icon

Čo by vás potešilo a uľahčilo prácu v kuchyni?

januska2
26. sep 2024

Čo by vás potešilo a uľahčilo prácu v kuchyni ?

Strana
z4
mimi3008
28. sep 2024

@maminecka266 ja sa vyzivam vo vysavani😆

andreatytler
28. sep 2024

@zuzanita1609 Ani ja nerozumiem satke. Myslim ze pan je gay a preto tomu my heterozeny nerozumieme.😀

andreatytler
28. sep 2024

@januska2 Neznasam miesanie jedla v hrnci ked sa vari. Napriklad puding, omacku. Aj ked to je len 1 minuta, ide ma z toho slak trafit. Je nejaky robot na miesanie, ze sa to strci do hrnca a on miesa?

janocka
28. sep 2024

@andreatytler ano, thermomix. Nalejes mlieko, naslyes puding, zapnes a pekne ti ho uvari. Aj krupicovu kasu, aj segedin, aj normalny gulas, aj rizoto, aj tisicky inych jedal pomiesa. A nie len pomiesa, ale aj nakraja, naseka, uvari, udusi….

luccija
28. sep 2024

@januska2 niečo také ako mali návštevníci český starý serial, že by som dala tabletky a vzniklo z toho jedlo🙂)ja nepotrebujem robot a iné vymoženosti pečiem len to, čo netreba extra miesit
Mne stačí ryzovar, kuchta, gril na linke a hriankovač.Ostatni pomocnici ako pekáreň chleba, odšťavovač sú v šuflíku nepoužité x rokov.

janickacrazy
28. sep 2024

@janocka a fakt to je také super? Ja som o tom teda nepočula, ale znie to až podozrivo jednoducho.

luccija
28. sep 2024

@canany ako vieš variť bez tlakacu?😉to je môj najväčší pomocník.Ja nemám nervy tak dlho variť mäso.Netreba sa ho báť je to jednoduche

luccija
28. sep 2024

@jankalukasova veď ponorným mixérom🙂ale chápem, že kto si zvykol na robota už nechce iné.Ja by som ho asi nevyužila.Kysnut3 robím raz za pol roka, omáčky a krémové polievky ponorným a na zeleninu, ovocie mám krájač z Lidl🙂mäso si dám pomlieť u masiara
Mama si kúpila Gratus, ale ja by som to neocenila Áno, jej moravské koláče sa nedajú porovnať s mojimi, ale za tie peniaze by som išla radšej na wellness

janocka
28. sep 2024

@janickacrazy ano, je. Neverila som, kym som nevyskusala. Ja nenavisim varenie, lebo ma nebavi pri tom stat a potom upratovat ten bordel. Odkedy mame thermomix, varim niekolkokrat za tyzden a varia si aj deti.

janickacrazy
28. sep 2024

@janocka a ktorý konkrétne máš?

zozo4
28. sep 2024

@januska2 keby som mala väčšiu kuchyňu aby som sa v nej mohla zvrat hore dole a aj tancovať 🤣popri varení.Mam malinkú kuchynku a veľmi mi vadí že mám kuchynský stôl v obyvke.Takze za mňa rozhodne väčšia kuchyna

fantaghiro21
28. sep 2024

@earlgrey ja len reagujem z hľadiska instantnej kávy....
Aj ja som kedysi pila instantne, až kým mi nezačalo byť z nich čoraz horšie,zle...a keď som sa dozvedela,čo za bordel v nich je , skončila som ...turka som zase nezvládla piť,aj keď ho pil muž,z neho na srdce mi bolo zle... tak sme spravili rozhodnutie ,kompromis a kúpili kávovar .
A nemohli sme spraviť lepšie rozhodnutie .
Kávovar frčí denne, vypijeme 3kavy denne" serble"
A nie je nám zle a chuť neskutočná.
Pijeme kávu väčšinou bez cukru 🙃 čo je chuť úžasná....
Každý si robí,ako uzná a čo mu chutí, vyhovuje.
Ja len som sa chcela podelit so skúsenosťami...že taký kávovar nie je na zahodenie....

earlgrey
28. sep 2024

@fantaghiro21 Jasné, pokiaľ sa u niekoho pije veľa kávy, tak áno, uľahčí to samozrejme..turka napr. nemôžem ani ja, to chytám infarktové stavy 😁 ale áno, máš v tomto pravdu, veď si len zoberme ako chutí káva v kaviarni a ako doma instantná 🙂 veľký rozdiel...

osky
28. sep 2024

@fido69 ano
Minimalne
Setrenie casu.
Inak...ty ako casto menis alebo opravujes umyvacku???

andreatytler
29. sep 2024

@janocka Ved pozeram na ten Thermomix. Este som o tom nepocula.
Kupim si na dochodok. Nateraz potrebujem naucit syna aby vedel varit manualne zo surovin.

janocka
29. sep 2024

@janickacrazy thermomix 6

schatzinkaschatzinko
29. sep 2024

@mimka1402 najlepšia investícia, kúp čo najskor

tesi56
29. sep 2024

Kuchár a upratovačka

zuzu11166
29. sep 2024

@maminecka266 ja ta chapem
Som na tom podobne
Dcere zvyknem nakazat vyvesat ked nestiham,ale normalne ma to "bolí"😂,ze to nie je vyvesene podla mojho gusta.-no co ti poviem-sibnuta som😂

canany
29. sep 2024

@luccija nevarim 😀 , nenavidim to, maso a take veci chodime do restiky, cez tyzden sa stravujeme hlacne v skole a ja vo vyvarovni. Cez vikend lahsie jedla.
Ale ryzu a polievku som uz v tlakaci spravila, len mam vzdy respekt pred tym.

evansova
29. sep 2024

@canany Ano, robot ETA zaberie dosť miesta, napriek tomu nan nedam dopustit. Mam uz druhy, prvý som doslova zodrala,btak som si kupila ETA GRATUS. Teda pôvodne Bosch, ale do dvoch hodin bol spat v predajni, oproti ETE slabinger. ETA slaha, miesi, struha zeleninu, zemiaky, melie maso, melie orechy, mak a vsetko rychlo. Teraz uz varievam len pre nas dvoch, ale kym sme boli 6-clenna rodina, tazko by som to bez robota zvladala.

evansova
29. sep 2024

@luccija Nuz, proti gustu.... Lenze Gratus ti vydrzi naozaj dlhe roky, ak sa nieco zoderie
(nie pokazí, to sa mi este nestalo), bez problémov kúpiš nove. Ja mam tento cca 10 rokov (predtym ina ETA) a ani najmensi problem. A obtych buchtach verim, ja som tiez povestna kysnutymi kolacmi. To ten robot.....

adriana141990
19. okt 2024

@janocka prosimvas kde sa da kupit?

janocka
19. okt 2024

@adriana141990 my sme kupili vo Viedni v predajni Vorwerk. Pred par mesiacmi som nasla aj kontakt na SK predajcu, kt. vsetko vysvetli, ukaze. Takyto oznam som nasla na jednom obchode, kam chodim podavat packeta zasielky

lubinkag.
20. okt 2024

@andreatytler Thermomix je najlepšia investícia v oblasti varenia, pečenia, zdravého stravovania... Muži, ženy, deti s ním varia bez rizika a vždy sa všetko vydarí, s úsporou času, energie, potravín.

Strana
z4