icon

Biela kuchyňa

15. jan 2022

Ahoj žienky domáce 🙂 budeme zariaďovať náš prvý vlastný domček. Mojím snom bola vždy jednoduchá biela matná kuchyňská linka. Trošku sa bojím čistenia. Čakáme aj bábo takže aj detičky budú. Tie ktoré máte náhodou tiež bielu linku, je náročnejšie čistiť? Poprípade sa poškodia veľmi skoro? Samozrejme viem že akúkoľvek linku je treba čistiť, len či sa radšej nevzdať toho sna 😁 máme zatial dve variácie

Biela kuchyňaBiela kuchyňa
Strana
z2
luccija
15. jan 2022

@atikab pošlem doobeda, ale do IP.

ivana11155
15. jan 2022

Máme v dome bielu lesklú a maximálna spokojnosť. V byte sme mali matnu, drevený dekor a zle sa cistila, preto som takú už nechcela.

autor
16. jan 2022

Biela leskla je teraz velmi IN. Ja som skor tuzila vzdy po tej provensalskej rustikalnej kuchyni. Ale urcite velmi zalezi na materialu a cene hlavne 😏 muzovi s zase paci ta cierna s hnedou 😀 pravy opak

dskjhfdlkdjhl
16. jan 2022

Biela leskla nie je teraz in, ta je dlhodobo in a asi to este hodne dlho vydrzi.

autor
16. jan 2022

@hruska91 a bola vyrobena na mieru alebo kupena?

kamatopo
16. jan 2022

My máme bielu podobnú tvojmu návrhu a už by som do toho nešla. Brala by som tu šedú. Ale my máme dosť tvavu miestnost takže biela bola u môjho muža jasna voľba

myska10
16. jan 2022

@atikab dobrý deň, mohla by som poprosiť koľko vás orientačné stala kuchynská linka? A dávali ste si robiť k stolárov alebi v nejakom obchode? Dakujem

chatte007
17. jan 2022

My si ideme dat bielu bezodtlackovu supermat v kombinacii s dekorom dreva. Mne sa leskly nabytok nepaci, takze nad lesklou linkou som ani neuvazovala. Porozmyslaj teda o tej bezodtlackovej uprave.

vahcaac
8. jún 2023

@chatte007 ahoj, ako si spokojná so supermatom ?

Strana
z2