Čo by nemalo chýbať v novom byte?
Dobrý deň, ideme prvý krát do “vlastneho” bytu do prenájmu, čo by ste odporučili na začiatok čo by mi nemalo chýbať v byte? 😁 ďakujem
príbor. my sme si objednali wolt a papali ručičkami 🙄 že druhý krát nesmieme zabudnúť a hádaj čo? tak som písala cez appku do reštaurácie či nemajú tie jednorazové 🙈 (v ponuke neboli, inak by som ich kúpila)
závisí od toho, ako j byt vybavený. Ak nemá nič, tak: chladnička, práčka, taniere, hrnce, hrnčeky, príbor, papečka, varecha, nože, panvica, hrnčeky, isto svoje posteľné prádlo, uteráky, vedro a handru na zmývanie, metla, smeták, kôš na odpad.
Nenapisala si co vsetko byt uz ma. Ono v podstate vsetko je potrebne co uz mas v dome otazka je ake mas financne moznosti a ci si to kupis hned alebo to znesie odklad. Pracka , chladnicka, sporak, smetar metla, mop, vesiak na pradlo, pribor taniere, pohare, varesku, metlicku,obracacku, aspon 3 hrnce, panvicu, pekac, mixer,dosku na krajanie, noziky.stol, stolicky,postel, skrina.
WC kefa, vysavac
To čo napíšem sa asi témy vôbec netýka, ale za mňa bola najlepšia investícia do bytu bezkáblový tyčový vysávač 😁
Okrem vyššie uvedeného napríklad aj rýchlovarná kanvica (na rannú kávu / čaj) a mikrovlnka. A z drogérie veci ako kuchynské utierky, vlhčené utierky, jar, mydlo, šampón, prach na pranie... A samozrejme aj uteráky, zubné kefky, hrebeň...
Ja som to spravila tak, že som si urobila v ipade každu miestnosť a pisala si tam všetko co je treba, aby som na nič nezabudla. Ale my sme mali holo byt čiže tu nebolo vôbec nič.
Za mňa čo nesmid chýbať je WiFi, dobry matrac, samozrejme veci do kuchyne, spotrebiče, elektronika, skrine, voda... 🤣
Tak taký základ do kuchyne ako sú taniere príbor varecha daka naberačka hrnce panvica konvica smatny kôš. My sme postupne podostavali od rodičov na Vianoce potom už také tlakový hrniec, mixeri, ryzovar, čističku vzduchu( za mňa chujovina), určite obliečky, plachty,čistiace prostriedky, metla, mop handy utierky.😀
My keď sme sa šli sťahovať do domu som si zobrala A4 a postupne som si písala co treba a teraz nemyslím také tie klasické veci ako tu odzneli ale skôr také ktoré nepoužívas denne ale aj tak ich potrebuješ napr otvarak, krájač na vajcia a zemiaky, nožnice, ihly a nite a podobne drobnosti.

@zuzka2610 práčka, chladnička a postel 😂