Čo potrebujete v domácnosti?
Baby co potrebujete v domacnosti a ked to nemate tak ste nahnevane .
@zmrzlinka2021 presneeee!!!! Ja som raz bola 1.1. na benzínke pre kávu, lebo som zabudla, že nerozbalenú som komusi dala do vianočného balíčka a tú načatú som akosi minula. Od vtedy mám dom vždy minimálne tri, aj keby som zrnko soli nemala.
@mackamizjedlaskrec poriadok musí byť, ale z takých predmetných veci v domácnosti? Malo kedy sa niečo také stalo, ale napríklad keď nám došiel toaletny papier, nejaký druh potraviny mlieko, vždy večer pred spaním som ho letela kúpiť, alebo keď nebolo maslo,... A co sa týka nepredmetovych tak ma vždy vytacalo keď niekto domov doniesol zlu energiu.. Vtedy trebalo chodiť po špičkach..🤣🤣
Aplikácia Shoppka. Kto čo minie dopíše, kto to kúpi vyškrtne. Akurát nesmieš zabúdať škrtať, raz sme už priniesli domov identický nákup 🤣 predtým sme mali inú appku, ale začala blbnúť, táto sa zatiaľ pekne spája...
@mackamizjedlaskrec nestáva sa mi 🙂. Keď mi niečo chýba, tak vyšlem chlapa do obchodu, väčšinou s tým nemá problém vypadnúť nachvíľu z tohto cvokhauzu 😄. (Obchod máme blízko a je v podstate otvorené stále (7-21).
Ale štve ma že deti si kadečo požičajú - lis na cesnak, dnes som aktuálne hľadala mašľovačku, a odpoveď na otázku že kto sa s tým hral je - ja nie, ja nie, ja nie a prípadne keď aj viem kto to mal v rukách, tak odpoveď na otázku kam to dal(a) je "neviem". Najlepší je najmladší, lebo on mi povie že nevie kam to dal, ale usilovne so mnou behá po byte a pozerá na také miesta, že do wc misy, alebo do elektrickej zásuvky a tvári sa strašne ustarostene a vážne pri tom, no proste nedá sa mi dlho hnevať aj keby som chcela😁.
@mikadooo by si sa cudovala kde vsade som ponachadzala veci co som hladala vecer, kde ich maly dal 🙂 wc misa, pracka, kose na smeti, kose na pradlo... No proate za ten cas som sa uz naucila kde to maly asi zas zalozil, ked vecer upratujem alebo robim...a raz som cosi nemohla.najst a potom som.to.o tyzden nasla v termoskach co mam pod umyvadlom napchate.
@mackamizjedlaskrec ked je doma chlieb, tak vzdy je co jest, bo bud smalec, skvarky, kysla kapusta alebo len maslo a hotovo :D
@janetinka27 a my mame chleba doma malokedy, ale chapem, ako to myslis 🙂 Mavam migreny z jedla, tak chlieb jedavam malo, este si obcas upeciem taky specialny bezlepkovy, idealne ryzovy... Takze u nas chleba je len vynimocne, priatel zje cokolvek a chleba mu az tak nechyba :D Podla mna skor, ked su doma cestoviny a nejaka zavaranina, tak to sa vzdy da nieco zjest (kupujem nam ryzove a strukovinove). Ale aj tak mam najradsej v zasobe nejaky polotovar v mrazaku, to su potom fakt take rychlovky, ked sa nic ine nezvlada 🙂
Inak viem fungovat bez cohokolvek, naucila som sa veci nahradzat 🙂 uz ste robili puding bez pudingu? Staci skrob :D alebo palacinky bez vajec a mlieka? To su take somariny, ale ked ma clovek obmedzenia v strave, ktore moze len obcas porusit, tak nahradzanie je jedina moznost...
Ale zas je pravda, ze ja mam doma vzdy niekolko alternativ danych veci a ked nie je sol, pouzije sa vegeta alebo ina ochutena sol s korenim, ked nie je cukor, tak med alebo sacok vanilkoveho sa najde vzdy 🙂
nebyvam kvoli takymto zasobam nahnevana, mam riadne rezervy :D sem tam nieco dojde ale to znamena jedine a to ze niekto zozral 6jogurtov na veceru alebo vyslopal za den 2L mlieka. Ja neznasam, ked minu toaletak a nedoplnia. ostanu vo wckach prazdne kotuciky a papier nikde (a to mame stojany na viac ks, vzdy "zacnu" novy kus,cize prakticky prave sa pouzivaju napr. 3kotuce na wcku... a potom "naraz" sa nejakym zazrakom minu 🙂 ) Pripadne akcia na dzusy, kupim do spajze 2kartony, ze super, to nam vydrzi nejaku dobu a tato moja "haved" ako zaregistruje "dzus", tak nic ine nepije, zazracne pitny rezmi sa zvysi z litra tekutin na osobu, aj to ich musim nahanat na 3-4L a mozem sa rozculovat kolko chcem :D

Ja mam zo vsetkoho doma aspon tri ks vzdy. Cize ked miniem dozu s mukou viem ze v potravinovej skrinke mam este jednu a v spajzi dalsiu. Miniem dozu s cestovinou napr penne urcite najdem este 2baliky. A tak je to pri vsetkom kecup horcića olej atd. Vzdy to co otvorim nove pisem na zoznam v mobile