Dá sa kúpiť kvalitný kávovar do 150 eur?
Ahojte , viete mi poradiť dobrý kávovar do 150€? Ja kávu nepijem preto neviem do čoho ísť , ale viem že priateľa by veľmi potešil , keďže kávu si rád dá a viac krát počas roka spomenul že si kúpi kávovar keď bude viac peňazí . Neviem či sa dá dobrý kávovar kúpiť aj v takejto sume , ale možno mi predsa len niekto poradí 🙂
Ide o vianočný darček a nerada by som mu kúpila zas niečo úplne nekvalitné preto zvažujem či sa dá nejaký príjemný kúpiť aj do takejto sumy
Automat novy urcite nie.
Dá sa ti navýšiť rozpočet? Lebo za takúto sumu kúpiš strašnú haraburdu
A chces iba kávovar na espresso alebo aj latte či kapučíno? Lebo tie na mliečnu kávu začínajú od cca 300€..
Plnoautomaticky slusny zacina na cca 360-380€.
@laurikasarinkaq a vieš aký typ kávovaru by chcel? Toto je zrovna vec čo by som sa ho asi opýtala na predstavu. Tiež by som bola rada keby sa ma môj muž opýtal keby mi chcel nejaký kúpiť, prípadne ak by ma nechal rovno si vybrať (on je tiež ten čo u nás kávu nepije) 😀
Kúpte ako spoločný darček, či ani dokopy nemáte viac?
@pribinak ak mas rada silne espresso s cremou, mozno by si bola niektorymi lacnejsimi pakovymi prijemne prekvapena (napr. "zakladny" pakovy De Longhi ma v nerezovom sitku na kavu zospodu taky cierny plastovy ventil zvysujuci tlak pary). Samozrejme treba si najst tu svoju kavu, idealne aj ten svoj mlyncek a tu svoju hrubost mletia.
@laurikasarinkaq ja mam pakovy Delonghi a som spokojna. V akcii bol pod 150 €
Presne ako píše @nikolani toto by som s ním prebrala lebo dosť možno kúpiš nejakú blbosť a namiesto toho čo chcel on bude mať niečo s čím nebude spokojný a bude mu blbé ti povedať že chce radšej iný. Napr môj muž mi kúpil na Vianoce dolce Gusto...pár rokov som ho mala na linke kde zavadzal a neskôr som ho s jeho súhlasom predala a kúpila si pákový kávovar Delonghi Dedica. Muž sa vôbec nerozumie keďže kávu nepije a povedala som mu že ďalší kávovar si kúpim sama. 😃
mamina má klairstein pákový ten dizajnový retro čo teraz v telke ide reklama bez akcii 130 a s akciou nejak 70,80 už neviem presne.Akurát že tam si nemôžeš navoliť množstvo kávy do šálky a to ju štve musí stláčat dva krát lebo to je na nejaké menšie kávy a ona pije kalfasky velké.Ja som jej v tom poradiť nevedela lebo doma máme automat a tam si v pohode navoluješ množstvo do šálky aké chceš..či je to na všetkých pákových takto blbo len čo ti kávovar vydá sám vody neviem
Máme doma pákovy Delonghi, stal asi 90€ pred dvomi rokmi. A frčí bez problémov. Ja som automaticky nechcela, lebo viacmenej kávu pijem len ja, alebo keď príde návšteva. Švagrina má DeLonghi Dedica a robí parádnu kávu. Oni majú doma dvoch časnikov, takže si na dobrú kávu potrpia. Ale to záleží aj od kávy, nielen od kávovaru. Mne ten môj stačí, ja pijem len presso s mliekom.
kup pakovy, ked kavu pije len on, automat sa "neuzivi" - je narocnejsi aj kvoli cisteniu a pod. a kvoli 2 kavam denne by som to nechcela ... mam pakovy, som spokojna.
@laurikasarinkaq ak mas Tchibo kartu, Tchibo ma fajn pakovy kavovar v tej cene, mali sme v robote.
ak kúpiš pákový, prirátaj k tomu ešte mlynček plus aj tamper a tampovacia podložka by sa zišla, to máš ďalších 50-90€ k tomu…
Mas viacero moznosti. Bud plnoautika bez mliecneho napenovaca, tchibo ma za nieco cez 200. Alebo pakovy kde bud budes kupovat uz namletu kavu alebo plus extra mlyncek kupis tie su lacnejsie. Alebo tretia moznost kupit kavovar na kapsule - teraz su uz take s cistou namletou kavou. Cize jedna kapsula jedna kava, tie su uplne lacne. Ja mam doma automatiku, na cesty bereme kapsulovy. v praci sme 3 a kedze nikomu sa nechce cistit plus ked mame pracu z domu malo kavv varime tak sme zamenili pokazeny plnoautomaticky za kapsulovy.
@laurikasarinkaq kávu u nás pijem len ja. Ale ja by som chcela skôr už automatický kávovar. Mala som pákový, ale to nie je nič pre mňa. Som príliš pohodlná na to, aby som sa s tým babrala a už vôbec nie vtedy, keď musím vstávať ráno o 4-5 hod. Kapsulovy tiez nie, pretoze tie kapsuly su drahé. Kávu pijem 2-3x denne a meliem si ju doma.
@bessie12 no to mi hovor s tou pákou.Akože pena krásna aj káva dobrá ale ozaj neni nad dobrý automat.Presne je s tým vela babračky.A ak sa náhodou dakde ponáhlaš hrôza.To len vtedy si v tom spraviť kávu ak máš čas a nikde ti netreba utekať🙂 mamina ho má pár týždňov.Ale už vidím že sa bude aj tam kupovať automatika😀
Už som sa tesil, ze ti pomôzem zľavovym kodom, ale ten je na JURU, 10% dolu z domacich kavovarov, len JURA je drahsia.
Ak ma niekro zaujem , do osobnej spravy dam, mame ho cez firmu( neviem, ci JURA ma okrem adventnej akcie- kavy, nadoby na mlieko ako bonus- aj dalsiu na zlavu) ak chcete vyskušajte, ci ide.
@liusa82 veru. Len stlacis tlačidlo a už káva "leti" 😀 a s pákovým ? Tu kávu namliet, tu nasypat, utlacit, vložiť páku a az tak urobiť kavu. A potom to vysypať, umyť a poskladať. Ked si predstavi, ze toto vsetko by som mala absolvovat rano o 4, tak ma ide šľak trafiť. Ďakujem neprosím 😀 to už radšej ostanem pri klasickom slovenskom silnom turkovi, ktorý pijem každý deň 😁
pakovy do tej sumy kupis. treba este pozriet aky tlak vyvinie- napeni aj pekne mlieko.
mal som pakovy, teraz mam uz vstavany kavovar
Zalezi od preferencii priatela. Ja som automat nechcela, lebo mam rada pripravu kavy. Ja mam DeLonghi uz treti, ale po pravde ten posledny typ mi nesedi. Je to Dedica a lutujem, ze som Iconu za neho vymenila. Ma dobre odporucania, tak mozno ja som na neho lava, alebo mam vadny kus doma. Oba sa daju zohnat do 150€ ak natrafis na akciu.
@laurikasarinkaq automaticky v tejto sume nie..ale napr. Ja som kupila repas Krups (oficialna web. stranka plus 2 roky zaruka) uz fici bez poruchy 6ty rok..takze ked skonci pojdem zase do repasu
no v robote mame automaticky a tiez to nie je , ze stlacis a ide ... zapne sa, precisti vodou, chvilu to trva a az potom robi kavu. hlavne kazdu chvilu hlasi odvapnenie, plny zasobnik odpadu, atd... mame aj pakovy v praci a vyuzite su rovnako ... doma pakovy, z casu na cas odvapnim a teda zapnem, - ano, tiez par sekund cakam, kym sa rozbehne, ale nalozim za odmerku kavy, pritlacim, nasadim a tecie - ziadna raketova veda ani hodinove tancovanie okolo toho. robila som v restike a mali sme velyk profi kavovar - a odvtedy mi ten pakovy ritual nejako viac chuti.
@bessie12 celkom nesuhlasim. vsak vecer naplnim pakovy, rano vstanem a zapnem.
pokial sa zohreje umyjem napr. zuby, obleciem sa a potom zapnem. je to iba chvilka.
je pravda, ze prvu kavu pijem v robote
nespresso mini je super, mame doma aj velky drahy ale vsetkym nam viac chuti kava z nespressa
@frflos_nespokojny aj tak to nie je nič pre mňa. Nebavi ma to. Príliš vela vecí treba urobiť.
Prvú kávu pijem ani nie 20 minút po tom čo vstanem.

Da, pakovy (na mletu kavu), De Longhi, ETA... popozeraj tu na MK podobne nedavne temy, mas tam linky na mnohe.