Dá sa kúpiť kvalitný kávovar do 150 eur?
Ahojte , viete mi poradiť dobrý kávovar do 150€? Ja kávu nepijem preto neviem do čoho ísť , ale viem že priateľa by veľmi potešil , keďže kávu si rád dá a viac krát počas roka spomenul že si kúpi kávovar keď bude viac peňazí . Neviem či sa dá dobrý kávovar kúpiť aj v takejto sume , ale možno mi predsa len niekto poradí 🙂
Ide o vianočný darček a nerada by som mu kúpila zas niečo úplne nekvalitné preto zvažujem či sa dá nejaký príjemný kúpiť aj do takejto sumy
pakovy kludne, pozeraj kolko ma "barov" a ber co najviac :D ziadne kapsule a somariny nekupuj. Pakovy rano zapnes, zohreje sa paka, supnes tam mletu kavu (ak nebudes riesit mlyncek), dokonca vies na 99% pakovych aj mlieko napenit, dokupis si len kanvicu na mlieko a parkrat potrenujes. A urobis si co chces. Ja osobne by som do automatu nikdy v zivote uz nesla (mala som dva,za cely majland). Pakovy sa zohrieva rovnako dlho ako automat, ten sa tiez musi zohriat... inak je ta kava hnusna.
Z pakoveho, si doma podla mna teda, ako z jedineho dokazes spravit kavu ako v kaviarni . My mame uz drahsi.. gaggia a k tomu mlyncek s vazenim kavy ale nemenila by som za nic :D A naozaj mame skusenosti s kadejakou pripravou kavy :D
@pribinak Preco? Pakovy de Longi je naozaj kvalitny, mame ho cca 15 rokov bez najmenšieho problemu. Teraz mame automat, pakovy sme posunuli na chalupu. Ked pridu cez vikend deti s rodinami, vari sa salka za salkou, je to rýchlejšie.
Ale kedze su dvaja a ona kávu nepije, je ten pakovy vyborna volba.
@laurikasarinkaq ahoj. Ja som si včera objednala tento za 150€. Zlacnený z 240€.
Arabica Comfort pákový kávovar - klarstein
Za 200€ máš repasovany so zárukou. Ja som tak kúpila, jedna pani ich predáva , bola som spokojná s prístupom, dodaním aj s tovarom 🙂

To video je veľmi zaujímavé