneláku a my sme si do nového domu tiež dali spršku a je to na nezaplatenie 😉
Netreba púšťať vodu príliš silno a potom sa nesprchuješ celá, ale len tam, kde chceš 😀

monikam22072017
autor
4. jan 2021

Ďakujem baby a trošku teraz praktických otázok 🤣🤔 sedíte alebo ste trošku v podrepe? A ste otočené smerom k zadnej strane wc alebo tak ako pri klasickom sedení na wc? 🙈

monikam22072017
autor
4. jan 2021

A aké máte značky ak sa môžem spýtať?

franica
4. jan 2021

@monikam22072017 klasicky sedíme, hoci v podrepe by to možno lepšie tvarovalo stehná 😀 😀 😀
Máme túto https://www.siko.sk/umyvadlova-bateria-hansgroh...

3petka
4. jan 2021

@monikam22072017 my mame tiež len sprsku. Musíš prísť na techniku. Niekedy treba poutierať záchod to je asi tak všetko. V starom dome sme mali aj bidet a sprcha je podľa mna 100 krát praktickejšia a lepšia .

acer11
4. jan 2021

Super vec to je 👍

kinats
4. jan 2021

A preco neskusis elektronicke bidetove sedatko? My sme si nedavno dopriali nove miesto uz dosluzileho (vydrzalo vyse devat rokov) Ja na to nedam dopustit, oproti sprske ma mnoho vyhod. Pasuje na takmer kazdu keramiku.

lenka_da
4. jan 2021

@monikam22072017 Tak bidet je podľa mňa určite lepší ale keďže nemám miesto na bidet, tiež máme bidetovú spršku. Za mňa super riešenie, na druhom mieste po bidete.

ivet2013
11. máj 2021

@kinats prosím vás, akú máte značku a model a odkiaľ? ďakujem... 🙂

kinats
11. máj 2021

Povodne sme mali Hyundai BID 2200, vydrzal nam fungovat denne po dobu 9 rokov stal ma vtedy 474,- €. Dosluzil v minulom roku a hned sme si objednali dalsi. Tentokrat od vidaXL za 220,-€

dazdovka
11. máj 2021

Máme a je to výborná vec okrem iného aj ked napríklad umývam nejaký kýbel, alebo oplachujem topánky po vycisteni. Za mna praktickejsie ako bidet, kedze mam 4 deti a do isteho casu im tie zadky aj tak utieram ja s manzelom, takze vzdy aj osprchujeme detsky zadok po potrebe a pod uhlom aky vyhovuje nam.