icon

Dá sa kúpiť kvalitný kávovar do 150 eur?

laurikasarinkaq
12. dec 2024

Ahojte , viete mi poradiť dobrý kávovar do 150€? Ja kávu nepijem preto neviem do čoho ísť , ale viem že priateľa by veľmi potešil , keďže kávu si rád dá a viac krát počas roka spomenul že si kúpi kávovar keď bude viac peňazí . Neviem či sa dá dobrý kávovar kúpiť aj v takejto sume , ale možno mi predsa len niekto poradí 🙂
Ide o vianočný darček a nerada by som mu kúpila zas niečo úplne nekvalitné preto zvažujem či sa dá nejaký príjemný kúpiť aj do takejto sumy

Strana
z3
shee11
13. dec 2024

To video je veľmi zaujímavé

simca06022011
13. dec 2024

pakovy kludne, pozeraj kolko ma "barov" a ber co najviac :D ziadne kapsule a somariny nekupuj. Pakovy rano zapnes, zohreje sa paka, supnes tam mletu kavu (ak nebudes riesit mlyncek), dokonca vies na 99% pakovych aj mlieko napenit, dokupis si len kanvicu na mlieko a parkrat potrenujes. A urobis si co chces. Ja osobne by som do automatu nikdy v zivote uz nesla (mala som dva,za cely majland). Pakovy sa zohrieva rovnako dlho ako automat, ten sa tiez musi zohriat... inak je ta kava hnusna.
Z pakoveho, si doma podla mna teda, ako z jedineho dokazes spravit kavu ako v kaviarni . My mame uz drahsi.. gaggia a k tomu mlyncek s vazenim kavy ale nemenila by som za nic :D A naozaj mame skusenosti s kadejakou pripravou kavy :D

nelka_99
Autor odpoveď zmazal
judit175
Odpoveď bola odstránená
evansova
15. dec 2024

@pribinak Preco? Pakovy de Longi je naozaj kvalitny, mame ho cca 15 rokov bez najmenšieho problemu. Teraz mame automat, pakovy sme posunuli na chalupu. Ked pridu cez vikend deti s rodinami, vari sa salka za salkou, je to rýchlejšie.
Ale kedze su dvaja a ona kávu nepije, je ten pakovy vyborna volba.

brona235
27. dec 2024

@laurikasarinkaq ahoj. Ja som si včera objednala tento za 150€. Zlacnený z 240€.
Arabica Comfort pákový kávovar - klarstein

lorrainet
28. dec 2024

Za 200€ máš repasovany so zárukou. Ja som tak kúpila, jedna pani ich predáva , bola som spokojná s prístupom, dodaním aj s tovarom 🙂

Strana
z3